Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Tý vado! A ta Dianka >jebnička jedna< (nebo že by jednička jebna?) má fak "fotogenickou paměť", fakt to řikala, nekecám! . . . Jinak zase jednou prdlajs paradajs a kdo nevěří ať tam běží, pochcat ryby na pobřeží... A ať ta žumpa moc nezamoří vody v moři Karibském... %-/.. - - - P.S. Ještě bych měl dotaz na vydru Gavridru - dočkáme se prosím análního sexu mezi hoši na pokoji Ho-no-lu-lu? - - - - - (Poprvé a naposledy /s nutkáním zvracet ze vší té krásy dívenek a moudrosti chlapců/ nahlédnuto zase jednou bezdůvodně ze stupidně studijních důvodů 6.3.2012 na rodinné (sic!) tv >príma fablily< , hovnocení rovnosté, komentchcář zde jako třichcátý - 6.3.2012) ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Superstar, Talentmania, nebo Hlas... Vyvolení, Big Brother, nebo Hotel Paradise... jůůů, zas něco nového - jiná, novější, skvělejší, napínavější, chytřejší, rajštější, tropičtější, krásnější, voňavější, bombastičtější, rajcovnější, dobrodružnější, láskyplnější, idyličtější, inteligentnější, sledovanější a tak dále, všemi očekávaná a milovaná reality show. Stojím za uživatelem Regg23 či constrictor.boa, spíše než za kohout08. Ale ať se mu to líbí, je to přece nové (tedy "nový"), už aby mu to "začlo" :-) Jinak jak věří tomuto pořadu sama televize lze spatřit na zařazení do programu na pozdní večerní hodiny. Doufám, že tu partu metrošamponů a hloupoučkých fiflenek hledali castingem dlouho, protože takoví snad nejsme. O jejich IQ vypovídají už jejich jména. Fakt sofistikovaná. No, je vidět, proč jsou takto pečlivě vybraní. Je potřeba, aby co nejméně používali mozek a co nejvíce pudy, aby si divák aspoň něco užil. Jenže u porna nemusí poslouchat ty debility, které vypouštějí účastníci z úst... Ale jen ať ze sebe jdou udělat ještě větší pitomce a to za cenu luxusního auta nebo garsonky na malém městě pro jednoho z nich. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady se nebudu ztotožňovat s většinovým hodnocením, přestože kvalita této reality show stála opravdu za hovno. Banda primitivů v romantickém prostředí měla být hlavně o sexu, intrikách a chlastu, což se podařilo tak napůl, ale jeden krocan v troubě a následné radovánky Rockyho asi moc nesplnili očekávání tvůrců. Výběr soutěžících pak diváků. Já od toho vůbec nic nečekal, ale zas jsem alespoň zaplnil „dlouhé chvíle“ při chlastání v mé oblíbené hospůdce. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Vybrali teda parádní výkvět. Jeden větší blbec než druhý. Všechny spojuje jen exhibicionismus a dutá hlava. Nic víc totiž není potřeba. Do této reality show se ani nemohli přihlásit normální a obyčejní lidi. No, hlavně, že si užili úžasnou dovolenou, na kterou jistě nezapomenou. Stejně po nich po skončení této reality show neštěkne ani pes. Kde je konec účastníkům Vyvolených a Bigbrothera? Akorát si užili svých patnáct minut slávy a nazdar bazar. Zajimalo by mě kolik tahle sranda celkově stála. Určitě to bude pěkně kulatá sumička. Je možné klesnout do ještě většího bahna? Bohužel ano a dočkáme se určitě ještě většího hnusu, protože lidi přestávají mí zábrany a soudnost. ()

Jansen

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říci, že už jsem to viděl dvakrát, ale v podstatě jsem to viděl jenom jednou po návratu z hospody, zato simultánně. A můžu říct, že tolik jsem se toho o živočišných druzích nenaučil od návštěvy ZOO Svatý Kopeček ve 3. třídě a prvního setkání s Darwinovou Evolucí živočišných druhů v biologickém semináři ve třídě 7A. THX ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Účastník reality show Leo Beránek sám prohlásil, že do Hotelu Paradise šel jen proto, aby se zviditelnil. (karlik4801)
  • Podle natáčecího plánu bylo od začátku evidentní, že se finále má odehrát v Bratislavě ve studiu, což se vlastníkovi licence, který měl na place svého konzultanta, příliš nezamlouvalo. (Dlee)
  • Všechny světové verze Hotelu Paradise se natáčejí v Mexiku. Československá verze, která se filmovala v Dominikánské republice, je tak výjimkou. (..Lucas..)

Reklama

Reklama