Reklama

Reklama

Recenze (4)

Fevas 

všechny recenze uživatele

Já prostě jen žasnu nad počtem Kaleyiných šatů. Kolik jich za ten večer vystřídala? Šest? Sedm? Nemám tucha. Sice jsem se dost šklebila u vystoupení Demi Lovato, ale jinak skvělá podívaná. Navíc hned ze začátku to tam rozjel Neil Patrick Harris, takže pecka :D ()

kristynca 

všechny recenze uživatele

Kaley Cuoco mě jako průvodce večera mile překvapila a pobavila. Pro ty, kdo nejsou přižnivci neustálého "OMG!" a "Thank you, guys!", doporučuji pustit si alespoň prvních 7 minut. ()

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Kaley Cuoco ma naozaj svojím moderovaním príjemne prekvapila. Celá show bola úžasná. A začiatok z Neilom Patrickom Harrisom - k tomu nemám čo dodať, bol geniálny ako vždy, jeho sa nedá nemilovať! ()

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Původně jsem neměla vůbec v plánu se na tenhle pořad koukat, ale když jsem slyšela, že to moderuje Kaley Cuoco z Teorie velkého třesku, nemohla jsem odolat. Celá show je neskutečně zábavná, vtipná a předávání cen je celkem na úrovni. Škoda jen, že nevyhrál nikdo z mých favoritů, ale to není chyba pořadu. :) Podívala jsem se, jak vypadají mé oblíbené hvězdy i z jiného pohledu než režisérského. Skvělý zážitek. ()

Reklama

Reklama