Reklama

Reklama

Obsahy(1)

TV Nova slaví 18. narozeniny! V přímém přenosu slavte společně s námi a moderátory Ivetou Kořínkovou, Alešem Lehkým, Martou Ondráčkovou, Pavlem Svobodou, Zorou Kepkovou a Tomášem Krejčířem. Chybět nebudou zajímaví hosté, se kterými si připomeneme významné momenty TV Nova (oficiální text distributora)

Recenze (12)

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to až neuvěřitelné, jak tato šaráda otravovala člověku život. Někomu očividně schází soudnost. Standartní výplod naší milované televize Nova. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Hurá! Televize spojená s velkofilmy jako Kameňák nebo Jak se krotí krokodýli slaví 18 let. Na dospělosti pořadů a zábavy se to ještě nikde neprojevilo... ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznejme si to přátelé. Na tenhle humus se dívá většina národa, stále a stále, i když si říkáme, že to koukatelné není. Ale je to jako s tím Braníkem. Dokud budou kupovat všichni ten nejlevnější patok po basách, nic se nezmění. Holt musí lidé chtít kvalitu a pak se jí dočkají v regálech/na TV obrazovkách. ()

Zyne odpad!

všechny recenze uživatele

brrr, viděl jsem úplně náhodou jen část tohohle hororu, ale ještě teď mám zimomriavky ze závěrečného supr songu Míšy Dejvida a rádoby rozjetých tanečků všech účastněných "moderátorů", na jejich místě minimálně měsíc chodím kanálama... ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Takovéto pořady vůbec nesleduji, ale někdy se kvůli atraktivním hostům chvilku podívám. Tentokrát to byly Veronika Kubařová, kterou jsem si oblíbil za výkon v letošní komedii Můj vysvlečenej deník, a bývalá herečka Divadla F. X. Šaldy Jana Stryková, která nyní působí v několika pražských divadlech (například Divadlo na Vinohradech, Divadlo Ungelt nebo A studio Rubín). ()

Parm1 odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem celé, ale jen ukázku. Ta mě opravdu nadchla a proto jsem se na pořad raději nedíval a přenechal sledování jiným. Kvalita televizní zábavy v našem státě je na bodu mrazu a podobné pořady k tomu přispívají nejvíc. ()

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

18 je jen začátek... Tak to abych se začal bát co nám tohle televize ještě předvede, protože to, co chrlí do éteru, je už teď hodně silná káva. Jestli bylo období,kdy za něco stála, tak to byly první dva roky její existence, kdy musela plnit podmínky RRTV a dala nám pořady jako Proč? nebo Ruská ruleta. Jenže dva roky uplynuly jako voda, Proč? a další kvalitní pořady byly spláchnuty do kanálu nebo, v případě dokumentů, poslány do úplně blbých časů. A proč? No přeci aby Velký šéf, soudruh V.Ž., mohl rozjet tu svoji ŠOU z telenovel, tupých estrád a kdejakých přiblblých amerických seriálů, o kterých nám novácké ministerstvo propagandy namluvilo, že to je to nejlepší, co nám bylo ze zámoří posláno. Holt, nebyla to pro nás moc světlá hodinka, když jsme uvěřili, že se pozlacená hovna nejen dají jíst, ale že se mají jíst ve velkém. Pak sice přišlo svržení Velkého šéfa, které ale z pohledu kvality nic nezměnilo a vedlo jen k výměně jednoho pozlacenýho hovna za druhé. Estrády padly za oběť reality šou a telenovely nahrazeny českými seriály, které v dobách soudruha V.Ž. byly prohlášeny veřejným nepřítelem číslo 1. Načež přišlo období vrcholného novaismu, představované hlavně zpravodajskými pořady jež chlrí demogagické sračky. Stačí se jen podívat co dnes předvádí okolo internetového pirátství.Naštěstí se časy mění a, zatímco mladá generace ty hovna poslala nově zpátky do prdele, novu příliš světlé zítřky nečekají. Sledovanost klesá, matka novy je zadlužená jako prase, nový ředitel kdáká jednu blbost za druhou... Mě už je ten jejich hnůj už nějaký ten pátek ukradený. Ale chudáci ti, co stále věří, že pozlacená hovna se stále mají jíst, co budou muset za nové sračky ještě jíst. ()

Reklama

Reklama