Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas ‘Redd’ Reddman (Nicholas Hope), manažér a zároveň usvedčený masový vrah, je zavretý v psychiatrickej liečebni, kde im slúži ako pokusný králik pre rôzne nepríjemné „vedecké“ výskumy. Odsúdili ho napriek tomu, že svoju vinu nikdy nedoznal. Podarí sa mu však ujsť a následne uniesť a uväzniť šesticu ľudí, na základe svedectva ktorých bol kedysi odsúdený. Jeho dobre premyslený plán pomsty sa práve dostáva do finálnej fáze realizácie... (beso74)

(více)

Recenze (51)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V pohodě nenáročné hororové béčko. Šest zavřených lidí, jedna místnost (a přilehlé okolí), jeden psychopat. Ještě před pár lety byl tento typ filmu k vidění na každém rohu (pod vlivem série Saw), nyní už je to spíš výjimka, neboť koncept "X lidí, jedna místnost" se povážlivě vyčerpal. Ale takhle jednou za rok se to bez problémů dá, zvlášť když psychopat je sympaťák, krve a gore tak akorát a celkový stupeň debility není nijak extra do očí bijící. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Překvápko jak Prase! Inhuman Resources je perfektní Austrálský horor,který se vyhýbá veškerým klišé, a jde si originální cestou napříč celým filmem. Na make upu se podílel mistr Gore Tom Savíni,takže se můžete těšit na nejintenzivnější trhání nehtu za poslední dekádu a vůbec veškeré gore jako vypíchnutí očí, uříznutí hlavy mi připomínalo staré dobré,krvavé slashery,exploity před pár lety. Chytřejší než Vile,Krvavější než Would you rather. Must see! 80% ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Do snímku som skočila, aby som si overila Tomovu FX vitalitu. Konkrétne v tomto snímku zafungoval rutinne, ale čo predviedol Nicky , to v poslednej dobe a filmoch tohto razenia nevidím často. Podobné kúsky husto neabsolvujem, ale tá zmena bola po prvom zhliadnutí výnimočná. Zbytok je už mikro popísaný. Pyšná 4ka. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Trochu zdĺhavý kancelársky thriller o šéfovi firmy, ktorého pristihnú krvavého vo výťahu, so sekerou v ruke a mŕtvou ženskou na zemi. Je odsúdený, no počas požiaru sa mu podarí utiecť a do kancelárie unesie ľudí, ktorí mali niečo spoločné s jeho uväznením. Tým poskytne svoje papiere a pod hrozbou smrti ich núti makať na tom, aby našli iného (skutočného?) vraha. Škoda, že je to až príliš stereotypné, pretože to mohlo byť určite lepšie; ako ukázala hlavne záverečná tretina a z priemeru to u mňa neťahá ani nudné herecké osadenstvo, v čele s divným psychošom, ktorý vyzerá ako nepodarený klon Dennisa Quaida s parochňou. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Redd Inc. přináší sice možná průměrný, ale velmi příjemný a výborně zpracovaný thriller se sympatickým ústředním antihrdinou ztvárněný Nicholasem Hope, který mi připomínal Douga Bradleyho. Během sledování jsem zaregistrovala jeho přízvuk, a když jsem se pak podívala na jeho profil a zjistila, že je to Brit, pomyslela jsem si "Já jsem to věděla!" Thomas Reddman je charakterní psychopat, jemuž se tým nějakých šílených doktorů dostal až příliš "do hlavy." Pomsta by mohla být velice krutá, ale pan Reddman se na to rozhodne jít systematicky a docela i lidsky. Jeho plán je propracovaný a jeho vybrané oběti nemusí trpět, pokud se o to samy nezapříčiní. Pořád jsem si říkala, jestli je on skutečně vrah, nebo je jím někdo tam venku. Nebo uvnitř...? Některé scény jsou hodně gore a závěr s odhalením také mírně překvapil. Celkově jsou Inhuman Resources solidní žánrovkou přinášející čerstvý závan v podobě námětu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Annabell je svedkom poslednej brutálnej vraždy sériového vraha, Reddmana. S danou skúsenosťou sa vyrovnáva len veľmi ťažko. Aby toho nebolo málo, nedarí sa jej ani po pracovnej stránke. Nakoľko si privyrába ako striptérka cez internet, rozosiela životopisy po rôznych firmách, aby si tak konečne našla normálnu prácu. Po mnohopočetných neúspechoch prichádza vytúžená šanca na nový začiatok. Takto si ju ale určite nepredstavovala! Ja mám osobne tento druh hororov rád. Skupinka ľudí v jednej miestnosti hľadá odpoveď na "nezmyselné" otázky šialenca. Kto sa nechce "hrať", ide z kola von. Ani v tomto snímku to nie je inak. Príbeh jednoduchý, otrepaný a len vďaka slušnému gore dosahuje úroveň priemerného hodnotenia. Úplným záverom totiž režisér tento snímok totálne "zavraždil". Neskutočné ako sa mu ho podarilo doj....ť - 55%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dopředu jsem nečetl obsah ani komentáře, tak jsem netušil, do čeho jdu. A vyklubal se z toho příjemný film na dnešní deštivý podvečer, kde se pro useklou hlavu či nohu nejde daleko. Ano, je tu podoba se SAW, akorát usvědčený brutální vrah s přezdívkou Lovec hlav je přesvědčený o své nevinnosti. Po skupině lidí, co ho dostala do léčebny (kde se na něm tamější šílenci vyřádili), chce, aby vypátrali skutečného vraha. Jenže šestice nedobrovolníků připoutaných k počítačům nechápe, že po nich chce jen práci, a tak ho nutí k tomu, aby jim...tu vydloubl oči (velmi věrohodné, skoro bych řekl, že nešlo o trik), tam vytrhl nehet (mimochodem jeden z méně podařených triků) či jim ryl výstrahu na čelo. Největší problém jsem měl s jednou z hlavních postav - Annabel Haleovou (v podání Kally Paternitiové), jelikož vypadala jako Dusilová a přesně tak byla krajně nesympatická. Zato Nicholas Hope - nu, radost pohledět! V jisté chvíli jsem pochopil, kdo je kdo, ale naštěstí už se blížil konec.Hm, konec, že by otevřená zadní vrátka? Během závěrečných titulků zní líbivá Dirty Pretty Lies od Nelli Scarlet. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naprostý průměr tahle drsnější variace Exam. Horůrek je úplně funkční, ale je z něj cítit malý rozpočet a béčkovost, takže při pár scénách jsem nemohl nesmát (viz. nakládačka uřezanou nohou do Reddova xichtu). Scénář docela ujde, ale i zde se autoři nevyhýbají i přes možná až moc velkou snaživost a snad i lehkou překombinovanost čitelnosti. Pohodovka, ze které jsem si do trenek neprcnul. 65% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Priemerný hororík na spôsob zavrime pár ľudí do miestnosti, dajme im nejaké úlohy a kto neprejde pôjde z kola von. Samozrejme nie dverami :). Mám rád tento druh filmov, ale snímok musí vedieť zatlačiť aj na psycho strunu, ako napr. vo filme Exam (2009), a tu to v tomto smere dosť pokrivkáva. Na druhú stranu však potešilo to málo gore a pár vtipných scénok (noha použitá ako zbraň :D), takže film nie je ani stratou času a stojí za pozornosť. 60/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jsem měl už nějakej ten rok na externím hard disku. Nyní jsem na něj o5 narazil kouknul na lichotivé hodnocení(63%) a hurá do toho. Po dokoukání a před napsáním vlastního komentáře jsem si přečetl pár komentářů mých kolegů(což dělám zřídka kdy) a chtě nechtě se musím pozastavit nad komentářem kolegy EvilPhoEniX. Který píše. Cituji "Chytřejší než Vile,Krvavější než Would you rather." Konec citace. V tomhle případě s ním ale souhlasit nemůžu. Na kousky jakými jsou Would You Rather(2012) natož pak Vile(2011) se Redd Inc. alespoň za mě vůbec nechytá. Potěší aspoň cameo Toma Saviniho a to, že se podílel na čuchtání gore efektů. Ale ruku na srdce. Moc prostoru na to aby předvedl co umí nedostal. Za mě je tenhle film celkem zklamáním. Víc jak 2hvězdy prostě dát nemůžu. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Úvodní, výtahová scéna - dokonalý rozjezd !! Musím říct, že tady jsem vypnul mozek a přehlížel jakékoliv nelogické chování. Gore, které tu bylo, vše vynahradilo a musím říct, že to byl opravdu nechutnej krvák !! Takové vyndavání očí, jsem ještě jinde snad neviděl. Paráda. Po herecké stránce velmi slušné, hlavní hrdinka celkem pěkná a solidní záporná postava. Po delší době luxusní krváček. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Krvavá komedie vhodná na večery, kdy se vám absolutně nechce nad něčím dlouze dumat. Označení "přísný ale spravedlivý šéf" zde dostává nový rozměr. Jinak průměrná a kromě nápaditých mučících efektů nepříliš děsivá kokotinka, ale precizní "Redd" mě hodně bavil. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Kvalitní béčko, které se drží konceptu saw . Parta lidí je unešena psychopatem pro nějaký důvod do zamčené místnosti a umírají. V tomto snímku to jde trošku rychleji, jelikož víte, kdo je unesl, proč je unesl a co mají společného. Gore zvyšuje kvalitu filmu ještě o stupýnek víš, jelikož takové trhání nehtu jsem už dlouho neviděl. Herecké obsazení je průměrné, jen hlavní "záporák" byl sympaťák a uměl si udělat respect. Závěrečný twist nepotěší, ale také neurazí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý ale nápaditý horrorový thriller. Poměrně sympatický, se sympatickou hlavní hrdinkou, slušným záporákem, příjemnými gore triky a když se objeví Tom Savini, až srdce zaplesá. Tohle mi sedlo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Originální a příjemně odpočinková komedie podle mého gusta - hodně černohumorná, hodně krvavá a přitom pojatá s hodně velkou nadsázkou. Nicholas Hope je k sežrání a Kelly Paterniti jakbysmet. Dalo by se hovořit o jakés takés příbuznosti se sérií Saw, ale pouze rámcové; pojetí i vyznění Redd Inc. je hodně odlišné. Skvěle jsem se poklesle pobavil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo. Masový vrah unese partičku lidí, policistu, právníka, senzibilku a nekolik svědků, zavře je do jedné místnosti, poskytně jem veškeré podklady jeho případu, stanoví pravidla a nutí je, aby přezkoumali fakta a dokázali tak jeho nevinu. Mě to přišlo celkem originální, protože si na podobné téma nemohu vzpomenout. Krve bylo dost, herci sympatičtí a postavy napsané tak, že jim člověk po většinu času nic zlého nepřál. Palec nahoru do Austrálie. 75% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Horor kde si řeknete, joooo tohle jsem už někde viděl. Asi se tomuto kousku nedá co vytknout, dobrá jednoduchá zápletka, Gore scénám jsou v pohodě a regionální manager byl dost dobrý :D... jediný co mi vadilo, tak posledních deset minut...... 6/10 ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Saw a jeho odnože mě za koule něják zvlášť netahají, takže ani tenhle kousek není nic na co bych dlouho nezapoměl. Na druhou stranu jsem se nenudil a i přes jistou neoriginalitu toho konceptu je to sympaticky napsané, né hloupé a ve velmi přivětivém tempu to nakonec dohopsalo až do finiše, který sice nebyl dvakrát překvapivý nebo nápaditý, ale rozhodně uspokojivý. Takhle to prostě dopadá, když kancelářská krysa pozná, že systém nefunguje.... Fandil jsem mu. ()

Reklama

Reklama