Reklama

Reklama

Riskni milión!

(pořad)
Soutěžní / Reality-TV
Slovensko, 2012, 30 min

Účinkují:

Vlado Voštinár

Obsahy(1)

Zábavno-vedomostná súťažná relácia, v ktorej súťažiaci hrajú o milión eur. Ten im pripadne už na začiatku hry a snažia sa ho udržať počas siedmich otázok, na ktoré odpovedajú z okruhov, ktoré majú k dispozícii. Z okruhov si vyberajú podľa ľubovoľného poradia. K dispozícii majú troch žolíkov v podobe rozloženia peňazí a jeden v podobe preskočenia otázky, pričom ak ho použijú, prídu o polovicu sumy. Počet možností odpovedí od otázky k otázke rastie. (Marek1991)

(více)

Recenze (35)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Riskni milión!". Ničím výnimočná súťažná, televízna show akých tu už bolo neúrekom. Chvíľu divákov pobaví a potom rýchlo zmizne z obrazoviek. Taká obyčajná, nič moc relácia. No ale ten moderátor! To je niečo otrasné. Vlado Voštinár mi je tak strašne nesympatický, že sa naňho ani pozerať nemôžem. Slizký, mrzký chlap, ktorý kladie samé hlúpe otázky a vedie dialóg s ľuďmi takým spôsobom, že mám chuť ho zdrapiť za límec a poriadne s ním zatriasť, nech sa prebere. On si vôbec neuvedomuje aký je nemožný a trapný. Voštinár je odpad! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Takřka obrácený milionář, podoba je stejná. Ze začátku dostanete milión, s kterým musíte odpovědět správně otázky v sedmi kategoriích. Plus dostanete nějakou tu nápovědu nebo pomoc. / Viděné epizody cca *8.dílů / ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Škoda tých krásnych farieb na logo, lebo toto je príšerná strata času a hlúposť. Zas sa len potvrdzuje ako zle sú na tom naše televízie. Ľudia bežte radšej do práce, tu veľa peňazí aj tak nevyhráte! Možno len súťaž založená na istých vedomostiach a trocha aj moderátor z toho nerobia odpad. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi hlavně to, že do soutěže každý vstupuje jako milionář a následně své peníze tak dlouho přerozděluje, až o ně přijde :-) Otázky jsou udělané velmi dobře. Co mi naopak nesedí, je stopáž (půl hodiny plus půlka z toho jsou reklamy) - než se soutěžící dostane ke třetí otázce, tak už je konec. Mám ráda podobný typ soutěží, ale ta krátká forma je v tomto případě opravdu dost špatná. A proti moderátorovi nic nemám. Nezaujal, neurazil. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Těžké otázky + hloupí a nevzdělaní soutěžící = minimální šance na úspěch, což se samozřejmě této otřesné, odpadní televizní stanici velmi hodí. Když nikdo nic nevyhrává a ještě do toho jebnou desetiminutovou reklamu, tak peníze musí téct proudem. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nereálne prejsť všetkými otázkami bez zakopnutia (niektoré sú poriadne záludné ).clovek musí byť akademik,ani to by asi nestačilo,aby sa mohol tešiť s výhry 1.000 000 eur .Mať obrovský prehľad v každej oblasti.. Nereálne a nemožné! Voštinár v úlohe moderátora skvelý,išlo mu to.Veľká škoda ho! Kam sa stratila i tak fajnová relácia ?! ()

morena.jea 

všechny recenze uživatele

Česká verzia tejto súťaže bola naozaj super s dobrým moderátorom. Tento náš Voštinár je neuveriteľne nepríjemný, nechápem kto ho tam obsadil. Niektoré jeho úškľaby mi sú doslova proti srsti. Veľmi rada by som súťaž pozerala, ale nemôžem prekonať odpor voči nemu. Sledovať to dokážem iba s vypnutým zvukom. ()

jolanek 

všechny recenze uživatele

Mne je nahosou Vlado sympaticky. No ta sutaz maximalne nie! Nerealna sutaz, nerealne otazky a nerealna vyhra. Ani ten najvacsi inteligent na svete to nema sancu vyhrat! Davam tejto relacii este mesiac, potom sa stiahne do zabudnutia! ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se na to podíval, protože mi aktuálně v našich televizích tento formát chybí, ale naprosto tragické rozsekání, kdy během jedné vložky mezi reklamami dochází k bodrému dialogu a pak s odřenýma ušima k odpovědi na jednu (!) otázku je naprosto odrazující... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Lepší, než česká verze, která u nás jen tak prošuměla. Voštinár je do těchto soutěží super. A taky je rozdíl, vyhrát milion v korunách, nebo v eurech :). ()

ZinedineCR7 

všechny recenze uživatele

Program, ktorý ma obrovský potenciál. Aj keď skôr sa hodí napísať-ktorý by mal obrovský potenciál. Program ma trvať 30 minút, ale vďaka reklamám a Voštinárovom odbavovaní (keď si oproti nemu sadne mladá slečna) trvá program tak 15 minút. Témy sú buď strašne ľahké alebo dostanete blbú tému, ktorá môže narážať na hocičo (napríklad téma ,,Včely" a otázka bude ,,Kam letela včielka Mája v jedenástej časti spolu s Vilkom" ). Ďalšou kapitolou samou o sebe sú súťažiaci, ktorí sú po väčšine posratí až za ušami a celý čas sú si istý odpoveďou, aby to nakoniec aj tak rozložili. Najmä ma doráža, keď hneď v prvej otázke rozložia peniaze rovnomerne miesto toho, aby tu otázku jednoducho posunuli. Ostalo by im 500 000 miesto 333 333(4), ale nieeeee načo? Podľa mňa to dlhú životnosť mať nebude, čo je na jednej strane škoda, ale na druhej JOJka vďaka tomu, čo tu zhrnul, ani nemohla čakať nič iné... ()

Greenpeacak 

všechny recenze uživatele

Otázky zostavené zo zaprášených storočných kníh, o ktoré nikto nikdy nemohol ani len okom zavadiť. Nech viete aj celú Kroniku ľudstva naspamäť, spýtajú sa vás akej farby nosil Ľudovít Štúr v roku 1830 kravatu na slávnostnej ceremónii, kde spieval Mor ho! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Soutěžící dostane na začátku mega v eurech a musí se probít přes sedm otázek se třemi možnostmi sázet peníze na více odpovědí a jednou možností přeskočit otázku za cenu 50% . Pokud odpoví na všech sedm otázek tak vyhrává částku, která mu zbude. Prvních deset dílů byly otázky neprůchodné a nikdo nic nevyhrál, což bylo tak demotivační, že to diváky nebavilo. Potom už vyhrával každý čtvrtý. Vědomostní soutěž s širokým spektrem témat, z nichž některé jsou vyloženě na náhodu. Přesto z vědomostních soutěží éry po Milionáři jedna z lepších. Nejvíce si soutěžící sice odnesli kolem 10.000 eur, ale i díky komentátorovi to bylo zábavné. PS: Moderátorovi jsem nevěřil, že nezná odpověď před potvrzením odpovědi.... PS2: Jestli mi tahle soutěž něco dala tak znalost, že meloun není ovoce, ale nejsladší zelenina. ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

:-D Teda myslel jsem, že moderátor 'Nového bývania' je len omyl. Ale omyl! On je tu zas. Tak nevím, má SK málo kvalitnějších moderátorů (což by byl snad každý), je to protekční synek nebo se někdo zbláznil? Nicméně pořad je dost ubohý, otázky jsou většinou dost těžké, ovšem pokud soutěžící spadne někam k 1000 EUR pak je to jiná liga a najednou se odpovídat dá. Vyjímka byla nějaká mladá paní, která měla od začátku otázky tak stupidní a ještě jí moderátor napovídal (Take That). No nakonec stejně na poslední otázce vypadla. LOH 2012 jsou v Londýně a ne v Lake Placid. Dávám tomu pořadu měsíc maximálně dva (tak jako v ČR 'Vysoká hra'). PS: děkuji za obohacující životopis Vlada tady na CSFD, zvláště poslední odstavec má grády :-D Např: "Najhoršie životné obdobie mal Vlado v roku 2000, kedy sa sťahoval, narodil sa mu syn a bol bez TV relácie..." ()

frolish 

všechny recenze uživatele

Umely a trapny Vostinar to pochovava. Otazky su tiez casto o nicom, resp. extremne tazko uhadnutelne. Ale zaujala ma netradicna schema kvizu a v ramci toho, co v dnesnej dobe najdeme na obrazovkach slovenskych televizii je to pozeratelny nadpriemer. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Vedomostné súťaže mám rád a aj sa ich sám zúčastňujem. V momentálnom vysielacom "marazme" súkromných TV je každá súťaž aspoň malou náplasťou. Po pár reláciách však musím konštatovať, že je takmer vyložene založená na šťastí a výsledkom je, že za dva týždne pozerania súťažiaci dokopy vyhrali veľké h... Voštinár si robí svoje, čo tam už nakomentujete. ()

odmocnina 

všechny recenze uživatele

Úžasná súťažná hra, ktorá vás niečo naučí. Hviezdička dole za nesympatického Voštinára. Veď máme aj lepších moderátorov. ()

Reklama

Reklama