Reklama

Reklama

Tomorrow Will Be Better

  • Česko Zítra bude líp
Trailer 2

Obsahy(1)

Je leden 2010 a Libor Podmol přijíždí do USA, kde si v legendárním obchodě od ještě nedávno nejlepšího freeride jezdce kupuje motorku. Začíná boj o titul mistra světa ve Freestyle motokrosu. Tento nový atraktivní sport plný nebezpečných skoků vyvolal obrovský zájem fanoušků a sponzorů po celém světě. Přes divoké začátky se český závodník Libor Podmol postupně vypracoval mezi nejlepší jezdce na světě. Jako vůbec první evropský jezdec podepsal kontrakt s Rockstar energy drink. Ve svých 26 letech se pokusí dosáhnout na pomyslnou nejvyšší metu – stát se Mistrem světa. Fascinující cesta Libora Podmola zobrazuje svět, ve kterém se plní sny, přestože někdy odporují zákonům gravitace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (21)

latent_light 

všechny recenze uživatele

Ani dobře vystavěné drama vám pravděpodobně nerozbuší srdce tolik jako dokument o freestyle motokrosovém jezdci Liboru Podmolovi a jeho cestě za titulem Mistra světa. Ani ty nejlépe narafičené horrorové scény vás nepostraší tolik jako běžné skoky předních FMX jezdců zachycených v dokumentu Tomorrow Will Be Better. Ani ty nejsladší dojáky vás nedostanou tak, jako příběh napsaný životem. Vítejte v mimořádně zdařilém dokumentu režiséra Martina Přívratského, který objel půlku světa, aby zdokumentoval nejen neuvěřitelný příběh boje o cenu mistra světa ve freestyle motokrosu, ale také zásadní rok v životě kluka, který šel za svým snem. A že jste dosud nevěděli, co vlastně FMX znamená? Vůbec nevadí. ()

Schmetti 

všechny recenze uživatele

Tento dokumentární snímek ti umožní nahlédnout do freestyle života Libora Podmola, od té chvíle, kdy poprvé odcestoval do USA, aby si v legendárním obchodě koupil motorku od nedávno ještě nejlepšího freeride jezdce. Něco z historie Freestylu není k zahlédnutí, navíc tento sport je celkem nový a stává se čím dál tím víc atraktivnějším, uznávanějším a prestižnějším po celém světě. Je nadupaný nebezpečnými skoky, triky, adrenalinem, radosti, štěstím, ale také bolesti, která k tomuto sportu prostě patří. Film tě provede přes Liborovy divoké začátky, přes podepsání smlouvy s Rockstar energy drink, což se Podmolovi podařilo jako prvnímu evropskému jezdci (pokud Freestyle někdo z vás sleduje, tak ví, že jezdce a soutěže sponzoruje spousta energy drinků, jako např. Monster energy nebo RedBull - RedBull ti dává křídla, proto také freerideři létají vzduchem :)). Je velmi těžké se stát mezi tolika borci jedním z nejlepších, patřit na tu špici, kde bude zářit, konkurence je veliká, ale Libor bojoval a dobojoval se na vrchol, stal se mistrem světa. Můžete tam vidět záběry, které vám televize nebo live vystoupení, jenž sledujete i na vlastní oči, neumožní. Spoustu tréninků, nákupů, pádů,' after párty, nahlédnutí do soukromí a backstage s jezdci, rozhovory s managerem Libora nebo legendou českého motokrosu a freestylu Petrem Kuchařem. Za velké plus považuji to, že jsem s sebou do kina vzala člověka, který Freestyle nežere, přesto ho bavil (a ve filmu byl taky můj oblíbenec, španělský toreador, Dany Torres). ()

Reklama

Cazzysvjet 

všechny recenze uživatele

Cesta malého českého pepíka z Ostravy až za světovou slávou... Důkaz , že člověk nemusí mít velkýho pinďu hlavně že má obrovský koule. A že když se chce tak to vlastně jde. Pokud vás fmx mx bmx a podobný "X" věci neberou tak se na tohle stejně rozhodně podívejte, protože to je jízda po které budete lovit mouchy mezi zubama a vyprávět kamarádům v hospodě v pátek u pivka. A o ten fmx tam vlastně ani moc nejde , spíš o vůli , nadšení a odvahu. 95% za žánr a vůbec všechno. Dobrej film nemusí stát miliardy. ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Co k tomu napsat? O sportu se toho moc nedozvite, o ostatnich jezdcich se toho moc nedozvite, hlavnim hrdinou je samozrejme Libor a ma to stastnej konec (I kdyz tam je jeden RIP v zaverecnych titulkach) ale na druhou stranu se od toho clovek nemuze odtrhnout dokud neskonci zaverecny titulky. Takze jako alternativni sportovni dokument je to proste bezva. ()

venca206 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale většina dokumentů se dá zařadit pro člověka, který nemá s daným odvětvím mnoho společného za nudné. Tohle je však naprosto něco jiného, ač jsem na ,,krosce,, nikdy nejel a ani jezdce nijak nesledoval, tušil jsem, že motokros je něco, na co bych se šel klidně podívat a nemýlil jsem se! To, co mi bylo nabídnuto v 73 minutách bylo něco neuvěřitelného. Strhující tempo a Liborův humor Vás naprosto vtáhnou do děje a vy prožíváte s Podmolem všechny jeho závody, každý skok čekáte, zda se povede... Pády, zranění nic zde nechybí. Celé to doplňuje výborná hudba. S klidným svědomím mohu prohlásit, že jsem nikdy neviděl lepší dokument! I po druhé návštěvě kina se zdá film bez chybičky! Klaním se a děkuji! ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama