Reklama

Reklama

Te shu shen fen

Trailer

Obsahy(1)

Policista Chan Chi-Lung (Donnie Yen) pracuje již dlouhé roky v utajení, aby mohl infiltrovat gangy v Hongkongu. Rád by se ovšem vrátil ke sboru, neboť triády začínají dělat čistky a v ohrožení začíná být nejen on a jeho lidé, ale i jeho matka. Kapitán Cheung, který Chana do utajení poslal, ho však nechce vzít zpět dokud nesplní svůj poslední úkol - dopadnout Sunnyho, bývalého Chanova kamaráda, který odjel do USA a nyní se vrací do Číny. Chan tedy se speciální identitou odjíždí do kontinentální Číny, aby dokončil svou práci.
Donnie Yen ve filmu opět předvádí své bojové umění, ovšem místo klasického kung-fu zde můžeme vidět souboje více se blížící pouličnímu stylu - surové a neuhlazené. (Tamten)

(více)

Recenze (45)

Mukade 

všechny recenze uživatele

súboje boli dosť nudné pretože strašne priemerné, také ako boli v podobných filmoch z 90. rokov (staršie som nevidel). Nezáživná štandardná kungfu mela priemerného policajta a priemerného gangstra. Najlepší na filme bol soundtrack a pekné prostredie a to aj vďaka kvalitnému BDripu. ()

prengel 

všechny recenze uživatele

Priznám sa radšej hneď na úvod, nechutí mi veľmi ázijská tvorba, nakoľko mám stále problém rozlišovať tváre /asi ako každý Európan- ale zrejme to funguje aj opačne/, každopádne tu mi hlavný hrdina Donnie Yen, náramne pripomínal nášho krčmára /pozdravujem Milana Ziga ;) a hlavný záporák Andy On sa tak neskutočne snažil pôsobiť ako Bratt Pit, až som na chvíľu zauvažoval či nie sú dokonca v nejakom príbuzenskom vzťahu. Tak či onak bolo zaujímavé sledovať kam sa uberá ázijská kinematografia, kamera ale najmä nočné scenérie miest prekrásne akurát príbeh a jeho podanie stále zaostáva za Európou i Amerikou, ak tu ale išlo prednostne o bezduché búšenie do ľudí, tak si k tomu môjmu hodnoteniu kľudne pridajte ďalšie hviezdičky mňa to úprimne nijak nenadchlo, ale dopozeral som to do konca plne odkázaný na CZ titulky. ()

media333 

všechny recenze uživatele

Film od ktorého som čakal veľa,ale nedostavilo sa nič súboje síce sú ale veľmi slabé,príbeh tiež nestojí za veľa je to iba obyčajný priemer. ()

saint3n 

všechny recenze uživatele

tak tohle už nemá s kung-fu nic společnýho, zapomeňte na Ip Mana.. tohle sou surový pouliční jatka a Donnie rulez all. naposledy jsem s tak spadlou čelistí koukal na první Ong-Bak, ale to jsem netušil, že bratr Yen ještě ani zdaleka neřekl své poslední slovo.. příběhově tedy spíš slabej průměr, rubanice a jejich nasnímání rozhodně na plnou palbu, zprůměrováno 7,5 a na hvězdy to zaokrouhlím nahoru, cejtím tam poctivou kaskadéřinu, hodiny a hodiny zkoušení a srdce. edit: ano, wire-fu pro ženu, ale ženy přece chráníme, beztak dává Tian pekla, tj vph ;) ()

Reklama

Reklama