Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední film Whitney Houston přináší nadčasový příběh o rodinných poutech, úskalích úspěchu a o síle hudby. Překvapení soutěže “American Idol” Jordin Sparks se ve svém filmovém debutu představuje v roli Sparkle, mladé dívky, jejíž smělé plány se zdají nesplnitelné. Přestože ji její starostlivá matka (Whitney Houston) před nástrahami hudební branže varuje, Sparkle s podporou pohledného a ctižádostivého Stixe (Derek Luke) formuje společně se svými sestrami (Tika Sumpter a Carmen Ejogo) pěvecké trio, které má na repertoáru dojemné melodie, jež Sparkle sama píše. S nabývající slávou ale roste i riziko vzájemné žárlivosti, ztráty sebedůvěry a podlehnutí nebezpečným svodům. Ve vedlejších rolích strhujícího dramatu se představují Mike Epps, Omari Hardwick a CeeLo Green. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

demovka 

všechny recenze uživatele

Přitažlivé na filmu jsou šaty hlavních hrdinek, písničky a samozřejmě Whitney. Všichni chválí Whitney Houston. Je dobře, že tam je a že za sebou nechala takto příjemnou tečku. Dle mě ve filmu vypadala, že její jiskra je pomalu ta tam. Čekala sem, že bude trochu líp hrát. Nebo je to tou jiskrou, nevím. Když se energicky pohybovala po svém domu, věřila jsem ji to. V momentě, když odcházela Sister z domu, ona seděla s pravítkem v zádech a většinu emocí odehrála Carmen Ejogo. Když přišly (matka) do potyčky se Sparkle, už to bylo lepší, myslím její hrané emoce. A na konci už vypadala velice dobře. Myslím, že kladné vyznění její povahy ji (jako herečce) sedělo daleko líp. Tika Sumpter byla z nich herecky nejlepší, byla velice přirozená. Mike Epps byl statický a Derek Luke byl vyborný, ale vypadal opravdu jako by mu bylo 18náct. ()

andy60 odpad!

všechny recenze uživatele

Buď jsem neměl svůj den. nebo to vážně stálo za prd. Nejsem rasista, ale bělocha jsem ve filmu vlastně nezahlédl a tahle černošská soulová muzika mě míjí hodně velikým obloukem. Toto mohl vynahradit kvalitní děj, ale něco tak zoufale nudného nebylo možné dokoukat do konce. ()

eaglestar 

všechny recenze uživatele

Podle ksichtů by jeden řekl, že se to jmenuje Stmívání. Aby mě někdo nenařkl z toho, že nemám rád bubáky, tak dávám jednu starinu. ()

Agora 

všechny recenze uživatele

Muzikál potěší milovníky soulu, což mě ale míjí. Celkem tuctový film, tuctový děj, jen jsem užasle hleděla, jak se režisér opájí krásou hereček a jejich róbami, až oči přecházejí. Poslední film Whitney Houston - jen škoda, že si z něj nevzala příklad, kam vede drogová závislost. ()

Reklama

Reklama