Reklama

Reklama

La Luna

  • USA La Luna
Ukázka z filmu 2
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2011, 7 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadčasová bajka o mladém chlapci, který dospívá za velmi zvláštních okolností. Dnes večer jej poprvé tatínek a dědeček berou do práce. Ve staré dřevěné bárce se zastaví daleko na moři a vyčkávají. Chlapec je překvapen, když zjistí, že jeho rodina je nejneobvyklejší ve své branži. Měl by následovat příkladu svého tatínka nebo dědečka? Bude schopen najít svou vlastní cestu uprostřed jejich protichůdných názorů a letitých tradic? (mr.filo)

(více)

Recenze (90)

T2 

všechny recenze uživatele

Pixar vie zaujať aj čo sa týka krátkometrážnych shotov, opäť ide o roztomilú vec s príjemným Talianskym podmazom. /videl v kine: 80%/ _Poznámka: Krátkometrážny film La Luna je uvádzaný v kinách pre rozprávkou Neskrotná. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

První novodobý pixarovský kraťas čistě pro efekt, nic víc. Ne vždy všechno zachrání perfektní přehlídka špičkové CGI. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Atmosférou Vás hned vtáhne na celejch 7 minut a nepustí až do konce, samozřejmě dokonalá animace, jak bývá u Pixaru zvykem. 90% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Doslova hvězdně obsazená animovaná jednohubka o jednom z nejoriginálnějších povolání, ve kterém se divák dozví, jak to vlastně funguje s fázemi Měsíce. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takové miloučké, až je to pro mne přemiloučkované. Nápad - inu dobře, řekněme, že ano, má nějakou fantazii. Ale prostě jsem možná čekal, že se stane víc, nebo že bude ještě nějaký zvrat, nevím. ()

Dydzej 

všechny recenze uživatele

Pixar nezklamal. Originální námět, skvělé zpracování a hezká animace. Co víc bychom od krátkého filmu chtěli. Jestliže někdo tvrdí o BRAVE, že není úplně pixarovská, tak tento kraťas to víc než kompenzuje. 8/10 ()

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama