Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovaný pár je na dovolené, ale v blízkém okolí jejich pobytu začínají mizet lidé, ze kterých je nalezena vždy jen hlava. Místní šerif se vydává po stopách příšerného stvoření, něčeho mezi člověkem a zvířetem, legendárního Sasquatche (StrYke)

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Bol som na 100% presvedčený, že toto šmarím do odpadu podobne, ako všetky amatérske Bigfoot horory, pretože už dlhé roky som nenarazil na žiadny, ktorý by sa dal pozerať. No v tomto prípade tvorcovia urobili niekoľko chytrých ťahov. Vystrihli priame zábery na gore, takže uvidíme maximálne striekance krvi a letiacu hlavičku. Dobrý nápad, lebo je to taká amatérčina, že by to aj tak nestálo za nič. Príšeru nám ukázali až v záverečnej tretine. To je ešte lepší nápad, pretože divák to možno nevypne už len zo zvedavosti, ako debilne bude vyzerať. Samozrejme ten kostým bol smiešny až to bolí, ale aspoň ma pri ňom nejeblo z kresla, ako pri naposledy videnej katastrofe Suburban Sasquatch. A najchytrejším ťahom bolo použitie zastaralého filtra, veď keď už nemáme ani cent, nech to radšej vyzerá ako starina. Takže dávam bodík za snahu urobiť z tohto shitu aspoň ako tak znesiteľný film. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dnes mám bigfoot horečku!:-) Dnes jsem viděl už 3 filmy s bigfootem/Yettim(a jeden mě čeká za pár hodin) a všechny byly strašné, snad kromě Rage of the yetti který mě bavil. nicméně tohle bylo strašný, mile mě překvapil že film je natočen jakoby starej film, a i hudba k tomu dopomáhala, ale hned v pozdějších minutách jsem zjistil že je to naprosto k ničemu protože si tvůrci buďto dělaly srandu a cpaly do filmu dost nevkusnej humor kterej se k takovýhlemu filmu totálně nehodí, nebo film prostě zazdily totální vylízaností. Maska byla strašná, a to myslím tak že se vůbec nehýbala huba a i ty chlupy vypadaly moc uměle. Tohle se prostě nepovedlo. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Pokus o retro styl libovolné epochy může fungovat jen v případě, že vím přesně, o co se snažím, a mám i potřebnou technickou zručnost toho docílit. Zde minimálne druhý bod neplatí, bohužel příliš amatérsky zoufalé. ()

Reklama

Reklama