Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

film mě dost bavil,byl trošku ukecanější,ale ty žgryndy byli vyloženě vtipně ůchylný-za mě čtyři hvězdy-Jeffrey Combs excelentní prasák!!! :)

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Stallone

v tomto prípade musím súhlasiť, pretože od záveru by som čakala niečo iné, alebo skôr som čakala, že film bude mať záver iný, nie tak predvídateľný. Ako keby silou mocou potrebovali skončiť

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Posledních několik měsíců jedu hororové maratony a u většiny z těchto filmů je jasně režisérem nezvládnutý závěr. Takový pan režisér by se měl přihlásit na úřadu práce nebo si zajistit nějaké rekvalifikační školení, jak má horor správně diváka na konci zajmout a nenas*t ho. 

Ještě několik minut před koncem to byl skvělý thriller na 5*. Jeden z těch poctivě odvedených, ale poté to pan režisér totálně zkazil. Závěrem filmu chtěl opět šokovat (stejně jako včera ve filmu Touha po pomstě) a jako skoro vždy jen ze sebe udělal amatéra. Je to film mezi 3-4*. Dám 4*. Ale jsem nasra***j.

na příspěvěk reagoval metal.storm

Uživatel TomStrom smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

playboxguest

škoda že to neni komedie tento film..takto je celek tohoto filmu dost dementní :D . Teď jsem dokoukal na Truth or Dare a když to srovnám ty filmy tak Truth or Dare není tak okatá blbost jako toto.

na příspěvěk reagoval playboxguest

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Hlavní padouch s drzím kukučem Johna Cleese (přesně tak na mě Combs působil) byl vůbec vtipálek, kvůli němu mě film fakt bavil...

 (hodnocení, recenze)

Zahrajeme si hru ve které všichni umřete krom vítěze ! A ten si pak spokojeně odnese pár babek v tašce a odejde domů jakoby nic a určitě to nenahlásí policii a nevyhleda blazinec proto ji potom všem pustíme a ona bude tak hodná že nic neřekne. ( takto přemýšlel hl. padouch) a poděkuje nám :D .. wtf ?

na příspěvěk reagoval playboxguest

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Dobrý film, dlouho jsem se tak nepobavila, jen větší rozmanitost úkolů by neuškodila :-)

Reklama

Reklama