Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas ‘Redd’ Reddman (Nicholas Hope), manažér a zároveň usvedčený masový vrah, je zavretý v psychiatrickej liečebni, kde im slúži ako pokusný králik pre rôzne nepríjemné „vedecké“ výskumy. Odsúdili ho napriek tomu, že svoju vinu nikdy nedoznal. Podarí sa mu však ujsť a následne uniesť a uväzniť šesticu ľudí, na základe svedectva ktorých bol kedysi odsúdený. Jeho dobre premyslený plán pomsty sa práve dostáva do finálnej fáze realizácie... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Redd Inc. přináší sice možná průměrný, ale velmi příjemný a výborně zpracovaný thriller se sympatickým ústředním antihrdinou ztvárněný Nicholasem Hope, který mi připomínal Douga Bradleyho. Během sledování jsem zaregistrovala jeho přízvuk, a když jsem se pak podívala na jeho profil a zjistila, že je to Brit, pomyslela jsem si "Já jsem to věděla!" Thomas Reddman je charakterní psychopat, jemuž se tým nějakých šílených doktorů dostal až příliš "do hlavy." Pomsta by mohla být velice krutá, ale pan Reddman se na to rozhodne jít systematicky a docela i lidsky. Jeho plán je propracovaný a jeho vybrané oběti nemusí trpět, pokud se o to samy nezapříčiní. Pořád jsem si říkala, jestli je on skutečně vrah, nebo je jím někdo tam venku. Nebo uvnitř...? Některé scény jsou hodně gore a závěr s odhalením také mírně překvapil. Celkově jsou Inhuman Resources solidní žánrovkou přinášející čerstvý závan v podobě námětu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V pohodě nenáročné hororové béčko. Šest zavřených lidí, jedna místnost (a přilehlé okolí), jeden psychopat. Ještě před pár lety byl tento typ filmu k vidění na každém rohu (pod vlivem série Saw), nyní už je to spíš výjimka, neboť koncept "X lidí, jedna místnost" se povážlivě vyčerpal. Ale takhle jednou za rok se to bez problémů dá, zvlášť když psychopat je sympaťák, krve a gore tak akorát a celkový stupeň debility není nijak extra do očí bijící. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Trochu zdĺhavý kancelársky thriller o šéfovi firmy, ktorého pristihnú krvavého vo výťahu, so sekerou v ruke a mŕtvou ženskou na zemi. Je odsúdený, no počas požiaru sa mu podarí utiecť a do kancelárie unesie ľudí, ktorí mali niečo spoločné s jeho uväznením. Tým poskytne svoje papiere a pod hrozbou smrti ich núti makať na tom, aby našli iného (skutočného?) vraha. Škoda, že je to až príliš stereotypné, pretože to mohlo byť určite lepšie; ako ukázala hlavne záverečná tretina a z priemeru to u mňa neťahá ani nudné herecké osadenstvo, v čele s divným psychošom, ktorý vyzerá ako nepodarený klon Dennisa Quaida s parochňou. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

I přestože to nebyla žádná hororová komedie, beru to svým způsobem jako takovou hororovou zábavu. Alespoň tak mi to přišlo pojatý. A to tam toho gore bylo relativně dost. Ale prostě partička lidí uzavřená v jedný místnosti šíleným šéfem, a s jasnejma pravidlama. Sice nám neposkytli moc indicií na to, přemejšlet s nima o pravým vrahovi, ale i tak to nebyla jenom obyčejná vyvražďovačka, takže to kvituju. Ukázka, že i s malým rozpočtem a dobrým nápadem se můžou dít divy. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Kvalitní béčko, které se drží konceptu saw . Parta lidí je unešena psychopatem pro nějaký důvod do zamčené místnosti a umírají. V tomto snímku to jde trošku rychleji, jelikož víte, kdo je unesl, proč je unesl a co mají společného. Gore zvyšuje kvalitu filmu ještě o stupýnek víš, jelikož takové trhání nehtu jsem už dlouho neviděl. Herecké obsazení je průměrné, jen hlavní "záporák" byl sympaťák a uměl si udělat respect. Závěrečný twist nepotěší, ale také neurazí. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama