Reklama

Reklama

24 hodin: Dnes neumírej

(seriál)
  • USA 24: Live Another Day (více)
Trailer 6
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, 2014, 9 h (Minutáž: 45 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Kim Raver, William Devane, Giles Matthey, Gbenga Akinnagbe, Benjamin Bratt, Yvonne Strahovski, Tate Donovan (více)
(další profese)

Epizody(12)

Vysloužilý agent Jack Bauer se skrývá v Londýně. Už jsou to čtyři roky od té doby, kdy začal utíkat před spravedlností. Nyní musí opustit svůj úkryt a naposled riskovat život, aby odvrátil hrozící globální katastrofu... (TV Prima)

Recenze uživatele Quint k tomuto seriálu (1)

24 hodin: Dnes neumírej (2014) 

Jack Bauer se (po čtyřleté pauze) přesunul na pár hodin do Londýna, ale ani to příliš nezabránilo stále narůstající jednotvárnosti, kterou 24ka v posledních sériích začínala trochu nudit. Po pár nakoukaných sériích dokážete předvídat většinu zvratů, které se stále opakují podle zavedeného vzorce, ale díky svižnému tempu to stále skvěle šlape. Místo 24 hodin tentokrát s Bauerem strávíme pouze 12 hodin. Tempo tím ještě zrychlilo, ale jako by v tom velkém spěchu už nebyl čas na psychologii. Osobní linie jsou zredukované na minimum a veškeré vztahy mezi postavami jsou jen načrtnuté (sám Bauer tu překvapivě nemá moc prostoru), takže výsledkem je mírně sterilní akční jízda. Pro hardcore fandy 24ky (jako jsem já) povinnost. Ostatním to asi nic moc neřekne. ()

Související novinky

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

09.09.2021

Tento týden se objevily zprávy, že producenti, televize Fox a zřejmě i Kiefer Sutherland jednají o možnosti oživení dnes již kultovního akčního seriálu 24 hodin. Veškerá jednání jsou údajně teprve v… (více)

Jack Bauer konečně ve filmu?

Jack Bauer konečně ve filmu?

02.09.2014

O filmovém pokračování seriálu 24 hodin se mluví řadu let. Hodně se o něm spekulovalo především po osmé sérii, která v roce 2010 seriál zakončila, nakonec se ale nikdy nedostal z plánovacích fází.… (více)

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama