Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Aby byl nablízku své tajné lásce, nastoupí začínající producent do televizní společnosti KBS. Vstoupí tím ale také do potrhlého světa, kterému vládne sledovanost. (Netflix)

Recenze (11)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Úžasný. Jiný. Žádný klišé. Sympatická sestava herců. Víc než hezký soundtrack. Výborně napsaný scénář. Spousta opravdu vtipných scén. Romantika šla trochu do pozadí, ale není to na škodu. Téměř všechny díly mají stopáž filmu, přesto mi utekly jako voda. Odlehčená atmosféra pro mě byla rozhodně vítaným zpestřením. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Parádní obsazení, ale promrhaný potenciál, scenáristicky nebyla zápletka špatná, stejně jako hlavní idea seriálu, představit lidi za kamerou. Seriál má zajímavé charaktery, ale nedostatek "melodrama" na korejské poměry, navíc jak už tady psala coffee Kim Soo Hyun tady hraje strašný mameluka, který místo aby šel po Cindy ( známá jako IU, Lee Ju-un), tak jde po starší, navíc služebně nadřízené. Humor občas pobaví, herecké výkony ok, ale nic co by mě výrazněji zasáhlo, to by se musel dost radikálně přepracovat scénář, přepólovat některé vztahy... ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Seriál po čtvrtém dílu odkládám. Navzdory obsazení mě ničím nezaujal, nedokážu dokoukat díl, aniž bych u něho neusínala a dívat se na etapy dalších xx hodin jenom kvůli roztomilým výrazům (je fakt výborný) Kim Soo-hyuna se mi nechce. Asi budu čestnou výjimkou, ale pro mě zklamání. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Producers se od ostatních seriálů hodně liší a tato originalita se mi v prvním díle moc nezamlouvala. S dalšími díly jsem se pak pravděpodobně na onen styl vyprávění přeladil, protože dlouhé díly mi utíkaly rychle a netypický styl humoru mě bavil. Jak hodně lidí píše, nenachází se zde mnoho srdcervoucích a předramatizovaných scén, takže kdo si na nich potrpí, ať ani Producers nezapíná. I když tolik haló kolem jednoho zvrtlého kotníku dokážou udělat pouze korejci :D. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

A mně se to líbilo a to moc. Proč? Protože je to jiné. :-) Sestava mých oblíbených herců tomu jistě napomohla a ach ten soundtrack (u mě vede Beak Ji Young – And… a Ali – The two of us). Žádné dramatické zápletky, zbytečné komplikace a zamotávání děje se nekoná. Je to milé, zábavné a svěží. Konec je přesně podle mých představ. A navíc je to tady jedno lepší cameo za druhým. :-) ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

To, co charakterizuje tenhle seriál je pracovní den jako hlavní téma. Skoro celý se odehrává v práci, do ní prostupuje osobní život a naopak. Zní to banálně, ale odlišuje to Producenty od ostatních seriálů. Jedná se o realistickou výpověď blížící se všedním životům většiny lidí. Okořeněno je to zajímavým formátem, zúčastnění komentují své jednání, jakoby s nimi byl dělán rozhovor s kamerou v ruce, možná budete muset chvíli zvykat, je to dobrý způsob života a hry. ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Oproti "běžným" korejským dramatům je toto jiné, originální a to se mi na něm líbí. Po několika zhlédnutých dramatech jsem už začal některé pasáže korejských seriálů předvídat, ale u Producera to prostě nebylo možné. Byl také asi první seriál, kdy jsem nefandil hlavnímu hrdinovi v dosažení svých cílů. Herecké výkony a hudba výborná, zábáva také na jedničku. Sečteno, podtrženo dávám 5* ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Nádherné zobrazení lásky – vztah přátel, členů rodiny a samozřejmě k příslušníkům opačného pohlaví. A právě ten poslední druh lásky má také mnoho podob. Krásně natočené, každý díl poutavý. Jen ze začátku je těžší si zvyknout na "dokument" přes který se s postavami seznamujeme. Poté již klasika, která mi seděla více. Trošku si neseděl pracovní projekt na kterém dělali, natáčení komického seriálu, který komický vůbec nebyl... producenti, kteří nevěděli co vystřihnout a co použití aby diváky zaujali.. naopak dvojka šílenců od kopírky byla skvělá, poznala jsem zde pořádně Ji-won Ye, která hraje báječně! A spolu s Kim Jong-Kook k sobě náramně seděli. Postava Cindy se dobře vyvíjela, což vidím jako hlavní plus celého díla a musím říct, že je to vážně krásná holka. Soo-hyeon Kim tady působí jako školáček s porovnáním v My Love from the Star obrovská změna. ()

Hachi707 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nápad byl hodně dobrý. Zase něco trochu nového. Chtěli pobavit, ukázat trochu, jak funguje vytváření pořadu, nechyběla ani zápletka ve vztazích a podobně. Má to hodně stránek, ale myslím si, že ani jedna z nich není dotažená do konce. Kdyby se seriál zaměřoval na jednu věc nějak víc, myslím, že by to pak vyznělo líp. Takhle máte ze všeho jen trochu. Ale určitě jsem se několikrát dost dobře pobavila a líbilo se mi, že se tam často mihly známé tváře. ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Od korejských seriálů očekávám určitou dávku dramatu, srdceryvných scén, záporných postav a nezapomenutelný soundtrack, jelikož seriál nesplňoval skoro žádné "kritérium", zdál se mi nudný. V prvních třech epizodách se absolutně nic nedělo, postupem času se to trochu rozjelo, ale k žádnému "vyvrcholení" nedošlo. Seriál mi přišel velmi povrchní, téměř každou rozjetou scénu rázně usekl. Na herecké obsazení jsem se velmi těšila, mám ráda všechny tyto herce, bohužel i oni mi přišli velmi chladní a "nesdílní". Jediným plusem seriálu vidím v jeho odlišnosti (od většiny korejských seriálů), bohužel já jsem právě ten typ člověka, který miluje korejské seriály tak jak je známe - s velkou dávkou dramatu, zápletek a pohádkových konců. 3* ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Hodil by sa mi krajší názov 2 dni a 1 noc podľa názvu hlavného programu. Štýl akože interview neznášam, takže hneď v polke prvého dielu som to chcela vzdať, ale vidieť IU a Kim Soo Hyuna v jednom seriáli ma lákalo, oni sú proste obidvaja krásni ako bábiky :) Myslím si, že IU tu hrá dosť sama seba - speváčku a herečku, ktorá je síce populárna, ale v podstate sa cíti sama. Potešilo ma aj mihnutie ďalších známych hercov, ktorí hráli sami seba... - Lee Seung-gi Lee, Ah-Ra, ktorú ani nevidím v zozname ... Dielov bolo menej ako obvykle, ale boli dlhšie. ()

Reklama

Reklama