Reklama

Reklama

Inspektor George Gently

(seriál)
  • Velká Británie Inspector George Gently
TV spot
Velká Británie, (2007–2017), 37 h 25 min (Minutáž: 86–90 min)

Tvůrci:

Peter Flannery

Předloha:

Alan Hunter (kniha)

Hrají:

Martin Shaw, Phil Davis, Shaun Evans, Sean McGinley, Lee Ingleby, Owen Roe, Claire Rushbrook, Shaun Dooley, Nichola Burley, Christian Cooke, Amy Huberman (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Inspektor George Gently je detektiv ze staré školy, který se snaží vypořádat s novou dobou a novými způsoby vyšetřování. Pro dopadení pachatele je schopný udělat cokoliv a ví, že hranice mezi policistou a zločincem dokáže být někdy velmi tenká. S pomocí detektiva seržanta Johna Bacchuse tráví své dny tím, že staví před soud členy zločineckého podsvětí, kteří mají tu smůlu, že byl k jejich případům přidělen neohrožený vyšetřovatel. (Televize Seznam)

(více)

Recenze uživatele rt12 k tomuto seriálu (1)

Inspektor George Gently (2007) 

Tenhle neúplatný buldok Gently se mi líbil čím dál víc a nejdnou bác. Bacchus je zakomplexovanej vůl s kušnou plnou sžíravých poznámek vůči komukoliv, přesto nebo právě proto mě baví . Jsem u 8/2 série, která rozhodně nepolevuje, naopak přidává na otáčkách s náležitou Britskou atmosférou ze 60 let, je otázkou zda se bude pokračovat ( důvod proč nedám 5* je pro mě nepřekonetelný Endeavour, ) ()

Reklama

Reklama