Reklama

Reklama

TKM

(pořad)
  • Československo Televizní klub mladých
všechny plakáty
Rodinný / Hudební / Publicistický
Československo, 1973, 899x90 min

Obsahy(1)

Zábavný a naučný pořad pro mladé publikum, který vysílala Československá televize mezi lety 1973 až 1990. (Paity)

Recenze (7)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"TKM - Televizní klub mladých" sa začal vysielať v roku 1973 a pravideľne sa objavoval na obrazovkách československej socialistickej televízie až do roku 1990. V časoch totalitnej vlády komunistickej strany (KSČ) slúžila táto televízna relácia ku ideovému formovaniu mládeže. Dnes to môže poslúžiť leda tak ako typický príklad premyslenej komunistickej propagandy a cieleného vymývania mladých mozgov. Starý boľševický odpad! ()

sator 

všechny recenze uživatele

Dle sdělení ČT je dochováno 899 dílů.Pamatuji když začalo tříhodinové vysílání a přišlo mi to naprosto úžasné... Vysíláno od roku 1973 do roku 1990 na výrobě se podílelo mnoho režisérů. Pořad uváděli: Jan Vala, Ota Štajf, Z. Kaprál, K. Fuksa, Alena Miková, Alexej Pyško, Karel Spurný, Dalibor Záruba, Ondráček Luboš, Jungwirth Tomáš, Pavel Löffelmann. K odchodu Jana Valy zde bohužel nemáme bližší informace.(Byl vyhozen z ČT v r.1984 a to tak že skončil v dělnických funkcích) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Beru to spíše z pohledu pamětníků, já k ním zrovna nepatřím, i když jsem po jistou dobu vysílání pořadu již byl na světě. V každém případě vnímám TKM, jako takovou oázu v poušti socialistického vysílání. ()

krabatt76 

všechny recenze uživatele

"Haló , zde TKM -Tým Kriminalistů Marsu.." Tato replika od dvojice Šíp-Uhlíř je asi to jediné co si z pořadu pro mladé vysílaného Československou televizí pamatuji.Snad ještě televizní začátky nynější moderátorské jedničky ČRo 1 Radiožurnálu , Jana Pokorného.Na víc si nevzpomenu,neboť "můj" tehdejší kůň televizního vysílání bylo Studio kamarád :-))) ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

já byl v letech ZDŠ a přišlo mi to tehdy naprosto nekoukatelný. šlo to myslím od osmi každé úterý na čt2 a pamatuju, že mi tou ptákovinou vlastně vždycky vyřadili z výběru celou polovinu TV kanálů na daný večer :-( ()

Eire 

všechny recenze uživatele

Jan Vala (ako moderator) resp. Honza Vala mi nieco hovori. Sip Uhlir samozrejme tiez. Matne si dokonca pamatam aj nieco take ako Cimrman a Chmel.. Ale celkovo ked som bol teenager to bolo to dost kontrolovane, skrobene, dooost opatrne (urcite aj cenzurovane SZM). Mozno v 88/89 to bolo trochu pozeratelne... 55% V roku 1990 to stratilo opodstatnenie. ()

Reklama

Reklama