Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas ‘Redd’ Reddman (Nicholas Hope), manažér a zároveň usvedčený masový vrah, je zavretý v psychiatrickej liečebni, kde im slúži ako pokusný králik pre rôzne nepríjemné „vedecké“ výskumy. Odsúdili ho napriek tomu, že svoju vinu nikdy nedoznal. Podarí sa mu však ujsť a následne uniesť a uväzniť šesticu ľudí, na základe svedectva ktorých bol kedysi odsúdený. Jeho dobre premyslený plán pomsty sa práve dostáva do finálnej fáze realizácie... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jsem měl už nějakej ten rok na externím hard disku. Nyní jsem na něj o5 narazil kouknul na lichotivé hodnocení(63%) a hurá do toho. Po dokoukání a před napsáním vlastního komentáře jsem si přečetl pár komentářů mých kolegů(což dělám zřídka kdy) a chtě nechtě se musím pozastavit nad komentářem kolegy EvilPhoEniX. Který píše. Cituji "Chytřejší než Vile,Krvavější než Would you rather." Konec citace. V tomhle případě s ním ale souhlasit nemůžu. Na kousky jakými jsou Would You Rather(2012) natož pak Vile(2011) se Redd Inc. alespoň za mě vůbec nechytá. Potěší aspoň cameo Toma Saviniho a to, že se podílel na čuchtání gore efektů. Ale ruku na srdce. Moc prostoru na to aby předvedl co umí nedostal. Za mě je tenhle film celkem zklamáním. Víc jak 2hvězdy prostě dát nemůžu. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

I přestože to nebyla žádná hororová komedie, beru to svým způsobem jako takovou hororovou zábavu. Alespoň tak mi to přišlo pojatý. A to tam toho gore bylo relativně dost. Ale prostě partička lidí uzavřená v jedný místnosti šíleným šéfem, a s jasnejma pravidlama. Sice nám neposkytli moc indicií na to, přemejšlet s nima o pravým vrahovi, ale i tak to nebyla jenom obyčejná vyvražďovačka, takže to kvituju. Ukázka, že i s malým rozpočtem a dobrým nápadem se můžou dít divy. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naprostý průměr tahle drsnější variace Exam. Horůrek je úplně funkční, ale je z něj cítit malý rozpočet a béčkovost, takže při pár scénách jsem nemohl nesmát (viz. nakládačka uřezanou nohou do Reddova xichtu). Scénář docela ujde, ale i zde se autoři nevyhýbají i přes možná až moc velkou snaživost a snad i lehkou překombinovanost čitelnosti. Pohodovka, ze které jsem si do trenek neprcnul. 65% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Originální a příjemně odpočinková komedie podle mého gusta - hodně černohumorná, hodně krvavá a přitom pojatá s hodně velkou nadsázkou. Nicholas Hope je k sežrání a Kelly Paterniti jakbysmet. Dalo by se hovořit o jakés takés příbuznosti se sérií Saw, ale pouze rámcové; pojetí i vyznění Redd Inc. je hodně odlišné. Skvěle jsem se poklesle pobavil. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Kvalitní béčko, které se drží konceptu saw . Parta lidí je unešena psychopatem pro nějaký důvod do zamčené místnosti a umírají. V tomto snímku to jde trošku rychleji, jelikož víte, kdo je unesl, proč je unesl a co mají společného. Gore zvyšuje kvalitu filmu ještě o stupýnek víš, jelikož takové trhání nehtu jsem už dlouho neviděl. Herecké obsazení je průměrné, jen hlavní "záporák" byl sympaťák a uměl si udělat respect. Závěrečný twist nepotěší, ale také neurazí. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama