Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas ‘Redd’ Reddman (Nicholas Hope), manažér a zároveň usvedčený masový vrah, je zavretý v psychiatrickej liečebni, kde im slúži ako pokusný králik pre rôzne nepríjemné „vedecké“ výskumy. Odsúdili ho napriek tomu, že svoju vinu nikdy nedoznal. Podarí sa mu však ujsť a následne uniesť a uväzniť šesticu ľudí, na základe svedectva ktorých bol kedysi odsúdený. Jeho dobre premyslený plán pomsty sa práve dostáva do finálnej fáze realizácie... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Originální a příjemně odpočinková komedie podle mého gusta - hodně černohumorná, hodně krvavá a přitom pojatá s hodně velkou nadsázkou. Nicholas Hope je k sežrání a Kelly Paterniti jakbysmet. Dalo by se hovořit o jakés takés příbuznosti se sérií Saw, ale pouze rámcové; pojetí i vyznění Redd Inc. je hodně odlišné. Skvěle jsem se poklesle pobavil. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Priemerný hororík na spôsob zavrime pár ľudí do miestnosti, dajme im nejaké úlohy a kto neprejde pôjde z kola von. Samozrejme nie dverami :). Mám rád tento druh filmov, ale snímok musí vedieť zatlačiť aj na psycho strunu, ako napr. vo filme Exam (2009), a tu to v tomto smere dosť pokrivkáva. Na druhú stranu však potešilo to málo gore a pár vtipných scénok (noha použitá ako zbraň :D), takže film nie je ani stratou času a stojí za pozornosť. 60/100 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo. Masový vrah unese partičku lidí, policistu, právníka, senzibilku a nekolik svědků, zavře je do jedné místnosti, poskytně jem veškeré podklady jeho případu, stanoví pravidla a nutí je, aby přezkoumali fakta a dokázali tak jeho nevinu. Mě to přišlo celkem originální, protože si na podobné téma nemohu vzpomenout. Krve bylo dost, herci sympatičtí a postavy napsané tak, že jim člověk po většinu času nic zlého nepřál. Palec nahoru do Austrálie. 75% ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Do snímku som skočila, aby som si overila Tomovu FX vitalitu. Konkrétne v tomto snímku zafungoval rutinne, ale čo predviedol Nicky , to v poslednej dobe a filmoch tohto razenia nevidím často. Podobné kúsky husto neabsolvujem, ale tá zmena bola po prvom zhliadnutí výnimočná. Zbytok je už mikro popísaný. Pyšná 4ka. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Překvápko jak Prase! Inhuman Resources je perfektní Austrálský horor,který se vyhýbá veškerým klišé, a jde si originální cestou napříč celým filmem. Na make upu se podílel mistr Gore Tom Savíni,takže se můžete těšit na nejintenzivnější trhání nehtu za poslední dekádu a vůbec veškeré gore jako vypíchnutí očí, uříznutí hlavy mi připomínalo staré dobré,krvavé slashery,exploity před pár lety. Chytřejší než Vile,Krvavější než Would you rather. Must see! 80% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama