Reklama

Reklama

Pátrání po klasických autech

(seriál)
  • USA Chasing Classic Cars
USA, 2008, 30 min

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Wayne Carini

Obsahy(1)

Nadšenec do klasických aut Wayne Carini se vrací v další sérii. Cestuje po americkém venkově, kde pátrá po klasických vozech, které chce restaurovat a prodat na aukcích. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Keby bolo toto skôr v kategórií TV-program (čo by aj malo byť), tak si to okamžite dám do TOPky. Pre mňa, ako milovníka veteránov z 50.rokov nemôže byť nič lepšie na pozeranie. Tento mini seriál je natočený kvalitne a má jedného sympatického dedka, ktorý behá po Amerike a zháňa veterány. Je zaujímavé sledovať, aké je ťažké znáňať v dnešnej dobe náhradné diely na tieto už 70 rokov staré automobily. O niektoré autá sa ich minulí majitelia starali pekne a boli až prekvapivo zachovalé a niektoré kúsky boli nájdené v katastrofálnom stave, niekde v stodole, celé hrdzavé a pokryté hrubou vrstvou prachu. A práve v takýchto prípadoch bolo milé vidieť, ako to auto po oprave ožilo a urobilo novému majiteľovi radosť. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Perfektní pořad pro milovníky starých aut. Já osobně řidičák nemám, ale to mi nebrání se dívat na takové pořady jako jsou Top Gear, Autopravovna ( Chip Foose ) a podobně. Jediné co mi na tomto pořadu vadí, jsou komentáře a rozhovory : " Tady máte vaše auto " ~ " Teda to jste mně dostaly. Opravdu se vám to povedlo " ~ " Jo, to auto k vám úplně patří " ( doprovodný hlas moderátora : Byl opravdu dojatý a Já mu na to řekl že se to auto k němu hodí. To mu udělalo raddost. Bylo vidět že je rád ) ~ " Jsme rádi že se to dostane do dobrých rukou " ~ " Jo, budu jej prohánět po silnicích " ( doprovodný hlas moderátora : řekl nám že ho bude prohánět po silnicích. A já jsem rád že jsem mu udělal radost ) ~ Určitě je v dobrých rukou. Mám radost i za něj a těším se že se znovu uvidíme., třeba na nějaké soutěži " ( doprovodný hlas moderátora : řekl jsem mu že ho rád uvidím na nějaké soutěži, a že si s ním určitě přijdu potřást rukou ) A to se tam mele 80% všech dílů. Takže pokud se dokážete přenést přes americký styl uvádění do děje - kdy každý po každém všechno 2x zopakuje a ještě vám to 3x připomenou - tak je to příjemný pořad o krásných autech. Kolikrát je mi i líto těch lidí, kteří se z takovým autem očividně neradi loučí. ()

Reklama

STiG24 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka americké lásky k legendárním retro automobilům, která je však více byznysem než láskou. Ale co je na tom špatného, když umíte kus zrezavělého šrotu proměnit v prvotřídní klasiku z let dávno minulých? Pravidelný pozorovatel se dozví, jak probíhají automobilové aukce a že práce restaurátora je plná kompromisů a obětování. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál běžící na Discovery HD o chlápkovi, jenž hledá staré vozy, restauruje je a poté většinou prodá. Někdy si s daným vozem stihne i dojet pro výhru na nějaký sraz historických vozidel. Tenhle Wayne Carini, já osobně mu říkám "Týpek", prolejzá snad všechny stodoly v USA, jenom aby našel nějaké staré vozidlo. :) ()

sator 

všechny recenze uživatele

Krásná auta klidný a férový obchodník, zajímavé...nicméně po čase stereotypní,nahlédnout do postupu renovace by bylo zajímavé... ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama