Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Videogalerie filmové špatnosti, inspirovaná podlými ikonami a zahrána těmi nejlepšími filmovými herci za rok 2011. Režírováno Alexem Pragerem. (..Lucas..)

Recenze (65)

JFL 

všechny recenze uživatele

Videoumění jako médium věčného návratu. Samozřejmě pro filmové fandy velmi vděčné, protože to spojuje dvě žádané věci: hvězdy a quote-spotting, bohužel ale nic jiného nenabízí. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Taky jste vždycky chtěli vědět, jak by to vypadalo, kdyby v Mazací hlavě hrál Brad Pitt? :) Tahle série videí je strašně povedená, hlavně tím, jak dokáže v rámci jediného záběru měnit významy a krásně zprvu navádět ke zcela odlišné interpretaci, než jaká z toho nakonec vyplyne :) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Sérka asi minutových videí se slavnýma hercema, kteří hrají velmi rozmanité figury nebo dělají jen děsný škleby. Mě to pobavilo, hlavně pak Pitt, Clooney, Shannon a Oldman, ten to zabil.... Yuk! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přehlídka negativních filmových postav v bizarním podání Brada Pitta, George Clooneyho, Garyho Oldmana, Jessicy Chastain, Ryana Goslinga a dalších. Beze slov. A tak je někdy snáze a někdy hůře identifikovat, koho právě ve svých minutových etudách představují. Trochu bez ladu a skladu, ale i tak zajímavě působivé ztvárnění. Klady: početná účast hereckých hvězd, hrozivě roztomilá mimika herců, hádání filmových postav, než si divák přečte popisek, netradiční nápad, neotřelá režie. Zápory: nelze poznat, k jakému účelu to bylo natočeno, mírná nevyrovnanost jednotlivých etud, ne úplně naplno využité možnosti námětu. 60% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ztráta času. Rooney Mara – oceňuju nápad, Jessica Chastain – o ničem, Ryan Gosling – má to nápad, Brad Pitt – dobre zahrané ale o ničem, Gary Oldman – nuda, Kirsten Dunst – wtf?, Mia Wasikowska – pointa?, George Clooney – o ničem. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

ako nápad, formát, idea i prevedenie to je super, no má to svoje slabšie i silnejšie "kapitoly"... pre mňa osobne vrchol - brad pitt ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Zajímavý projekt, který stojí za to vidět. Některé etudy jsou hodně zajímavé (Mara, Oldman, Pitt, Gosling, Chastain), jiné ucházející. Hodnotit to nějak výš nevidím důvod. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Úspěšnost krátkometrážních filmů často bývá dána tím, že jsou skutečně krátké a skončí dřív, než stačí diváka opravdu naštvat... ()

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

těžko říct který minifilm mě bavil víc - jestli George Clooney, Kirsten Dunst, Viola Davis, Gary Oldman nebo Ryan Gosling. Všechny jsou velice povedené :) Prostě pocta klasickým filmům jako Mechanický pomeranč, Dracula, Wall street atd. ()

Reklama

Reklama