Reklama

Reklama

Zebra Khumba byl už od narození terčem posměchů svého stáda, protože se narodil napůl pruhovaný a napůl bílý. Navíc když začalo období sucha, příbuzní Khumbu obvinili, že je prokletý a že je příčinou všech nepříjemností. Stádo v čele s jeho otcem ho tedy vyhnalo. Odvážná, polopruhovaná zebra se vydává do nebezpečného ale zároveň zábavného dobrodružství, aby našel chybějící proužky a získal zpět respekt své rodiny... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

PSich

PSich (hodnocení, recenze)

Až bude k dispozici hodnocení tak 2* :/ ...no možná 3* kvůli dětem,které se bavili. Khumba je cílený na věkovou skupinu 4-10 let. Za mě zklamání....fajn jsou 3D efekty, ale to možná proto, že jsem na 3D filmu nebyl ani nepamatuji. Klasický příběh (tentokrát o zebře) která trpí handicapem, který se rozhodne vyřešit cestou za něčím magičným, co z ní udělá stejnou zebru jako všechny ostatní.....samozřejmě za pomocí "bláznivých" přátel, které po cestě potká, aby na konec zjistila, že její "handicap" ji vlastně dělá výjmečnou. Takových "animáčů" je spousta, takže opravdu nic převratného nám tvůrci nepředvedli. Pár úsměvných pasáží se, ale určitě najde ;)

PSich

PSich (hodnocení, recenze)

Dnes jdu ve Varšavě na před premiéru, tak jsem zvědav....animákama žiju :) určitě hned zítra napíšu "objektivní" názor :D

Alfmen

Alfmen (hodnocení, recenze)

Škoda, že to tu asi nebude v originálním znění, protože LaMarra a Catherine Tate bych si strašně rád poslechl v pohádce pro děti :D.

Reklama

Reklama