Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě na mě plnou vahou dolehla krize středního věku i rozhodla jsem se připadat si jako pubescent. A jak jinak toho dosíci, než sledováním soutěže určené právě této cílové skupině. A moc mi to pomohlo! Uf, já jsem tak nadšena, že již nejsem puberťák a nemusí se mi tohle líbit. Nevěřím vlastním očím, jukl na mě Majkl David (vzpomínám si, kterak se skromností sobě vlastní někdy počátkem osmdesátých let pravil, že tohle jméno používá, neb se dobře vyslovuje v angličtině - jo, už tehdá na něj číhala celá Amerika - tohle prý ještě neviděli ani tam). Nechci věřit vlastnímu sluchu, všechno to vydává obdobné zvuky, bez rozdílu věku i pohlaví, všechno jsou to prý nadějné talenty. Kvituji s povděkem, že televize má mnoho zázračných knoflíků, kterými se dá tato mentální apokalypsa snadno a rychle zlikvidovat. ()

jhrasko

všechny recenze uživatele

Formát mi nevadí, v podstate súhlasím s Djkomom. Je ale možné, že niekto z moderátorov označí v hudobnom programe chalanov z Kings of Leon za "neznámu" americkú skupinu a Jamesa Harrisona, Brita, nazve menej známym "americkým" spevákom ? Vadí mi podobný amatérizmus ! Wikipedia, Nelly Furtado - You give me something - Sex on fire ?! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Účinkující 5/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Show 4/10/// +porota mi určitě nevadila, Mareš s Tinou měli naštěstí aspoň ze začátku málo prostoru, na pravidla soutěže jsem byl zvědaví, není tu žádná hvězdná pěchota -okoukaná Tina a ještě okoukanější Mareš, hodně jsem doufal v to, že po výběru soutěžících budou bojovat všichni mezi sebou, přitom spolu soupeřili jen ti u daného kouče, takže měl každý kouč svých 14,7,5,4,3,2,1 soutěžícího, takže se nedozvíme, který kouč vybral nejlépe/// Oproti Superstar je to jiné, možná i lepší, ale v konečném hodnocení méně zajímavé, skoro až nezajímavé v současné době. OK, těm co bylo v době první Superstar 5 let a teď jim je ...náct, tak pro ně to zajímavé bude. Jednak na podobných soutěžích už dlouho vyrůstají (vlastně od malička) a taky je to pro ně zajímavé. Pro dospělého diváka, který má nakoukáno je to velkou ztrátou času. Snad jen dodám že na začátku jsem si vyhlédl jednu favoritku a ta skončila druhá, takže asi nemám tak špatný sluch./// Celkem 41%/// ()

argenson

všechny recenze uživatele

Zahlédl jsem začátek, kde Míša David, Darinka, Pepa Vojtek a Rytmus křepčili spolu na jednom pódiu s anglickou písní. Mezitím jsem četl článek o tom, jak končí (ve většině případů už skončily) všechny ty tvářičky ze starších soutěží a starších ročníků. Takže zůstávám v klidu, projekty tohodle typu naštěstí neurčují ani vkus národa ani směřování populární hudby. Ale než tohle, to teda, přátelé, zlatý Televarieté i s populárními umělci z endéer. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Takže - a massssívní spoiler - tento pořad je prioritně určen pro kardiaky. Prd vás tam rozruší, poněvadž a jelikož se nic neděje. Sekundárně pro masochisty. Sledovat porotu ve složení - řidička roku, světloplachý dement od Užgorodu, ten nejblbější z kabátů a pan vajíčko, kolotočářský to guru, není prospěšné pro normálního jedince. Soutěžící zastupují standardní vzorek slávy a peněz chtivých zběsilců, kteří očekávají, že je toto martyrium vynese až do muzikálejícího nebe. A jenom tak mimochodem neumí zpívat. Snad s vyjímkou té malé odvázané sloveny, která si dala kořku a poslala Řiťmuse tam, kam patří. Za což jí s velkorysostí vlastní každému drsnému a mega, mega,mega bohatému repákovy udělil BAN. Kromě toho mám drobné podezření - přijde mi, že některým soutěžícím (dle omezených možností mladším, hezčím a následně též postupujícím) filtrují hlásek. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama