Reklama

Reklama

Wohnout - AHOJ DĚDO aneb co tebe čeká, nás zatím nečeká

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2007

Režie:

Zdeněk Suchý

Hrají:

Jan Homola

WOHNOUT vydávají historicky první DVD AHOJ DĚDO aneb co tebe čeká, nás zatím nečeká a live CD ŽIVÁČEK. Hlavní část DVD tvoří záznam loňského koncertu Wohnout ve vyprodaném Průmyslovém paláci v Praze, v rámci kterého kapela oslavila 10 let své existence. Mezi hosty, kteří se účastnili koncertu osobně, se na DVD objeví Lenka Dusilová, finští Waltari, Divokej Bill, Roman Lomtadze (Čechomor) a Jaroušek (Tři sestry). Dále se fanoušci mohou těšit na všechny videoklipy, včetně zbrusu nového klipu k písničce Princezny nohy (režie Zdeněk Suchý) a nikdy nevydaného klipu k písničce Máslo na hlavě, jehož autorem je Honza Homola. Součástí DVD je také fotogalerie mapující desetiletou éru kapely, speciální biografie jednotlivých členů, záznam vůbec prvního koncertu Wohnout z Futura z roku 1996 a dokument. Vzhledem k omezené kapacitě DVD nosiče, vytvořila skupina speciální sekci v rámci webových stránek Co se na DVD nevešlo, do kterého budou mít fanoušci přístup prostřednictvím speciálního kódu, který najdou v bookletu DVD. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Genero 

všechny recenze uživatele

Tak jako odtekla nedotaženým kohoutkem zakalená voda z řeky GANGA, odchází naše FESTIVALOVÁ pohodička se špatným bigbítem těch hovad Wohnutých, VRÁTNEJ obléká pyžamo, síťku do vlasů a chce jít na kutě a všichni ostřílení KULIBRCI nastartují přes kabel z vejtřasky perníková fáčka, protože seriozně zdunění pánové ve fraku dunivou fistulí netrpělivě VOLALI sály, ať dorazí taky naše lajdácké DUO, EGON hrábne do rezavých strun loutny s nečekanou virtuozitou, až i PEDRO SE VRACÍ z toulek v kapradinách Pošumaví a zdá se, že zase U NÁS NA NOUZOVĚ bude pěkně veselo, když hostinský rozezní naleštěnou fajfkou nenaladěné ČINELY, unavená RAJDA vykasá sukně a bez ohledu na křečovou žílu stepuje ladně jako MUFLON, výčep naplní dýchavičným hlasem letitý GRAMOFÓN pana Ponrepa, rozkošná fenka šarpeje poskočí na zadních, SLOVÁCI pohladí fujarou po hřbetě usměvavého rosomáka, pak dorazí i JAROUŠEK NA TŘI a hází velmi nekvalitní fórky jako BANÁNY chápavým chápanům, tři BLÁZNI v koutě si s nedbalou elegancí povolí svěrací kazajky, plesnivý dědek našpulí uslintané rty a škemrá POLIB SI DĚDU, zvenku se ozývá ŠEVELENÍ čerstvě opylených blatouchů a ty, mladíče, neváhej a S.E.J.K.O.N.O.P.Í., protože to je ta jediná láska, co HORY přenáší. ()

Shogin 

všechny recenze uživatele

Wohnout jsou pro mě jednou z nejlepších českých kapel a jejich koncerty jsou něčím naprosto úžasným. Proto je na místě, aby měli taky to své koncertní DVD, které zaznamenává jejich energickou, vtipnou a jedinečnou show. DVD bych po obsahové stránce nic nevytkl, protože je zaplněné, jak jen to jde. Co bych ovšem vytkl jsou některé věci koncertního záznamu samotného a to zvuk (zejména Honza Homola má kytaru často až moc potichu) a střih (až na pár malých vyjímek nejsou vůbec zabírány kytarová sóla), kde je znát jistá dávka nedotaženosti, čehož jsou si kluci sami vědomi, jak jsem se dočetl v bookletu jejich Best Of alba Plejlist. Snad bude v nejbližších letech na světě dotaženější koncertní DVD i s novými peckami z nové desky Našim klientům. 4*. ()

Reklama

Reklama