Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přelomový kriminalistický seriál poprvé seznámí diváky s nejpamátnějšími skutečnými případy FBI. Každý díl sleduje agenty, analytiky a psychology z Federálního úřadu v jejich úsilí objasnit nejzapeklitější a nejvážnější kauzy. FBI ve spolupráci s lokálními policejními složkami a dalšími vládními agenturami bojuje s celou řadou nových, smrtelně nebezpečných hrozeb. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Sice žádný Columbo to není, ale jsou to reálné příběhy toho, co se doopravdy stalo. Jak to doopravdy chodí, někteří jsou zmlsaní seriálama typu Dexter a myslí si, že sérioví vrah má na svědomí stovky mrtvých a že nejspíš nedělá nic jiného než jen zabíjí, realita je ale jiná. To ukazuje i tento dokumentární seriál. .. Pokud by šlo o mysl sériového vraha, tak mnohem lepší je například Born to kill?. Tohle spíše spadá do zajimavého průměru. .... HODNOCENÍ: 60% (3*) ()

Drom 

všechny recenze uživatele

No teda to jeden neví, co si o té Emerice myslet. Možná mám z toho neustálýho sledování ošuntělýho Columba nějakou poruchu, ale vždycky jsem si říkal, že až se stanu vrahem, tak to musí být otázka dokonalosti s využitím veškerého intelektu. Ale co to? V případech popisovaných tímto seriálem se na dokonalost hází nestydatý bobek. Kdejakej masovej vrah zabije stovky a tisíce lidí a je mu úplně u prdele, že všude nechá otisky, je očividně mentálně postiženej, že policie zná jeho tvář nebo dokonce jméno. Veselé jezdí sem a tam a kuchá ostošest. Jinak ke kvalitám pořadu bych podotkl, že to je opět ten moderní americký wow styl, samý oh my god, terrible, crazy, srdceryvné výpovědi příbuzných obětí, odhodlané hlášky policajtů (to se mi nechce líbit, poručíku!) a samozřejmě časté používání klišoidních frází. A jako ve správném monstrprocesu, pachatel se obvykle na konci ke všemu přizná. ()

Reklama

Reklama