Reklama

Reklama

TKM

(pořad)
  • Československo Televizní klub mladých
všechny plakáty
Rodinný / Hudební / Publicistický
Československo, 1973, 899x90 min

Obsahy(1)

Zábavný a naučný pořad pro mladé publikum, který vysílala Československá televize mezi lety 1973 až 1990. (Paity)

Recenze (7)

sator 

všechny recenze uživatele

Dle sdělení ČT je dochováno 899 dílů.Pamatuji když začalo tříhodinové vysílání a přišlo mi to naprosto úžasné... Vysíláno od roku 1973 do roku 1990 na výrobě se podílelo mnoho režisérů. Pořad uváděli: Jan Vala, Ota Štajf, Z. Kaprál, K. Fuksa, Alena Miková, Alexej Pyško, Karel Spurný, Dalibor Záruba, Ondráček Luboš, Jungwirth Tomáš, Pavel Löffelmann. K odchodu Jana Valy zde bohužel nemáme bližší informace.(Byl vyhozen z ČT v r.1984 a to tak že skončil v dělnických funkcích) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"TKM - Televizní klub mladých" sa začal vysielať v roku 1973 a pravideľne sa objavoval na obrazovkách československej socialistickej televízie až do roku 1990. V časoch totalitnej vlády komunistickej strany (KSČ) slúžila táto televízna relácia ku ideovému formovaniu mládeže. Dnes to môže poslúžiť leda tak ako typický príklad premyslenej komunistickej propagandy a cieleného vymývania mladých mozgov. Starý boľševický odpad! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Beru to spíše z pohledu pamětníků, já k ním zrovna nepatřím, i když jsem po jistou dobu vysílání pořadu již byl na světě. V každém případě vnímám TKM, jako takovou oázu v poušti socialistického vysílání. ()

krabatt76 

všechny recenze uživatele

"Haló , zde TKM -Tým Kriminalistů Marsu.." Tato replika od dvojice Šíp-Uhlíř je asi to jediné co si z pořadu pro mladé vysílaného Československou televizí pamatuji.Snad ještě televizní začátky nynější moderátorské jedničky ČRo 1 Radiožurnálu , Jana Pokorného.Na víc si nevzpomenu,neboť "můj" tehdejší kůň televizního vysílání bylo Studio kamarád :-))) ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

já byl v letech ZDŠ a přišlo mi to tehdy naprosto nekoukatelný. šlo to myslím od osmi každé úterý na čt2 a pamatuju, že mi tou ptákovinou vlastně vždycky vyřadili z výběru celou polovinu TV kanálů na daný večer :-( ()

Eire 

všechny recenze uživatele

Jan Vala (ako moderator) resp. Honza Vala mi nieco hovori. Sip Uhlir samozrejme tiez. Matne si dokonca pamatam aj nieco take ako Cimrman a Chmel.. Ale celkovo ked som bol teenager to bolo to dost kontrolovane, skrobene, dooost opatrne (urcite aj cenzurovane SZM). Mozno v 88/89 to bolo trochu pozeratelne... 55% V roku 1990 to stratilo opodstatnenie. ()

Reklama

Reklama