Reklama

Reklama

Castrol Edge uvádí: Ronaldo v maximálním zatížení

  • Velká Británie Castrol Edge Presents Ronaldo Tested to the Limit
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2011, 46 min

Obsahy(1)

Sledujte schopnosti, sílu a mrštnost Cristiana Ronalda, tentokrát nikoli na zeleném hřišti, nýbrž v moderní laboratoři, kde ho přední sportovní odborníci podrobí s využitím špičkových technologií sérii zkoušek, které odhalí, co přesně ho zvýhodňuje. Prostřednictvím systému ultra slow motion a špičkového CGI a řady rozhovorů s fotbalovými experty, včetně Fabia Capella a Arsèna Wengera, vás tento dokument díky nevídanému přístupu k Ronaldovi zavede hluboko do jeho světa, aby zjistil, zda má sílu podat kvalitní výkon, nebo zda pod tlakem padne. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Amores odpad!

všechny recenze uživatele

Ronaldo je jednoznacne uzasny v tom co dela. Tohle ovsem neni dokument, ale marketingova sracka. Dokud neporovnaji jednoho fotbalistu s jinym tak davam hodnoceni "odpad". Cela reklama je o porovnavani jabka se svestkou s pripadnou blondynkou ktera vam vedecky vysvetluje jak neskutecne je to jabko jine nez svestka.... ()

pospech11 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o jednom z nejlepších hráčů současné éry. Doufám že v testování Castrol bude pokračovat a přitočí ještě pár dalších playerů. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Ač nemám Ronalda rád, tak ho jako sportovce uznávám. Byl to velmi zajímavý test, ale myslím, že tento dokument mohl být zajímavější, kdyby se ho zároveň zúčastnili třeba Messi, Gerrard, Tévez, Podolski......... ()

RajmikCZ 

všechny recenze uživatele

[i] Castrol Edge uvádí: Ronaldo - nejlepší fotbalista všech dob [/i] Už jenom tento dokument dokazuje, že je nejlepší a vždycky byl. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama