Reklama

Reklama

La Luna

  • USA La Luna
Ukázka z filmu 1
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2011, 7 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadčasová bajka o mladém chlapci, který dospívá za velmi zvláštních okolností. Dnes večer jej poprvé tatínek a dědeček berou do práce. Ve staré dřevěné bárce se zastaví daleko na moři a vyčkávají. Chlapec je překvapen, když zjistí, že jeho rodina je nejneobvyklejší ve své branži. Měl by následovat příkladu svého tatínka nebo dědečka? Bude schopen najít svou vlastní cestu uprostřed jejich protichůdných názorů a letitých tradic? (mr.filo)

(více)

Recenze (90)

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Takováhle "předehra" před filmem v kině je naprosto to nejlepší. Úžasný, optimistický, krásně animovaný snímek, který každému musí zvednout náladu. [cinestar černý most - 10.9.2012 (před Brave)] ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Hrozně milé. Téměř snová atmosféra a krásná animace. Shlédnuto jako kraťas před hlavním filmem Rebelka. Moc mě to potěšilo. ()

Tirion 

všechny recenze uživatele

Je to pěkné, ale hraje to jen na roztomilost. Nápady jsou tam až příliš kýčovité a jednoduché (vousy x koště). ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, perfektní zpracování a úžasný hudební podkres. Na poli celovečerních animáků možná Pixar začal malinko snižovat laťku, ale u krátkometrážních snímků si ji stále drží na té nejvyšší příčce! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jak tady píše většina, je to prostě takové miloučké, krásné, kouzelné, snové atd. Nelze nesouhlasit, každopádně mě se strašně líbil, ten okamžik, kdy si synek uvědomil, že si to může dělat i po svém aneb kšiltem vzad:) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když je krátký animák krásný, tak to na vás musí zapůsobit. Tohle se podařilo snímku "La Luna" v plné parádě. Trochu nečitelný příběh, alespoň z počátku, který se mění v magický s krásným poselstvím. Pixar opět ukazuje, jak je inovativní, tentokrát především v nápadech, které je možné realizovat. Proč trochu nezabrousit do snů? Nemohu si pomoc, ale připomíná mi to tvorbu kreslíře Vhrsti. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

od kluků z Pixaru je to docela nápadité a dá se říct i poetické. Bohužel to občas spadne k vypočítané dětinské naivitě. Přesto se mi to i díky pointě líbilo a dávám lepší 3hvězdy. Narozdíl od jiných nabízím rovnou odkaz v 3D zobrazení: http://www.youtube.com/watch?v=zwugJuMYzvQ ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

julinkaa10 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný úvod Rebelky, krásně zpracované, výborný konec a ta atmosféra, to mě donutilo usmívat se celých 7 minut od ucha k uchu. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Další roztomilý kraťas z dílny Pixaru, tentokrát servírovaný před Rebelkou. Moc pěkný a příjemný start do našeho kino zážitku. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Nebýt vysvětlení na konci, tak by hvězdy nebyly ani 4, ale v tomhle případě pěkně zpracované a vysvětlené. ()

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama