Reklama

Reklama

Inspektor George Gently - Série 4 (2011) (série)


Gently vzhůru nohama (S04E01)

(epizoda)
  • Velká Británie Gently Upside Down

Když je tělo pohřešované školačky objeveno v lese, Gently a Bacchus jsou vrženi do nového světa popových a mediálních celebrit. (Televize Seznam)

Recenze (2)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok 1966. Hudební šedesátky a krátké sukně jedou už i na britském venkově. Otci jedné středoškolačky z toho dlouhodobě hučí v kládě, ale zabil školačku Mary, i když s ním byla těhotná? ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Školačka Mary je nalezena mrtvá v lese. . Gently (Martin Shaw) a jeho asistent Bacchus (Lee Ingleby) shromaždují stopy. V rodině, u kamarádek ze školy, u učitelů. Předčasně vyspělá Mary byla pravidelným hostem v oblíbeném hudebním pořadu "Upside Down". Kromě toho měla mít staršího milence. A skutečně, Mary byla těhotná..., O: George Gently: Gently Upside Down, GB 2011; R: Nicholas Renton H: Martin Shaw (inspektor George Gently); Lee Ingleby (seržant John Bacchus); Kate Bracken (Hazel Holdaway); Neil Morrissey (Tony); Kieran Bew (David Nugent); Sean Gilder (Joe Claverton); Jade Byrne (Shelley); Louise Delamare (Margaret); Vincent Regan (Peter Holdaway); Juliet Cowen (Sheila) ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama