Reklama

Reklama

Kdo přežije - Perlové ostrovy

(série)
  • USA Pearl Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jon Dalton, Rupert Boneham

Obsahy(1)

Máme tu již 7. sérii amerického pořadu Survivor, která je považována za jednu z nejtvrdších v historii soutěže. Hráči se mezi sebou utkají na ostrovech v Perlovém souostroví a zjišťují, že hra začíná už na lodi na cestě k místu, kde by normálně začali. Dalším nepříjemným zjištěním bylo, že musejí pokračovat v tom, co mají právě na sobě. Poperou se s těmito a mnohými dalšími problémy nebo budou zažívat trable? (Attta)

(více)

Recenze (92)

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z vítěze jsem měla obrovskou radost, především i z důvodu s kým se to vůbec do toho finále dostala. Nemám proti skautům nic, ale tahle mi fakt vadila. Zajímavostí pro mne je, že v této série mne Rupert moc neoslovil, zato "Jonny Fairplay" mě bavil, v závěru jsem mu i to vítězství přála. Favorit: Burton Roberts ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších a nejzajímavějších sérií vůbec s hromadou individualit a zvratů. Zde ani nelze napsat něco bližšího, aby člověk neprozradil nějakou perlu. V vítězem/vítězkou spokojen vůbec nejsem bylo tam x hráčů/hráček co by si to zasloužily víc a co ji/jemu pomohly k výhře víc jak on/ona sám/sama... Každopádně Johniho představení bylo úžasné a právem je jednou z top hvězd vůbec. Nejvíce jsem přál Rupertovi, který byl ve všem vynikající a pak Andrewuovu. Dávím 4z5 jen proto, že tomuto seriálu nedám 5z5 snad nikdy již z principu. ()

Reklama

Simpoch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek ve znamení Rupert je borec mě neminul, ale když se z něj stal symbol utlačovaných spekatých dětí z USA, které se nebojí jít za svým snem... no přešlo mě to. SPOILER: Výhru jsem nakonec přál Johnymu, ale jeho strategie byla trochu krátkozraká (stačilo o jedno vyloučení dál). Finálová dvojka snad nejotravnější v historii. Jinak ale i díky návratu Burtona dobrá série. Palec hore. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perlové ostrovy mě zrovna nenadchly. Výzvy byly strašně nudné a nezáživné. Navíc tu bylo až moc slabých a jednoduchých soutěžících. Jediný, kdo to zachraňoval, byl Rupert. Taky se tu objevil hráč, který mi lezl na nervy jako nikdy nikdo v Kdo přežije. Na druhou stranu tu bylo pár zajímavých zlomů a pravidel. Oblíbený kmen: Drake. Oblíbení: Rupert, Sandra, Christa. Neoblíbení: Jon. 2,5* ()

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že ak chcete niekoho nahovoriť na fenomén Survivor, neexistuje lepšej sezóny než pirátske Perlové ostrovy( vďaka Citrón!). Už od chvíle keď Rupert v úvode okradne druhý kmeň sa Survivor stal srdcovou záležitosťou. :) Obľúbenci: Rupert, Andrew, Sandra /// Neobľúbení: hysterka Lil, zbabelec Osten ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o jedinou sérii, kdy individuální imunita nebyla ve formě náhrdelníku. Místo něj vítěz vždy obdržel pirátskou šavli s pouzdrem. (Hidan)
  • Jedná se o první sérii, ve které dobrovolně odešel jeden z trosečníků. (LEGACY)

Reklama

Reklama