Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (193)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

No ty vole, takhle nepůvodní film jsem neviděl už teda hodně dlouho... Což zamrzí o to víc, když se člověk podívá, co za týpky za ním stojí. Tady je všechno tak špatně, jak si jen umíte, když před spaním čumíte do stropu a přemýšlíte o kravinách, představit. Mluvící pes je jen slabou kopírkou Médi (nebo kohokoliv obdobnýho, o Brianovi z Family Guy ani nemluvě) a samotnej děj? Pff, Bruce Almighty, kdyby to věděl, by si jako svoje první přání přál, aby tenhle britskej bratranec nikdy nevznikl. A že měli borci z Monty Python požehnání od samotného Douglase Adamse? Ten musel v rakvi při premiéře rotovat rychlostí Vogona v mixéru, turbo, off course... Ale Simon je Simon, on snad blbě (jakože vědomě blbě :-) zahrát ani neumí. A zepár gagů se taky povedlo, prostě film o životě, vesmíru a vůbec... Pustě si Život Briana, uděláte lépe (a to i v případě, že jste ho už viděli... dvacetkrát třicetkrát, pořád to bude větší bžunda než tohle). ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo četl povídku "Muž, který uměl dělat zázraky" ihned zbystřil, že tady něco nehraje. Ano, vždyť to totálně tu povídku vykrádá. Jenomže tehdy tomu muži onu schopnost konat zázraky nepřidělili mimozemšťani, ale prostě je najednou měl. Dokonce taky běžel do parku, celý hysterický, cože se to s ním jako děje. A když se k němu řítil strážník, poslal ho k čertu a milý strážník zmizel. Pak ho občas, když si vzpomněl, posílal furt do San Franciska, aby mu nemohl uškodit a taky, že mu bylo líto nechávat ho v pekle. Simon Pegg zde podobně nechá "sebeošukat" Terryho Jonese, který si to profičí kolem jako mlíkař nebo co. Jako, proč ne. Celý film humorně frčí na hrdinově neschopnosti mít schopnosti. Načež i poukáže na zneužití takové moci. To je ostatně předmětem té původní povídky staré přes sto let. Přeze všechno mě to velmi bavilo a chvílemi jsem se smál, div jsem si nevytlačil tlusté střevo ven. A Simon Pegg byl letos velmi pohodový a přesvědčivý, bez křečí, jak ho mám zafiksovanýho z jiných filmů (např. Star Trek apod.) Doporučuju. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dobré ale čosi tomu chýbalo. Experimentovanie so schopnosťami bolo super. Aj pes bol super. Kate je stále sexi. Ale dokopy to bolo nejaké krátke a kadencia vtipov mohla byť väčšia. A niektoré scény my prišli odfláknuté. Nenudil som sa nejaká pecka sa nekoná. Dávam 3 a pol*. O dva dobré vtipy viac a išiel by som na štyri. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MOCÍ MNĚ SVĚŘENOU INTERGALATICKOU RADOU NADŘAZENÝCH BYTOSTÍ TÍMTO VYDÁVÁM ROZKAZ KE ZNIČENÍ PLANETY ZEMĚ.“ /// Tož sonda ((říkejme ji třeba Voyager), nesoucí poselství jiným světům, dorazila k cíli… Klub nadřazenejch (mimozemskejch) bytostí a jeho test, ke kterýmu si vybrali S.Pegga, zavání trhlou šíleností, narvanou anglickým humorem. Dlouho je to hříčka, jako že co by bylo, kdyby se mně splnilo každý přání (prostě mávneš rukou a … (hergot, ať je bílej!)). Přesně tak, takže často sou to debiloviny, který ani nejsou moc vtipný. Připomíná to narychlo spíchnutou jednohubku, takový „dovnitř-ven“ a hned zapomeň. Což je škoda, páč Kate by stála za zapamatování! Aspoň, že si tady MonthyPythoni pěkně pokecali… (a taky Robin Williams). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych absolutní moc (nebo prsten Arabely). 2.) Zjistím, proč se (možná!) Robin Williams zabil. 3.) Thx za titule „blacklanner“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že za touto scifi romantickou komedií stojí montypythonovská parta, vzhledem ke skutečnosti, že je tento styl humoru na míle vzdálen veškeré jejich předešlé tvorbě, ale budiž. Většina příhod, hlavně kolem Neilovy všemohoucnosti (a především nesprávných formulací vyslovených přání), je vlastně docela vtipná, škoda jen, že je celý film takovým kočkopsem tu více, tu méně fungujících scén, které společně nevytváří zrovna konstantní celek, nehledě na skutečnost, že romantická linka a téměř vše, co se bezprostředně netýká postavy Simona Pegga, má spíše mdlou příchuť. Nicméně, růžové uniformy pobavily, stejně jako to, že nejgeniálnější přání nakonec vyslovilo obyčejné psisko. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Douglas Adams, autor Stopárovho sprievodcu, stihol ešte pred smrťou preštudovať scenár tohto filmu a povedal, že je hravý a vtipný. (zemon)

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama