Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý chlapec sa vracia z vojny. Spolu s priateľmi chce stráviť dovolenku v dome svojej starej mamy. Po príchode do jej príbytku sa zdá byť všetko v poriadku, ale to ešte návštevníci netušia, že tím šialených vedcov vypustil v okolí vírus, ktorý mení správanie človeka a spôsobí tak jeho smrť. Dokážu šialených vedcov zastaviť a zničiť smrtiaci vírus? (Marceloo)

(více)

Recenze (15)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladý chalan sa vracia z vojny a rozhodne sa s kamarátmi ísť na výlet k babke, ktorej dom si za ciel vybrali aj vedci, ktorí chcú testovať nový vírus. Postupne sa vírus dostáva do ich tiel a začína im prepínať. Začínajú zomierať, ale hlavný hrdina zistí, že ich niekto pozoruje, a tak spacifikuje Vinnieho Jonesa, čo je dosť komické keďže ten by ho vypol na šupu. Frajerka hlavného hrdinu začína javiť známky nakazenia a tak sa zdá, že je to pre ňu koniec. Nakoniec všetko dobre dopadne a párik sa zachráni a zničí vedcov vírus. + herec zo Saw + herec z Midnight Meat Train + pekný vojenský Hummer ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Iritujúci a otrepaný teen shit o partii mladých, ktorí trčia zavretí kdesi v prírode v izolovanom domku a tajní výskumníci im tam vpustia testovací toxín. A tak začnú kapať, hysteričiť, hútať chobotiny a naťahovať tú prekliatu stopáž. Mal som z nich naozaj dosť, nedalo sa na to pozerať a okrem nich sa strápnili aj Danny Glover ako hlavný vedátor a Vinnie Jones, ktorému sa ušla nevďačne trápna rola vojaka, ktorého zbijú aj adolescenti. Slabota; 1* za Vinnieho, druhá za Margo. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal slibně, pak nějaký ubrečený vochechtule, pak jeden výstřel ze samopalu s tlumičem, pak zas ubrečený, zakrvácený vochechtule a pak vochechtule co míří bouchačkou na jinou vochechtuli. Jediná výtka - málo vochechtulí. Sbohem. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Jedná se o naprostou sračku s legračními triky a hereckými výkony, které jsou podobných braků hodné. I ta hodina a čtvrt je moc. Docela by mě zajímalo, jak se Glover s Jonesem cítí, když se na takovou hrůzu podívají. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Glover už prostě dávno nenahání Predátory a Vinnie už nějákou dobu není takovej frajer jako když leštil svého desert eagla. Hvězdičky za zenitem jako hlavní taháky totálně brakoidního a nenápaditého "příběhu". Jako čtvrteční popůlnoční film na tv hovna to bude vpoho, ale jinak je to mnohem horší a nezáživnější šuldovina než jak to vypadá na plakátu. Nebrat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Toxin“ je prostě klasickým špatným béčkem, které není zábavné a které vás bude nudit. Naštěstí má celkem krátkou stopáž, což bude to jediné, co film zachraňuje. Koukat na „Toxin“ kvůli hercům nemá v zásadě smysl, stejně jako na film koukat kvůli příběhu. V konečné důsledku je to pak ztráta času, která nemá ani hororové prvky, ač je snímek do hororového žánru řazen. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, skvělé obsazení, ale to zfilmování poněkud pokulhalo u finanční dotace... Jones a Glover moc prostoru nedostali a to mě hodně mrzelo. Ale stopáž filmu byla aspoň úměrná kvalitě snímku. 40% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zas tak strašné (na 16%) mi to nepřišlo, naopak scény s Vinnie Jonesem či Dannym Gloverem bych označil i za relativně zábavné. Samozřejmě, prim hrála partička mladých nakažených, která umírala, jančila a "psychologizovala" jako odchovaná zvláštní školou. Rozhodně se jedná o kravinu na kvadrát, to nepopírám, nicméně i přes zjevné nízkorozpočtové poloamatérské podmínky třeba režie či hudba snesou jakás takás videobéčková kritéria. ()

Acinore odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesný :D zobrazení částeček viru jako z 90.let, herecký výkony k pláči, krev nepřipomínala krev ani zdaleka...to bylo hodně smutný. ()

Snakefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Když napíši strašné tak tomu přidávám. Když napíši shit, tak urážím shit. Když napíšu žumpa, urážím celou žumpu i s jejím blahodárným obsahem. Takže je to strašný shit, který smrdí po té nejodpornější žumpě. ()

Reklama

Reklama