Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú takmer bezbranné, vyzbrojené len svojimi vnadami a rozumom. Skupina roztlieskavačiek sa vydala na pre mnohé z nich posledný zápas, na zápas so smrťou. (beso74)

Recenze (3)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mladé roztlieskavačky sa zúčastnia tábora, kde by mali súperiť o štátne finále, časom však zistia, že budú radi ak to tam vôbec prežijú, keďže sú postupne vraždené pomocou úsmevných prototypov vládnych zbraní. Pokračovanie "Cheerleader Massacre" sa nesie vo výraznejšom cheerleader duchu než predtým, vzhľadom k tomu, že jednotka mala v podstate s roztlieskavačkami spoločné len minimum a išlo o lacné, ale miestami vcelku zábavné slasher béčko. A toto pokračovanie má podobné „kvality“, avšak hlavný prúser by som videl v tom, že sa stratil reálny slasherový killer a vraždia tu iba smiešne digitálne efekty. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne? I když je tento kousek béčko jako stehno, je pořád lepší a zábavnější než předchozí díl... Samozřejmě, pokud vám nevadí, že místo klasického (u slasheru) vraha, zde zabíjí prototypy vládních zbraní... Vraždy jsou tak sice hodně krvavé, někdy i dosti nápadité a zábavné, ale zcela viditelně čistě digitální... Což je škoda, protože s poctivou roční prací (ala Savini) mohla vzniknout opravdu zábavná hororová vyvražďovačka ve stylu osmdesátých let... Jinak oproti předchozímu kusu je film lépe natočený, ne až tak viditelně amatérský, se stejně debilním scénářem (jak jinak) a s pěknějšími herečkami, které se stejně jako kolegyně z předchozího dílu rozhodně nestydí (a k mé spokojenosti dosti často) ukázat podstatnou (někdy celou) část tvých těl... Takže jak jsem již psal na začátku, shlédnutí tohoto kousku nijak zvláště nelituji a dokážu si představit, že za nějaký čas, posilněn notnou dávkou alkoholu a v dobré společnosti se na Cheerleader Massacre 2 klidně podívám znova... ()

drkaldj odpad!

všechny recenze uživatele

Sem tam uvidíte nějaká prsa a špatně počítačem udělané miniroboty. Toť vše co chcete nebo potřebujete vědět o tomto filmu, protože cokoliv jiného nestojí za řeč. Stojí to za to dívat se na ten film? ()

Reklama

Reklama