Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto mi stačil "rozhovor" dvou totálních kraviček u bazénu. Jen zabučet. Jasně, lebedit si někde v hotýlku bůhví kde, nestarat se o posranou práci, splátky za auto s vědomím, že za pár měsíců tu bude běhat malej Korber, tak si tam taky melu hovna někde ve výřivce a nechám si ho cumlat od nedoučený cukrářky. Nojo, jenže to dělat a nechat na to čumět lidi, to jsou dvě odlišný věci. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

A už jsem viděl celou jednu epizodu a budu pokračovat. Zhusta namyšlené a pěkné slečny dlouze řeší s kým to dát nebo nedát dohromady, kdo se přetvařuje a intrikuje. A s kým to dají nebo nedají dohromady se dozvím z následujících epizod. Není sice možné, aby se v reálu chovali tak pozersky, ale zřejmě se tak nechovají, protože v reálu je nesnímají kamery. Je to reality show, jak má být v pěkném rajském prostředí. Mně to nepřipadá nijak nenormální se zúčastnit nějaké reality show, a když na to holky a kluci mají, tak prosím. Já se na ně tedy podívám, jak si povedou. Nemá smysl to hodnotit kladně, nebo víc jak jednou hvězdičkou. Až to zmizí z obrazovek, nikdo si na to ani nevzdechne. 20% ()

Reklama

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemá obdoby. Místo toho, aby Prima raději připravila další sérii VyVolených, kteří měli aspoň celkem sympatický casting (v první řadě, ty další už trochu pokulhávaly), vzali si příklad z nováckého Big Brother a narvali svou nejnovější reality show neuvěřitelnými trotly a bárbínami. A místo uzavřené vily je šoupnou do hotelu kdesi v tropech. Tohle je zatím s přehledem nejhorší reality show, která kdy byla v českých luzích a hájích vysílaná... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady se nebudu ztotožňovat s většinovým hodnocením, přestože kvalita této reality show stála opravdu za hovno. Banda primitivů v romantickém prostředí měla být hlavně o sexu, intrikách a chlastu, což se podařilo tak napůl, ale jeden krocan v troubě a následné radovánky Rockyho asi moc nesplnili očekávání tvůrců. Výběr soutěžících pak diváků. Já od toho vůbec nic nečekal, ale zas jsem alespoň zaplnil „dlouhé chvíle“ při chlastání v mé oblíbené hospůdce. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Moc netuším, o co produkci jde. Buď ať tam ti gejští pornoherci rovnou ukážou svraštěry a kotrmelíny odhodí plafky s tím, že větší množství tmelu v dudách a rovnější čárka vítězí, nebo nechť to zabalí, protože jiný přínos rozhodně nebude dosažen. Celý pořad je zmatečný souhrn nesmyslných promluv na téma silikony či kdo koho by co a za co, což patrně vychází nejen z vrozené imbecility soutežících, ale též z dramatické neschopnosti realizačního týmu. Jisté milé osobě jsem v slabé chvilce slíbil, že tento pořad zkouknu, abych ho mohl ohodnotit. Dokázal jsem dát několikrát pár minut a dnes - celý díl. Taje pravidel souboje o vítězství mi zůstaly skryty, vypadá to, že se jedná o nekonečnou smyčku střídání mentola za vypadlou šlápotu a naopak. Patrně se vítězem vyhlásí ten, kdo vydrží bez přísunu pervitinu nejdéle.... Ke castingu bych si dovolil též několik poznámek. Evidentně nějaký psycholog dobešovského ražení vybíral co ,,nejzajímavější" typy podle výšky (nízkosti) jejich inteligence, schopnosti se exhibovat a sexuální apetence. A byl-li dotyčný jedinec někdy spojen s čímkoliv nemravným či tabuizovaným, o to lépe. No tak tento odborník to posral, neboť vybral jenom tlupu chlapíků, z nichž většina nosí na tváři nepokrytě kreténský výraz, a děvčátek, které se i při drsných babských hádkách trapně ztrácí uprostřed věty, marně hledajíc správný výraz pro cokoliv složitějšího než make up. Tento pokus o bůh ví co se ani nedá hodnotit. Odpad nevystihuje faktický stav. Smutně vzpomínám na vyhnojený, kde jsem se mohl ztotožnit s Jindrou, zanenávidět si Tonyho a opakovaně si pozvracet nohy z Hranáče. P.S:- ještě mi tak napadá, že tam oni krásní a uvědomělí jedinci neustále bojují o imunitu. Tak to je zase pěkné, že po dobu pobytu v jakési ostrovní destinaci nakazí akutním selháním imunity maximálně tak neopatrné domorodce. Vlastně by mohli zůstat ve vyhnanství nastálo i s tím Hivem - něco na způsob leprosárií..... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Svou verzi původní americké reality showji verzi má i Izrael, Dánsko, Švédsko, Norsko, Nizozemsko, Maďarsko a Rusko. (..Lucas..)
  • Všechny světové verze Hotelu Paradise se natáčejí v Mexiku. Československá verze, která se filmovala v Dominikánské republice, je tak výjimkou. (..Lucas..)
  • Účastník reality show Leo Beránek sám prohlásil, že do Hotelu Paradise šel jen proto, aby se zviditelnil. (karlik4801)

Reklama

Reklama