Reklama

Reklama

Nothing Left to Fear

Trailer

Obsahy(1)

Mladá rodina se vydává přes polovinu země do domu, kde chce začít znovu a zapustit tu kořeny. Idylické městečko vyvolává dojem, že se to podaří. Nikdo však netuší, že je čeká příběh zrady a zla, o jakém se jim nezdálo ani v nejhorších snech. Komplikovaný vztah dvou sester, z nichž každá hraje významnou roli ve starobylém rituálu, rozpoutá běsnění, které změní rodinu navždy. Příběh vyplývá z folklóru kolem starobylého města Stull v Kansasu. Místní obyvatelé věří, že město je jednou ze sedmi bran pekla. (10doktor10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

akisha 

všechny recenze uživatele

Název nelže v minimálně jedné věci. Slušňácká rodinka pastorova je tak otřesná, že jen těžko s nimi soucítit. Anne Heche příšerná, toužila jsem jí zabít. Z jejich dětí se mi zdála sympatická jenom dcera posedlá démonem. Příběh je tak fádní, že se k němu ani nelze moc vyjadřovat. Co ale zklame nejvíc je to, že to není vůbec, ale ani trošičku strašidelný. Ani záhadný to není. Ani krvavý. A ty dva mlaďoši a jejich románek - ech... Clancy Brown se tam vyskytoval příliš málo na to, aby to vytáhl trochu vejš, ale řvát umí fakt moc pěkně. Skutečně horor o hovně. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Tak to byla těžká sračka. Paradoxně mě snad víc bavila první půlka filmu kde se nedělo absolutně nic než ta druhá kde se to jakože mělo rozjet. Kdepák tohle neni vůbec dobrej horor. Klasický schéma kdy do novýho maloměsta přijíždí šťastná nábožensky založená rodina a je přivítaná hrrrrozně mile a všichni jsou naprosto super až do chvíle kde na obří pouti s vzhledem zahradní grilovačky unesou jednu z dcer která vypadala jako bubák už od začátku a provedou rituál při kterým se do ní převtělí Matt Démon a začne rodince dělat trochu potíže. Nejvtipnější na filmu mi přišla asi ta naháněčka po městě kdy hrdinové ujížděj autem jak ve Fast & Furious a za nima jde rychlostí asi metr za hodinu posedlá ségra, pak zničehonic ZASTAVÍ a začnou se vykecávat uprostřed silnice takže je ona doslova DOJDE a voni tam nechaj malýho kluka kterej místo aby jí utekl tam běhá jak čurák od baráku k baráku a snaží se dostat dovnitř, takže ho samozřejmě dojde AGAIN :)))) No hrozná píčovina, jedna hvězda za slušný masky. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý horor. Hoci sa v ňom toho za prvú hodinu moc neudeje, užil som si (bez znalosti obsahu, komentárov či traileru) premýšľanie o čo tam asi pôjde; či iba o bláznivú komunitu, obetovania, reálne / historické / nadprirodzené zlo, alebo dokonca niečo iné. Keďže ono je od začiatku jasné, že s tými ľuďmi niečo nie je v poriadku a to mystérium a nebezpečenstvo visiace vo vzduchu udržiavali moju pozornosť. V záverečnej polhodinke to už potom vypuklo a nastal príjemne napínavý horor (s pekným využitím kombinácie praktických a CGI efektov), takže som spokojný a nechýbalo veľa, aby som šupol vyššie hodnotenie. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Více jak polovinu filmu se nám nedostává nic víc, než napětí v podobě hudby a občasných záběrů, kdy je jasné že vesnice skrývá tajemství. Od půlky se napětí začíná stupnovat a odhaluje se pravda města Stull, kde je záměr na přistěhovalou rodinu v čele s pastorem jiný než by si dokázali představit! Jedna s dcer je vybrána do rituálu, který má otevřít bránu do pekla a vypustit démona! Bohužel žádná porce extra hrůzy tu není a scény typu: prosím tě nastup si do toho auta nebo umřeme a slečna si postává venku jako když se nechumelí, když jí démon vysaje otce je spíše k smíchu. Prostě takový průměr který člověk skoukne a řekne si šlo to, ale po druhé bych si to nepustil! Podle konce budu doufat že pokračování nebude a pokud ano, mělo by se jednat o napravení chyb a udělat opravdu pekelnou démonickou jízdu v Kansasu! 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád označení „příběh se opírá o městkou legendu – nebo podle skutečné události“, ale když jsem se porozhlédl po internetu, tak o městečku Stull skutečně kolují nejrůznější zvěsti a to především v souvislosti se sedmi pekelnými branami. Takže jsem trošku změnil názor k tomuto filmu, který ovšem ani tak není ničím výjimečný. Dle mého je stopáž zbytečně přemrštěná, protože víc než polovina filmu je naprosto nezajímavá a závěrečné vyvrcholení „vyzrazení pointy“ je nedostatečné a více méně postrádá logiku (Proč to vlastně všechno dělali?). Tu postrádá i chování přeživších členů rodiny, kteří se povětšinu filmu stejně chovali jako úplní tupci. Režisér si prostě usmyslel, že natočí další béčkovou podívanou opírající se o okultismus a démony, jenže jaksi pozapomněl na jednu důležitou věc a to pořádně zaujmout diváka, aby mu u toho neusnul nudou. Pořádná atmosféra se totiž dostaví tak dvacet minut před koncem a to je sakra málo. Ani Anne Heche to nezachránila, protože jí to její postava matky neumožnovala...(více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/nothing-left-to-fear-2013.html ) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Snímku produkovala spoločnosť Slasher Films, založená Slashom, gitaristom skupiny Guns N' Roses, ktorý k filmu taktiež vytvoril soundtrack. (xpantherx)

Reklama

Reklama