Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konec se blíží. Alucard poráží svého dlouholetého nepřítele Alexandra Andersona, ale ještě netuší, že největší výzva ho teprve čeká. Na scénu totiž vstupuje Millenniem upravený Walter C. Dornez, který si nepřeje nic jiného, než Alucardovu porážku. Integra Hellsing mezitím vstupuje na vzducholoď Millennia v doprovodu Seras Victorie, aby učinila konec šílenému Majorovi a zbytku jeho organizace. (-Victor-)

(více)

Recenze (17)

Madsbender 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už len kvôli jednému z najlepších súbojov v univerze Hellsingu je tento diel nutnosťou... ale to je samozrejme len špička ľadovca, ktorý sa ani nedá vymenovať... Anderson, Dorneaz... už len aby tu bol posledný diel! Ako vždy 100% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdárně se blížíme ke konci. Došlo už i na Sašu, kterou dostal v souboji s Alucardem konečně co proto a táhnul navždy „do prdele“. Což byla na jednu stranu škoda, protože jako jeden z mála mu byl opravdu zdatným protivníkem. No a nadchází destrukce všeho a všech…V tomto díle se mi líbila i pasáž z minulosti – pohled na těla napíchnutá na kůly, popraviště a zrod hrdiny…I v tomto případě se dočkáme slušné atmosféry a já se už upřímně těším a jsem zvědavý na finále… ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco se rozmotalo, něco se zamotalo, pár postav padlo, souboje mají nádech osudovosti a konec je hned za rohem+jsme se dozvěděli, že Alucard neměl zrovna pohodové dětství :D ... Teď už jen trpělivě vyhlížet poslední díl. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uprostřed dílu jsem si řekl,,Aha,tak proto je Alucard takovej krutas!".Nakonec jsem se trochu zamotal v ději,ale i tak skvělí díl.Andersonova schopnost a jeho následná smrt,tak to bylo skoro dojemné.A ono i Walter je celkem drsnák.No,jak to asi dopadne... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odraz ode dna před finále? Nedlouhý duel se zrádcem bez jasných motivů nemůže vymazat tunu roztahaných, šroubovaných, rádoby význačných proslovů groteskních odlesků dříve zajímavých postav. ()

-Victor- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec předchozího dílu je rychle dořešen začátkem tohoto již IX. dílu. Epický souboj s otcem Andersonem končí, jen aby na scénu mohl přijít další soupeř, jímž není nikdo jiný než samotný Walter. Integra se zatím za doprovodu Seras vydává do vzducholodě Millennia, aby čelila šílenému majorovi... Konec se blíží. OVA opět nezklamala a všichni fanoušci budou jistě potěšeni. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

V tejto časti je vidno, že tvorcovia rozmýšľali o postavách prvoplánovo a keď mali odhaliť nejaké ich motivácie alebo temnú minulosť, odpovedali len veľmi lacne a skratkovito, radšej im vymýšľali siahodlhé dialógy a monológy, ktoré sú síce niekedy na prospech veci, ale aj dej zdržujú a radšej by som tam videl nejaké stupňovanie príbehu. Vďaka vyššie uvedenému je pre mňa najrozvinutejšou a najlepšie využitou postavou Anderson. Ale keď ste si tieto povrchné postavy, štýl anime a akciu obľúbite, až tak sklamaní nebudete. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco málo z minulosti postav bylo fajn, Andersonova poslední slova taky a Alucardův charakter konečně dostal nějaký rozměr. Ale nepřemožitelný Drákula už je trochu ohraný. Viděli jsme to v každém souboji, kde Alucard vystupoval. Nejde donekonečna násobit jeho moc a čekat, že to projde. ()

Alfmen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Předchozí díl byl skutečně jen příprava na poslední dva díly." Tak zněla všeobecná reakce na osmého Hellsinga a nyní ty přípravy vyvrcholily ve finální bitvu. A že je, na co se dívat. Alucard, ať už jako hrabě, upír či malá dívka, je stejně démonický jako vždycky. Minulost temná jako současnost, Walter se taky předvedl a Anderson zemřel se ctí. Co víc si má člověk přát od dílu, který je opět další přípravou na tu poslední řež... Jelikož i "osmička" si ode mě zasloužila 5*, a tento díl je ještě lepší, myslím, že není důvod váhat. ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No.. každý díl této série mi přijde jako jeden a tentýž. Jako joo, je to dobré, sladce a nezvykle krvavé, má to takový chytlavý árt, má to jiskru. Ale zároveň je každý díl nehorázně roztáhaný neboli, to co by se dalo nacpat do 15ti minut, oni roztáhnou na 45. Tento díl mě navíc ničím nezaujal, nijak zvlášť nebavil, seriál už by měl skončit - doufám desátým dílem a bylo by to tak akorát, abych si o něm zachoval dobré mínění. ()

Shaman1135 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nájsť a zničiť. Máš svoje rozkazy, na nich sa nič nemení. Celú noc nás terorizujú temné sily. Znič všetko, čo stojí pred tebou. Nezáleží čo to je. Nezáleží kto to je. Znič každého, kto ti stojí v ceste." Rozlúčka s Andersonom dojemná a vo svojej podstate perfektná. Alucarda naháňa vlastná minulosť. A kto doteraz miloval Waltera, ten asi dostane malé zaucho. Akcia je stále súper, Alucard si drží štýl a z rukávu ťahá jedno eso za druhým, Walter je v boji skutočná špička. Len keby som nemal pocit, že tomu celému akosi chýba rozumnejšie ukotvenie v deji (Walterove pohnútky) a vlastne ide len o hru na efekt. ()

Potmehud6 

všechny recenze uživatele

Epické ako sa na finále patrí, príjemné zvraty a obvyklé vtipné vychytávky s narážkami na európsku kultúru. Alucard opäť valcuje diváka svojou charizmou. ()

Ibra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalo sa na to pozerať, nie, že nie. Ale prečo sa to Alucard necháva od cteného Waltera tak kaličiť. Miestami sa človek nudil, tvorcovia sa to snažili natiahnuť do tej 45 minútovky a je to vidno. ()

Reklama

Reklama