Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konec se blíží. Alucard poráží svého dlouholetého nepřítele Alexandra Andersona, ale ještě netuší, že největší výzva ho teprve čeká. Na scénu totiž vstupuje Millenniem upravený Walter C. Dornez, který si nepřeje nic jiného, než Alucardovu porážku. Integra Hellsing mezitím vstupuje na vzducholoď Millennia v doprovodu Seras Victorie, aby učinila konec šílenému Majorovi a zbytku jeho organizace. (-Victor-)

(více)

Recenze (17)

-Victor- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec předchozího dílu je rychle dořešen začátkem tohoto již IX. dílu. Epický souboj s otcem Andersonem končí, jen aby na scénu mohl přijít další soupeř, jímž není nikdo jiný než samotný Walter. Integra se zatím za doprovodu Seras vydává do vzducholodě Millennia, aby čelila šílenému majorovi... Konec se blíží. OVA opět nezklamala a všichni fanoušci budou jistě potěšeni. ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No.. každý díl této série mi přijde jako jeden a tentýž. Jako joo, je to dobré, sladce a nezvykle krvavé, má to takový chytlavý árt, má to jiskru. Ale zároveň je každý díl nehorázně roztáhaný neboli, to co by se dalo nacpat do 15ti minut, oni roztáhnou na 45. Tento díl mě navíc ničím nezaujal, nijak zvlášť nebavil, seriál už by měl skončit - doufám desátým dílem a bylo by to tak akorát, abych si o něm zachoval dobré mínění. ()

Reklama

Shaman1135 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nájsť a zničiť. Máš svoje rozkazy, na nich sa nič nemení. Celú noc nás terorizujú temné sily. Znič všetko, čo stojí pred tebou. Nezáleží čo to je. Nezáleží kto to je. Znič každého, kto ti stojí v ceste." Rozlúčka s Andersonom dojemná a vo svojej podstate perfektná. Alucarda naháňa vlastná minulosť. A kto doteraz miloval Waltera, ten asi dostane malé zaucho. Akcia je stále súper, Alucard si drží štýl a z rukávu ťahá jedno eso za druhým, Walter je v boji skutočná špička. Len keby som nemal pocit, že tomu celému akosi chýba rozumnejšie ukotvenie v deji (Walterove pohnútky) a vlastne ide len o hru na efekt. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdárně se blížíme ke konci. Došlo už i na Sašu, kterou dostal v souboji s Alucardem konečně co proto a táhnul navždy „do prdele“. Což byla na jednu stranu škoda, protože jako jeden z mála mu byl opravdu zdatným protivníkem. No a nadchází destrukce všeho a všech…V tomto díle se mi líbila i pasáž z minulosti – pohled na těla napíchnutá na kůly, popraviště a zrod hrdiny…I v tomto případě se dočkáme slušné atmosféry a já se už upřímně těším a jsem zvědavý na finále… ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

V tejto časti je vidno, že tvorcovia rozmýšľali o postavách prvoplánovo a keď mali odhaliť nejaké ich motivácie alebo temnú minulosť, odpovedali len veľmi lacne a skratkovito, radšej im vymýšľali siahodlhé dialógy a monológy, ktoré sú síce niekedy na prospech veci, ale aj dej zdržujú a radšej by som tam videl nejaké stupňovanie príbehu. Vďaka vyššie uvedenému je pre mňa najrozvinutejšou a najlepšie využitou postavou Anderson. Ale keď ste si tieto povrchné postavy, štýl anime a akciu obľúbite, až tak sklamaní nebudete. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Walter C. Dornez sa stal zradcom organizácie a prestúpil k Milléniu, aby z neho spravili geneticky upraveného upíra. Jednou z jeho špeciálnych schopností bola možnosť mladnutia - najskôr ho bolo vidieť v období, keď začal slúžiť organizácii Hellsing a neskôr ako 14 ročného chlapca, keď v Hellsing: The Dawn bojoval s Alucardom proti nacistom v Poľsku. Vtedy sa prvýkrát stretli s členmi budúceho Millénia. (Eerie)
  • Walterovi sa ako jedinému podarilo zničiť Baskervilla. Predtým sa tam objavili aj dávno mŕtve postavy, ktoré vďaka nemu bojovali na Alucardovej strane. (Eerie)
  • V mange i dieli sa nachádza jedna veľká faktografická chyba - Alucard je zneužívaný a znásilňovaný v období, keď bol ešte dieťa. Lenže Alucard je v skutočnosti Dracula a samotný Vlad nikdy znásilnený nebol. Znásilnený bol jeho brat nazývaný aj Krásny, zatiaľ čo Vlad bol naopak "škaredé dieťa". Okrem toho bol Vlad známy šikanovaním napríklad svojich učiteľov, jemu by nik nemohol skriviť ani vlások na hlave bez toho, aby bol popravený. (Eerie)

Reklama

Reklama