Reklama

Reklama

Legenda Van Damme

(seriál)
  • Velká Británie Jean Claude Van Damme: Behind Closed Doors

Obsahy(1)

Britská reality show, která podrobně sleduje život belgické akční hvězdy. Podíváte se nejen do zákulisí a natáčení nových filmů,ale i do osobního života, rodinných vztahů a pocitů akční legendy Jean Clauda Van Damma. (korbitch22)

Recenze (29)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zana zas az tak nezeru ale tohle je docela realna vypoved o jeho zivote kariere a filmech ve kterych hral jak sem napsal je to solidni zalezitost ale presto ho nepolituju za to ze ma chudak z fetovani vyjebano v palici a jeho kariera je momentalne na dne to jako sorry ale znate to prislovi kdo chce kam pomozme mu tam vime? ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme nechává po pět měsíců náhlédnout kamery do svého každodenního života. S Van Dammem oslavíme 50. narozeniny, navštívíme jeho trenéra z mládí Claude Goetze a podíváme se na plac při natáčení filmů. Největším překvapením byla pro JC v osmé epizodě návštěva dlouholetého kamaráda Bolo Yeunga. Pro fandy povinnost zhlédnout. Zhlédnuto všech 8 epizod. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Perfektní dokument o skvělém herci JCVD. Nahlédneme do jeho soukromí, do zákulisí, natáčení jeho filmů, .... JCVD se nestydí přiznat své chyby, prohry, trumfy. Je velice zajímavé pozorovat tuto hvězdu jako skutečného člověka a ne jen herce. U mě spokojenost. 100% = ***** ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Co si může fanoušek víc přát,než když o jednom z jeho nejoblíbenějších herců vznikne pořad,který do podrobna mapuje jeho život,zkoumá zákulisí natáčení,sledujeho jeho pocity a životní názory,jeho aktivity v dobách volna a jeho rodinu.Jean Claude se tu navíc otevřeně baví o svých závislostech na drogách a alkoholu,o svých rozvodech a svých životních chybách,nebojí se veřejně kritizovat ožehává témata,která se týkají jeho rodného města či praktik producentů.Prostě nám s otevřeným srdcem ukazuje sebe sama v pravdivém světle.Je to skvělý člověk,který plně chápe svoje chyby a omlouvá se za ně,zároveň to co dělá pro dobročinné účely je úctyhodné.Už si ani nepamatuju kdybych díl po díle sledoval něco se zatajeným dechem a nadšením.Dokonalá věc a pro fanouška téhle Belgické ikony naprostá povinnost a pro ty,kteří ho nemají rádi pleskanec do xichtu,protože ať si říkáte co chcete,Van Damme je dobrý herec a skvělý člověk.100%. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení, tedy ani ne tak samotný dokument (ty mají britští tvůrci většinou zpracovány na vysoké úrovni), ale samotná osobnost JCVD. To, že žil v dobách své největší slávy jako rock'n'rollová hvězda, je všeobecně známo, to, že chvíli po ní žil životem ještě nevázanějším, taktéž víme, ale že se bude kolem své padesátky kát a za své hříchy se omlouvat a nic neskrývat za ubohé lži či polopravdy, mě skutečně zahřálo- on totiž pan Van Damme je hlavně člověk a, světě div se, člověk s velkým srdcem, smyslem pro humor (i pro sebeparodii) a sympatickým vystupováním na veřejnosti (jen málokdy odmítne žádost o autogram, naopak- rád si vámi, očividně, i popovídá). Zkrátka člověk, co má rád život. A tohle zjištění je nad všechny nové vandammovky a že mu jich do budoucna přeju co možná nejvíc. ("Dostal jsem nabídku na tři filmy, za každý by mi vyplatili 12 miliónů dolarů a já na ně, že chci dvacet, jako má Jim Carrey, tak zavěsili. No, byl jsem zrovna vožralej.") ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

TV BARRANDOV - První epizoda (1/8): Zatím to je průměrný dokument. Nebýt toho, že je o JCVD, tak by to byl podprůměr. V úvodním dílu se toho moc neodehrálo (scény s jeho psem byly na můj vkus dlouhé). Zatím to nebylo tolik záživné. Ale dám tomu čas. S JCVD můžu cokoliv (film, dokument,..), je to můj nejoblíbenější herec, takže pokud se natočí něco, kde je on, neváhám a jdu do toho. Po první epizodě to je na 60%. (2/8): Druhou epizodu jsem bohužel prošvihl. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě - trapas. Zatímco JCVD bylo smysluplným počinem, todle teda ne, tak radši si dám nějakou tu starou Van Dammovku než tudle rádoby zpověď člověka, "který chtěl zachránit svět, ale neuspěl." Spasit svět neni hračka, ale natočit něco smysluplného zrovna tak, pokud vim, u něj se to povedlo jen jednou, zbytek je vcelku jen o té zábavě, v tom lepším případě, todle ale zábavné moc nebylo....ba ne, zábavné to bylo dost, záleží, jaký druh zábavy člověk preferuje...todle je ten typ zábavy, kdy se směju - panebože, to je ale pitomý... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavné a chytlavé. Van Damme o svých chybách ví a nebojí se je ukázat. Kdo tohle uvidí, změní na něj názor. Dal jsem za jeden den všechny díly a nenudil se ani chvilku. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pohlad do sukromia jednej byvalej hviezdy. Dokument je pohlad do sukromia cloveka, ktory asi 18 - 19 rokov nema v podstate co ponuknut mne ako narocnemu divakovi. Slaboduche filmy bez deja a logiky nepocitam. Takychto dokumentov sa daju urobit stovky o stovkach hercov a hereciek. Takze ziadna slava sa opat nekona. Hlavnej postave prajem len to najlepsie, ale mal by si uvedomit, ze strapnovania sa pred kamerou uz bolo fakt dost. A ze je uz 18 - 19 rokov out. 35 % ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Kdo by nechtěl fotku s Van Dammem a ještě možná, kdyby si u toho mohl stoupnout před objektiv taky Bolo Yeung. I odpůrci JC by byli pyšní, chlubili by se a určitě by doslova machrovali, že mají fotku s panem karatistou. Já osobně tomu mladíkovi záviděl a krásný bylo, jak i on sám z toho byl hotovej. Van Damma mám rád, je velkou součástí mého filmového světa, vyrůstal jsem na jeho filmech a jsem spokojený, že jsem splnil povinnost fanouška a vychutnal si i jeho soukromý život v tomto solidním dokumentu... 70% ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Nikdy som Van Dammea nemal velmi rád. Ale dá sa povedať že som mu tento dokument zožral aj s navijakom. Jean Claude je naozaj pokorný človek, ktory lutuje svoje chyby, a mne neostava nic ine len mu vyjadrit úctu. Je fakt borec, a ja mu držím palce. :) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, ako hlboko sa až dokáže táto akčná karate-hviezda otvoriť a podeliť so svojimi pocitmi. Miestami by som povedal až za hranicu toho, čo vlastne divák vôbec chce a ďaleko za hranicou toho, čo divák očakáva. Správaním dieťa, miestami rozmaznané, miestami so stareckémi a hviezdnými manierami. Každopádne však vo filmoch hraje inteligentnejších, ako v skutočnosti je on sám :-) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude si tímto dokumentem zvýšil u mne kredit o celých 100 procent. Jeho filmy jsem sledoval jako mladší s nadšením, jeho novější filmy už zas tak velké terno nejsou. Přesto je to můj oblíbený akční hrdina, kterého mám v úctě. A jsem rád, že tímto osmidílným dokumentem jsem ho mohl poznat ještě více. Zábavné to občas bylo víc i míň, epizody se psy jsou zcela zbytečné, chtělo by to více záběrů z natáčení, ale i tak díky, Jean-Claude, za tvou upřímnost. A samozřejmě nesmím zapomenout na skvělý dabing Jirky Pomejeho, který konečně po dlouhé době Van Damma mluví a je to balada pro uši. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Každý,kdož nepatříš ke skalním fandům, shlédneš Legendu VD a dáš méňe ,než plný počet, nechť tě zasáhne JCVDho kopačka"..... Jean-Claude je sympaťák každým coulem a pohled "za dveře" si přeje ne-jeden jeho fanda. Legenda je obyčejně přirozeným pokoukáním, kde se Van Damme neprohání v nažehleném kvádru a kde není v každém záběru nataženej v provazu. Je to příjemná zpověd, kde je vám úplně jedno,že vidíte JC klišovitě brečet. Je mu 50 a je tady, ve skvělé formě..o to jde... ()

morena.jea 

všechny recenze uživatele

Vždy som chcela vidieť Van Damma močiť. A ešte si pritom vypočuť prednášku o ekológii. Skrátka dva silné zážitky v jednom momente. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ano, je to jedna velká propagačka JCVD švýcarských hodinek (sice se snaží mu to na oko všude retušovat, ale po pár dílech to je jasný), jeho nového filmu (The Eagle Path) a samozřejmě jeho zápasu s Kamsingem (který na to že měl být už v roce 2011, k dnešku stále neproběhl...) no nic. Prostě je to o tom že se musí přistoupit na pravidla hry a tento dokument si báječně užijete. Je zajímavý, celkem i rozmanitý (natáčení, soukromí, povinnosti, dobrá nálada, depky.. všechno pohromadě) tedy správný fanda se o JCVD dozví hodně ze zákulisí jeho života. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Na prekvapenie dosť dobrý dokument, ktorému nechýba vážnosť ale ani humor. Hlavným faktorom úspechu určite je, že Jean Claude sa tu nehrá na žiadneho poloboha, je prirodzený a plne vedomý si toho, že jeho kariéra i on sám nie je dokonalý a o svojich chybách sa nebojí otvorene hovoriť a priznať si ich. Celkovo sa dozvieme z každého rožku trošku (detstvo a začiatky, súkromie, vzťahy s rodinou, staršie filmy a obdobie slávy ,drogová minulosť, dnešná kariéra), počet dielov je tak akurát aby seriál nenudil a celkovo som vlastne príjemne prekvapený, aký skutočne JCVD je (zrejme) pretože som si ho predstavoval o dosť inak. 70% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je to někdy hodně smutné koukání. Ale to se asi dalo čekat vzhledem k Van Dammově "kariéře", která stále objevuje nové a nové dno. ()

Reklama

Reklama