Reklama

Reklama

Legenda Van Damme

(seriál)
  • Velká Británie Jean Claude Van Damme: Behind Closed Doors

Obsahy(1)

Britská reality show, která podrobně sleduje život belgické akční hvězdy. Podíváte se nejen do zákulisí a natáčení nových filmů,ale i do osobního života, rodinných vztahů a pocitů akční legendy Jean Clauda Van Damma. (korbitch22)

Recenze (29)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení, tedy ani ne tak samotný dokument (ty mají britští tvůrci většinou zpracovány na vysoké úrovni), ale samotná osobnost JCVD. To, že žil v dobách své největší slávy jako rock'n'rollová hvězda, je všeobecně známo, to, že chvíli po ní žil životem ještě nevázanějším, taktéž víme, ale že se bude kolem své padesátky kát a za své hříchy se omlouvat a nic neskrývat za ubohé lži či polopravdy, mě skutečně zahřálo- on totiž pan Van Damme je hlavně člověk a, světě div se, člověk s velkým srdcem, smyslem pro humor (i pro sebeparodii) a sympatickým vystupováním na veřejnosti (jen málokdy odmítne žádost o autogram, naopak- rád si vámi, očividně, i popovídá). Zkrátka člověk, co má rád život. A tohle zjištění je nad všechny nové vandammovky a že mu jich do budoucna přeju co možná nejvíc. ("Dostal jsem nabídku na tři filmy, za každý by mi vyplatili 12 miliónů dolarů a já na ně, že chci dvacet, jako má Jim Carrey, tak zavěsili. No, byl jsem zrovna vožralej.") ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pohlad do sukromia jednej byvalej hviezdy. Dokument je pohlad do sukromia cloveka, ktory asi 18 - 19 rokov nema v podstate co ponuknut mne ako narocnemu divakovi. Slaboduche filmy bez deja a logiky nepocitam. Takychto dokumentov sa daju urobit stovky o stovkach hercov a hereciek. Takze ziadna slava sa opat nekona. Hlavnej postave prajem len to najlepsie, ale mal by si uvedomit, ze strapnovania sa pred kamerou uz bolo fakt dost. A ze je uz 18 - 19 rokov out. 35 % ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Kdo by nechtěl fotku s Van Dammem a ještě možná, kdyby si u toho mohl stoupnout před objektiv taky Bolo Yeung. I odpůrci JC by byli pyšní, chlubili by se a určitě by doslova machrovali, že mají fotku s panem karatistou. Já osobně tomu mladíkovi záviděl a krásný bylo, jak i on sám z toho byl hotovej. Van Damma mám rád, je velkou součástí mého filmového světa, vyrůstal jsem na jeho filmech a jsem spokojený, že jsem splnil povinnost fanouška a vychutnal si i jeho soukromý život v tomto solidním dokumentu... 70% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

TV BARRANDOV - První epizoda (1/8): Zatím to je průměrný dokument. Nebýt toho, že je o JCVD, tak by to byl podprůměr. V úvodním dílu se toho moc neodehrálo (scény s jeho psem byly na můj vkus dlouhé). Zatím to nebylo tolik záživné. Ale dám tomu čas. S JCVD můžu cokoliv (film, dokument,..), je to můj nejoblíbenější herec, takže pokud se natočí něco, kde je on, neváhám a jdu do toho. Po první epizodě to je na 60%. (2/8): Druhou epizodu jsem bohužel prošvihl. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě - trapas. Zatímco JCVD bylo smysluplným počinem, todle teda ne, tak radši si dám nějakou tu starou Van Dammovku než tudle rádoby zpověď člověka, "který chtěl zachránit svět, ale neuspěl." Spasit svět neni hračka, ale natočit něco smysluplného zrovna tak, pokud vim, u něj se to povedlo jen jednou, zbytek je vcelku jen o té zábavě, v tom lepším případě, todle ale zábavné moc nebylo....ba ne, zábavné to bylo dost, záleží, jaký druh zábavy člověk preferuje...todle je ten typ zábavy, kdy se směju - panebože, to je ale pitomý... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama