Reklama

Reklama

Pátrání po klasických autech

(seriál)
  • USA Chasing Classic Cars
USA, 2008, 30 min

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Wayne Carini

Obsahy(1)

Nadšenec do klasických aut Wayne Carini se vrací v další sérii. Cestuje po americkém venkově, kde pátrá po klasických vozech, které chce restaurovat a prodat na aukcích. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Keby bolo toto skôr v kategórií TV-program (čo by aj malo byť), tak si to okamžite dám do TOPky. Pre mňa, ako milovníka veteránov z 50.rokov nemôže byť nič lepšie na pozeranie. Tento mini seriál je natočený kvalitne a má jedného sympatického dedka, ktorý behá po Amerike a zháňa veterány. Je zaujímavé sledovať, aké je ťažké znáňať v dnešnej dobe náhradné diely na tieto už 70 rokov staré automobily. O niektoré autá sa ich minulí majitelia starali pekne a boli až prekvapivo zachovalé a niektoré kúsky boli nájdené v katastrofálnom stave, niekde v stodole, celé hrdzavé a pokryté hrubou vrstvou prachu. A práve v takýchto prípadoch bolo milé vidieť, ako to auto po oprave ožilo a urobilo novému majiteľovi radosť. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Krásná auta klidný a férový obchodník, zajímavé...nicméně po čase stereotypní,nahlédnout do postupu renovace by bylo zajímavé... ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Co víc si přát v TV. Perfektní práce restaurátora, nádherná auta a obchodování na aukcích. Zajímavý seriál pro milovníky (nejen) klasických automobilů. 70% ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál běžící na Discovery HD o chlápkovi, jenž hledá staré vozy, restauruje je a poté většinou prodá. Někdy si s daným vozem stihne i dojet pro výhru na nějaký sraz historických vozidel. Tenhle Wayne Carini, já osobně mu říkám "Týpek", prolejzá snad všechny stodoly v USA, jenom aby našel nějaké staré vozidlo. :) ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Perfektní pořad pro milovníky starých aut. Já osobně řidičák nemám, ale to mi nebrání se dívat na takové pořady jako jsou Top Gear, Autopravovna ( Chip Foose ) a podobně. Jediné co mi na tomto pořadu vadí, jsou komentáře a rozhovory : " Tady máte vaše auto " ~ " Teda to jste mně dostaly. Opravdu se vám to povedlo " ~ " Jo, to auto k vám úplně patří " ( doprovodný hlas moderátora : Byl opravdu dojatý a Já mu na to řekl že se to auto k němu hodí. To mu udělalo raddost. Bylo vidět že je rád ) ~ " Jsme rádi že se to dostane do dobrých rukou " ~ " Jo, budu jej prohánět po silnicích " ( doprovodný hlas moderátora : řekl nám že ho bude prohánět po silnicích. A já jsem rád že jsem mu udělal radost ) ~ Určitě je v dobrých rukou. Mám radost i za něj a těším se že se znovu uvidíme., třeba na nějaké soutěži " ( doprovodný hlas moderátora : řekl jsem mu že ho rád uvidím na nějaké soutěži, a že si s ním určitě přijdu potřást rukou ) A to se tam mele 80% všech dílů. Takže pokud se dokážete přenést přes americký styl uvádění do děje - kdy každý po každém všechno 2x zopakuje a ještě vám to 3x připomenou - tak je to příjemný pořad o krásných autech. Kolikrát je mi i líto těch lidí, kteří se z takovým autem očividně neradi loučí. ()

Karp 

všechny recenze uživatele

Snad mě jen občas mrzelo, že při restaurování konkrétního auta nebyl dostatečně ukázán výsledek - někdy dokonce vůbec. Pro milovníky starých aut je to ovšem lahůdka. Zvlášť když z nějaké rozpadlé stodoly zasypané půl metrem prachu vytáhnou nějaký skvostný historický kousek:-) ()

pocasi-007 

všechny recenze uživatele

Momentálně sleduji na Discovery HD Showcase a můžu říct, že takové krásné klasické a exotické auta se vidí málokde. 80% ()

STiG24 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka americké lásky k legendárním retro automobilům, která je však více byznysem než láskou. Ale co je na tom špatného, když umíte kus zrezavělého šrotu proměnit v prvotřídní klasiku z let dávno minulých? Pravidelný pozorovatel se dozví, jak probíhají automobilové aukce a že práce restaurátora je plná kompromisů a obětování. ()

Reklama

Reklama