Reklama

Reklama

Bílá žába

  • USA White Frog
všechny plakáty
Trailer

White Frog je jedinečné laskavé drama s komediálními prvky, které vypráví příběh zanedbaného patnáctiletého Nicka trpícího lehkou formou Aspergerova syndromu. Jeho život se jednou provždy změní, když jeho rodinu stihne tragédie. Film White frog vypráví o Nicku Youngovi, roztomilém americkém asiatovi, který trpí mírnou formou Aspergerova syndromu. Chlapce zasáhne smrt zbožňovaného staršího bratra Chaze, který zahyne při autonehodě. Nick se ve snaze neztratit spojení s bráškou rozhodne vydat po stopách životních událostí svého mrtvého bratra a odhalí nejedno tajemství o jeho životě, čímž ohrozí soudržnost Youngovic rodiny. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

ferda12 

všechny recenze uživatele

White Frog se zprvu tváří jako drama, ale když se nad filmem trošku zamyslíte, tak zjistíte, že je ve filmu pár věcí špatně. Např. představitel našeho hlavního hrdiny Nicka Younga je 18 letý člověk, co si v tomhle filmu hraje na 14. leté dítě. Kdyby na to alespoň vypadal, ale ne. Až bude v kurzu nějaký jiný film, kde se budou vyskytovat takovéhle s prominutím blbosti, tak se na to nebudu ani dívat. Líbí se mi ta americká naivita o tom, jací jsou to všichni boháči, jaký mají všichni štěstí ... bože ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

První část filmu totální nuda. U toho, abych to nevypnul, mě udržel pouze kouzelný Tyler Posey. Druhá část to trošku zachránila, ale jen kvůli té gay složce, jinak bych se nedodíval. Klady: právě ta gay složka a závěrečné "prozření", koktejl ras (černoch, Ind, Vietnamec, běloch, míšenec), český dabing. Zápory: americká přeslazenost, patos, naivita, rodiče, především matka = láskybolný slizoun ... 5644 ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Tematický film, ktorý ani tak nerozoberá autizmus ako taký, ako sa skôr venuje rodinným problémom v spojitosti s gamblovaním, orientáciou a pod. No ale žiaľ nebavilo ma to tak ako som čakal. Postupné odkrývanie minulosti mŕtveho brata mi prišlo často nezáživné, emočne sterilné a navyše plné klišé a pátosu. Jediné zaujímavé scény boli pri tých kartách. Myslím, že na Hallmarku by bol tento film za veľkú hviezdu. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Siegmund 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pěkný námět mohl zaručit mnohem lepší film, než jaký nakonec vznikl. Nelíbilo se mi, že 18letý kluk hraje 14letého chlapce. Celý děj je zpracován tak nějak lacině, nenápaditě a pro drtivou většinu diváků z našich krajin nenapodobitelně. Luxusní bydlení, luxusní auto, hra o velké peníze, štědrý sponzoring, nic netušící rodiče ... Film se snaží být něčím, čím rozhodně není. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Pěkný příběh, slušní herci, hezké nenákladné prostředí, dojemný konec - 4 hvězdy. Přímo před tímhle filmem jsem koukal na toho nového Gatsbyho a hodnotím je teď oba najednou dost ve vztahu mezi sebou. Gatsby vyfasoval jen dvě, protože postavit film na blbé předloze, minimální pointě, zato řadě špičkových herců a desítkách milionů za statisty a prostopášnou scénu, to prostě u mě není film se vším všudy. Oproti tomu tenhle sympatický nízkorozpočťák který u nás skoro nikdo nikdy neuvidí (já se k tomu dostal jen náhodou proto, že tam hraje Posey), to je film jak má být a podle mého gusta, má to spád a zaslouží si to být viděno, více, než bombastické blockbustery, které si na sebe vydělají jen proto, že na ně běží v kinech reklamy půl roku předem. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v meste Santa Clarita, ktoré sa nachádza neďaleko Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama