Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (102)

POMO 

všechny recenze uživatele

Záporáci OK, kľukaté serpentíny Côte D'Azur parádne a duo holčín prebíja už len tváričkami veškeré plavkové osadenstvo Baywatchu (filmy som videl za sebou, amen). Ale scenár, hoci sa snaží o zvraty v súkolí väčšieho množstva strán, s ktorými alebo proti ktorým môžme byť, je lacné, nefunkčné béčko. Hlavne v porovnaní napríklad s Italian Jobom, ktorý mal navyše výraznejšie osobnosti v hereckom obsadení. Mladý Eastwood a Freddie Thorp patria do rolí siedmeho a ôsmeho padlého vojaka v druhej akcie šiestych Transformers. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Extrémní rychlost jsem si pustil, protože jsem v ukázkách viděl hezký auta a doufal, že když už nic jinýho, tak to bude alespoň slušný béčko, které bude bavit. Skutek ale utek. Scott Eastwood je tady moc hezoučkej a Freddie Thorp vůbec nemá charisma. Příběh je pak blbej jak díra v silnici. Antonio Negret podle mě béčkovou akci umí, ale casting to zazdil. Nakonec to zachraňuje pár hezkých záběrů na veterány. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $7,793Tržby Celosvetovo $9,646,000▐ Mixnúť Rýchlo a zbesilo + Dannyho parťákov sa vždy nemusí podariť podľa fádnych predstáv. Vsadiť len na pekné tváričky, takmer nehercov, nejakých trochu drsňákov a postaviť to na plno suchých kecov spadá len do priehľadnej rutiny. Máme tu aspoň v celku slušný vizuál, pekné lokácie, autá. Ináč len zbytočný šunt. /40%/ ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Fejk. Náhražka. Béčko. Sekundant. Sterilita... a další slova významově ne nepodobná těmto se mi vynořují v mysli těsně po skončení této jaloviny. Jednoduše je to krabicák, neříkám, že série Rychle a zběsile je nějaký Bolgheri za 4K, ale má to asi všechno, co od akčního filmu o rychlejch autech čekám. Tohle hnije zaživa. Za pozornost stojí vlastně jenom ta sestavička... kár... jasně, že né herců, protože ti nehrají, ti jen přišmrdávají holému scénáři a pronáší odpudivě prázdné a klišovité věty. Mám to odškrtnutý a už se k tomu nikdy nemusím vracet, slabé dvě hvězdičky, z nichž jedna pomalu vyhasíná... ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem světová odbornice na auta (viděla jsem všechny díly Rychle a Zběsile) a ráda pářím Nýd Fór Spýd či Grand Turismus, nemohla jsem si tenhle film v kinech nechat ujít. Vlastně kecám, ani jsem nevěděla, že to v kinech šlo a že to existuje jsem zjistila dnes, respektive včera, když sem si to omylem stáhla místo shemale porna. No co, když už se to krčilo na ploše, bylo mi trapný to hned mazat a tak jsem na to jukla během sušení THC. Díky tomu jsem zjistila, že známej herec a rejžisér Clint VýchodníDřevo má syna Scotta. Důležitá informace co mi v mozku zůstane možná i do dokončení tohoto komentáře, kde jste se zatím dozvěděli hovno, takže k filmu - Exkrementní rychlost není taková sračka, jak tu místní populace poukazuje (promiň Lucjen, víš že Tě lovýskuju) a jako výplach mozku, nebo toho co Vám v dutém prostoru hlavy zbylo, to docela dobře funguje. K vidění je několik vymazlených aut kromě škodovky, hrajou tam pěkný holky, akce i reakce je docela dost, dialogy jsou krásně o hovně a tak nějak to odsejpá až ke scéně kdy za sebou hrdinové pálí mosty, nebo teda odpálí most. Dále je k vidění čelní sračka s kamionem nebo boční sračka s autobusem, zběsilé honění (aut) , pár blitek s průjemnou cholerografií...co víc si přát? Asi dost, ale na jedno mrknutí nebo jako kulisa k romantické šukačce v poloze zezadu (ať vidíte na obrazovku oba) je to docela dobrý. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Takové umírněnější Rychle a zběsile a nemyslím to pejorativně. Leckoho totiž může štvát sci-fi nádech posledních dílů nepochybného předobrazu tohoto filmu a toho mnohem umírněnější podoba krádeže nádherných, starých a nebesky drahých aut bude dozajista bavit. Já jsem jeden z nich. Ačkoliv tempo občas koliduje mezi nudou a opravdovým adrenalinem, skvěle se podařilo využít nádherné lokace prosluněné Francie a charisma Scotta Eastwooda, který sice nepochybně nebude nikdy takovou hvězdou jako jeho otec, ale mně jeho herectví celkem baví (ironií je, že v Rychle a zběsile se příliš nepředvedl a producenti si ještě dvakrát rozmyslí, jestli mu ještě v nějakém blockbusteru dají šanci. Dvojku bych si dal, tam už bude hrozit kino..pár automobilových nadšenců se v mém friendlistu najde, takže tímhle kouskem se neprohloupí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dva zlodějíčci, dvě kočky, hodně luxusních kár, nebezpečné serpentiny, sterilní pojetí a jalový příběh. A jednoznačně jeden z nejzbytečnějších filmů roku. Čmajznou Bugatti 1937 a tím se dostanou do kolotoče problémů, které se snaží být bráškou série Rychle a zběsile (občas se připomene 60 sekund nebo Loupež po italsku). Jenže jsou spíš hodně vzdáleným bratránkem, a to nejsem žádným velkým fandou téhle ultravýnosné série. Celé se to odehrává v atraktivním prostředí, jenže postavy se zdaleka nedostanou pod kůži (Scott opravdu nemá charisma legendárního taťky Clinta, navíc mu prostě nevěříme), pronášejí prázdné věty, vnímáme mdlé emoce a z akce jednoduše není cítit adrenalin nebo napětí. Jednohubka. Ale aspoň přehledná a krátká. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Extrémní blbost. Akční scény úplně nejhorší nebyli, ale všechno okolo je téměř absolutní odpad. Scénář je příšernost největšího kalibru a poté co zhruba po pátým dějovým zvratu rozjebe i to málo co do té doby dávalo smysl, tak mě to přestalo definitivně zajímat. Takže teď už asi vím, proč jsem se tomu tak dlouho vyhýbal a vlastně jsem si tím opravdu nemusel kazit dnešní odpoledne...20% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Velmi podprůměrné.. Nic nového, béčkových 60 sekund. Eastwood nikdy tatíka nenahradí, ty jeho téměr identické pohledy v této době už bohužel nikoho nevzruší.. Škoda. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Taková evropská snaha o napodobení Rychle a zběsile, ale tohle není tak povedené a spíš se tu snažili ukázat automobilní skvosty, než aby se nějakým způsobem zaměřili více na odvyprávění příběhu, který byl poněkud jednodušší. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Ach můj bože, to je zas kverulantských keců. Chápu, že to není nějak extra výrazný film, lehko se ztratí, herecké sestava není moc přitažlivá, ale mě to přesto nečekaně sedlo. Takovou pohodovou oddychovku jsem dlouho neviděl. Příběhem to dost připomíná 60 sekund s Cagem (má srdcovka). Na to rozhodně tento Overdrive nemá, ale přesto ho do pekel posílat nebudu. K Rychle a zběsilé sérii bych to ale moc nepřiřazoval. Nyní k věci. Akce je tu celkem dostatečné množství. Ničím větším neoslní, ale je solidně natočena. Honičky, pár výbuchů, střílení – to vše je super. Herecká sestava je na tom už hůř, ale neurazí. Scott Eastwood je ze všech nejméně výrazný, ani v posledním FF mě absolutně nebavil. Děj je od počátku dost překombinovaný. Rozhodně jsem se v tom neztrácel, ale chvílemi jsem měl negativní pocity ohledně počínání obou stran záporáků. Dost mi to kazilo zážitek z filmu. Jenže konečná pointa byla pro mě tak nečekaná a skvělá, že jsem se hned ze špatných pocitů dostal. Takže proto dávám slabší, ale zasloužené 4*. Nenáročná oddychovka, na nic si to nehrálo, bylo to zábavné, tak proč být přehnaně kritický. Jen to mohlo mít víc nápadů a bohatší scénář. Jinak pěkný nadprůměr. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Need For Speed nepřekonané, ale i tak se jedná o celkem zábavnou a svižnou podívanou. Nádherná auta, celkem dobré herecké obsazení, překrásná Ana ... na jedno či dvě zkouknutí. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Každý kdo má rád rychlá a hezká auta, by měl na tenhle film zajít, těch aut je tu hodně a krása na ně pohledět a kdyby to bylo je o autech, dám pět hvězdiček hned z fleku. O autech to sice má být, ale neni, pač je na to nasazený příběh, ale neni to jen tak ledajaký příběh, je to příběh z mexické telenovely. Takže příběh je překombinovaný a ve výsledku, vlastně ani nevíte, kdo s kým, pač každý to hraje na všechny strany. Říkáte si, to zní dobře, zní to propracovaně, ano tohle by fungovalo u filmu, který je od začátku brán jako mysteriozní thriller, ale tenhle film je brán jako akční béčko. Navíc těch postav, je tu fakt kvantum, jestli si myslíte že třetí Xander Cage měl hodně postav, tak tady je to totální masakr postav. Co se týče akce, je přehledná a docela dobře se na ni kouká, hlavně závěrečná honička, se mi líbila nejvíc, kde nešlo ani tak o rychlost, jako o šikovnost. Nicméně ve výsledku, je film hrozně nudný, herci průměrní, akce sice fajn, ale mohlo ji být víc a příběh no ten způsobil nevolnost. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Fungují tu jen honičky a i těch je tu děsně málo, stejně jako zábavy a nějakýho pořádnýho herce.. Eastwood junior na mě zatím furt dojem nedělá. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hlavní oporou tohoto akčního thrilleru jsou auta, které chce režisér nechat na plátně co nejdéle. Scénář oba autoři určitě vymysleli za jedno odpoledne. Odsýpá to hodně rychle, moderně natočeno. Okolo hrdiny je prostě problematický svět. Film určený převážně pro pánské publikum. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slabá variace na 60 sekund a Rychle a zběsile. Spíše to vypadá jako delší díl z Kobry 11 a i tam byly lepší kousky. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Fajn akční oddychovka, řekl bych, že je to takové béčko série Rychle a zběsile. Té se však nemůže rovnat, ale film zabaví, je tam dostatek akce, rychlá auta, avšak příběhově trošku překombinované. Podle mě 3* jak vyšité. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nádherné auta honičky které byly povedené, výborní herci hlavně nádherná Ana, výborné zvraty dobře sem se bavil neustále vzduchem litalo napětí adrenalin a hlavně zábava u filmu.Akce taky nechyběli spokojenost. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nepovedená parodie na parodii. Přesně takto trefně by se dal shrnout snímek Overdrive, na kterém je z každého záběru cítit velmi silná inspirace brakovou telenovelou pro nedomrlé pubescenty "Fast and The Furious". Sice se na to chvílemi dobře kouká, což platí zejména u záběrů na překrásná auta s ještě krásnějšími ženami, nicméně ani toto "laciné" pozlátko nedokáže zakrýt fakt, že scénář, dialogy a CGi byly ušity velmi "horkou jehlou". Nic z výše zmíněných totiž pořádně nefunguje, přičemž při jednom velmi špatném CGI (zkáza Porsche), máte pocit, že sledujete extrémně podprůměrný díl "Knight Ridera". Opravdu se Scottu Eastwoodovi divím, že kývl na účast v něčem takovém. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Dva bratři se díky krádeži auta dostávají do problému a mají nůž na krku, aby do týdne obrali mafiána o luxusní káry.Tak ve všech aspektech o dva levly horší, pokud bych měl srovnávat s Rychle a Zběsile. Praktiky je to vykrádačka uplně všeho, co jsme viděli ve slavné sérii. Krom hlavních postav bratrů jsou všichni otravní a zbyteční. Akční scény kolem aut příliš nenadchnou a před digitálními efekty radím zavírat oči, nicméně se pořád něco děje a film rychle utíka. Závěr je docela povedený a zvraty ke konci fungují slušně. Srovnal bych to tak s Need for Speed......5/10 ()

Reklama

Reklama