Reklama

Reklama

Te shu shen fen

Trailer

Obsahy(1)

Policista Chan Chi-Lung (Donnie Yen) pracuje již dlouhé roky v utajení, aby mohl infiltrovat gangy v Hongkongu. Rád by se ovšem vrátil ke sboru, neboť triády začínají dělat čistky a v ohrožení začíná být nejen on a jeho lidé, ale i jeho matka. Kapitán Cheung, který Chana do utajení poslal, ho však nechce vzít zpět dokud nesplní svůj poslední úkol - dopadnout Sunnyho, bývalého Chanova kamaráda, který odjel do USA a nyní se vrací do Číny. Chan tedy se speciální identitou odjíždí do kontinentální Číny, aby dokončil svou práci.
Donnie Yen ve filmu opět předvádí své bojové umění, ovšem místo klasického kung-fu zde můžeme vidět souboje více se blížící pouličnímu stylu - surové a neuhlazené. (Tamten)

(více)

Diskuze

jjlukas

jjlukas (hodnocení, recenze)

celkom ma to potesilo takato snimka kde sa konecne nelieta a hlavne je to z tejto doby.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Naprostej souhlas hlavně někdejší HK tvorba už není co bejvala. Jinak hledal jsem to, ale nikde jsem na to nenarazil. Zase jako zkouknul bych to. Donnie bejval dobrej masakrátor a už jsem s ním dlouho nic neviděl.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ázia je originálna a zaujímavá. Niektoré veci má poriadne vymakané. Ale čo z toho keď 9 z 10 postáv sa správajú ako kokoti, ich emócie a motivácie sú mi cudzie (až otravné) a na dobrý ázijský vtip narazíš raz za uhorský rok.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Mě zase dostávají lidi co mají pocit, že Asijská kinematografie, je středem vesmíru či co... A ono to tak, žel bohu není a nikdy nebylo. A poslední dobou to platí dvojnásob.

na příspěvěk reagoval ywo666, Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Flipnic

Třeba se z toho poser, pač přímo narážíš na mne. To, že se ti můj komentář nelíbí neznamená, že jsem idiot. Prostě mně to nechytlo ;) 

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Fakt mě dostávaj lidi, kteří napíšoudo komentu, že přetáčeli asijskej film, nevyznali se v postavácha daj tomu 1 hvězdu ... to jsou neskutečný vemena, tyhle by anineměli mít práva nějaký filmy hodnotit ... Kdyžsi přetočím SEDM, tak tomu dám taky 1* ... idioti ... :-DD

na příspěvěk reagoval Ouwen

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

Vykuk

Vykuk (hodnocení, recenze)

No film bych už i sehnal, ale bez titulků si raději počkám i na lepší kvalitu, Donieho sakra že můžu a vzhledem k tomu, že poslední dobou ne a ne narazit na solidně zpracovaný martial arts snímek, těším se jak malý Jarda...

Uživatel majo0007 smazal svůj příspěvek.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

No asi bych si mel nektere podobne filmy tohoto typu zkompletovat, vypada to dobre, same souboje a i nahanecka autem vypqda slusne.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tak toto vyzerá úžasne a automaticky je to jeden z mojich najočakávanejších filmov. Konečne zase poriadny akčný krimi thriller s Donnie Yenom, nie, že by som sa na tie jeho ostatné filmy netešil, ale tento žáner je len predsa to pravé. http://www.youtube.com/watch?v=t2OSQc8POSM

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak na toto sa neskutocne tesim. Po dlhsej dobe film s Donniem odohravajuci sa v sucasnosti.

Reklama

Reklama