Reklama

Reklama

24 hodin: Dnes neumírej

(seriál)
  • USA 24: Live Another Day (více)
Trailer 9
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, 2014, 9 h (Minutáž: 45 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Kim Raver, William Devane, Giles Matthey, Gbenga Akinnagbe, Benjamin Bratt, Yvonne Strahovski, Tate Donovan (více)
(další profese)

Epizody(12)

Vysloužilý agent Jack Bauer se skrývá v Londýně. Už jsou to čtyři roky od té doby, kdy začal utíkat před spravedlností. Nyní musí opustit svůj úkryt a naposled riskovat život, aby odvrátil hrozící globální katastrofu... (TV Prima)

Recenze uživatele mm13 k tomuto seriálu (1)

24 hodin: Dnes neumírej (2014) 

Príjemný návrat! Je tu všetko, čo robí 24-ku 24-kou a nič, čo by rušilo. Bonusom sú vyzreté, aj v najmenších detailoch a najkratších záberoch brilantné herecké výkony Kiefera a Kim (to jaká LÁSKA!!), čo v rozhodujúcich chvíľach dodáva celej sérii nečakaný emotívny náboj. K tomu sympaťáčka Yvonne a mne neostáva iné, než si ešte pár dní chrnieť blahom a v duchu už dopredu lámať palicu nad plánovanými pokračovaniami bez Jacka Bauera. Pretože 24-ka je len jedna... ta s ním. ()

Související novinky

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

09.09.2021

Tento týden se objevily zprávy, že producenti, televize Fox a zřejmě i Kiefer Sutherland jednají o možnosti oživení dnes již kultovního akčního seriálu 24 hodin. Veškerá jednání jsou údajně teprve v… (více)

Jack Bauer konečně ve filmu?

Jack Bauer konečně ve filmu?

02.09.2014

O filmovém pokračování seriálu 24 hodin se mluví řadu let. Hodně se o něm spekulovalo především po osmé sérii, která v roce 2010 seriál zakončila, nakonec se ale nikdy nedostal z plánovacích fází.… (více)

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama