Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Obnovit Boyard sice bylo fajn...je to super zábavná a napínavá soutěž...ale tahle britská verze mě od sebe odpuzuje především svými moderátory. Teda který odborník na zábavní průmysl tyhle dva angažoval, tomu by patřil metál za blbost a tupost. Jedna moderátorka - Barbie v živé podobě, jen ještě víc přifouknutá, zcela jistě jí v hlavě chybí nějaká kolečka nebo přebývají a akorát se přemístili na hrudník? :D Druhý moderátor - pche :D jo, když si někdo myslí, že chlapík, který akorát všem nadává a je arogantní až běda, že by ukázal známku humoru či nějak přispěl ke zvýšení hodnoty téhle soutěže...kdepak, marná snaha něco takového vůbec hledat. Asi měl vypadat cool a jako frajer, ale u mě se akorát ztrapňoval. Moderátoři byli zkázou pro Pevnost Boyard, zasloužila by si někoho profesionálnějšího. Navíc mi všechno přijde až příliš ukřičené. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Byť respektuji to, že každý más svůj názor, tak odpady a jedna hvězdička jsou tedy zatraceně mimo mísu. Mně osobně nevadí ani drsný Boyard (někdy je docela vtipný) a ani moderátorka, je příjemně mateřská (a tím nemyslím, že je velmi dobře uzpůsobena kojení) a přátelská. Ne, není to dokonalý odraz francouzského originálu, ale kdyby byl, tak by zase plno lidí peskovalo, že je to dle kopíráku. Jen profesor je pro mě zklamáním, jeho pokusy o to být vtipný jsou úplně mimo. Pokud jde o dobu trvání jednotlivých dílů, tak je to taková "lite edice", ale já se bavím. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

No už to není ono, to původní kouzlo je pryč, jedni odešli, nahradili je druzí, ale stále si to drží vysoký vysoký standart, oproto některým novodobým soutěžím, radši nemluvit. Vše ostatní už ti bylo zmíněno, citelně znát je to především na postu starého otce Fury, ten je prostě nenahraditelný. Taky ale hodně záleží na dabingu, co by byl Otec Fura, bez svého původního hlasu. Hodnotím především jednotlivé soutěžní disciplíny (některé zcela nové, jiné neměnné) a stále stejný herní systém, ten je nepřekonatelný. ()

Mičl odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle má na COOLu nahradit Kdo přežije? Zařazením (ještě k tomu této trapné britské verze) do svého programu ztratila stanice minimálně 50% diváku (můj odhad), včetně mě. Ani z nostalgie nedám hvězdu, směle to posílám do odpadu a na coolu to bojkotuju. Chci zpátky Survivora, ideálně od první série, nebo alespoň pokračování po Mikronésii. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle rozhodne ne! Moderatori stoji za pekne kulove. Tupa prsata zubata blondyna, ktera opakuje kazdou vetu stokrat a chlapek, co si mysli, ze bude vypadat jako macho, kdyz soutezicim nadava. Jeho trapny vyraz se neda nazvat ani parodii! Navic nepochopili rozdil mezi povzbuzovanim a zbytecnym dokolecka opakovanym popisovanim ocividnych udalosti. Jeste ze zustali originalni Paklic a Paces, jen za ty davam jednu hvezdu. Jinak je to vysmech! Nahradit otce Fura jakymsi pochybnym profesorem "Caryfukem" hovori za vse. Je to zkratka uboha ujecena verze, ktera nesaha originalu ani po gumicku od ponozek. *********************** Verze s Christopherem Ellisonem a Jodie Penfoldovou je o neco koukatelnejsi, te bych dala o hvezdu vic, ackoli blaznivy Kapitan je stejne zalostny jako Caryfuk. Miss you, Yann Le Gac! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)
  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)

Reklama

Reklama