Reklama

Reklama

Dospívající bratři Nat a Skylar na lovu nešťastnou náhodou zabijí starostu města. Jejich otec, místní policista, se tak dostává do obtížné situace. Jako otec se snaží o co nejjemnější způsob, jak svého syna připravit na soudní proces, který by měl dokázat nešťastnou nehodu, jako policista musí se svým synem jednat příkladně a nezaujatě. Po převozu Nata, však jeho bratr Skylar přepadává policejní vozidlo, ve kterém následně umírají dva další policisté. Jejich osud je zpečetěn a jejich záchranou je útěk daleko od města. Starostova rodina však na ně již uspořádala hon a začíná hra o přežití. 
(Beastmaster4)

(více)

Recenze (9)

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Hovadenie snímku je myslím nemiestne. Jasné-Jägarna - to nie je a na ročník vzniku je to nefunkčné, no sledovatelný thrill to neurazí ani morona z krajiny filmových divov. Něco jako " Útěk v řetězích " featuring " THELM a jeho LOUISE " Prekvapená, že sa v dnešnej dobe niekto tak nenápadito pokúša odskúšanú vec pripomenúť, no môj filmový svetonázor ostal po projekcii nepoškvrnený. Neopomínam " vylesíkované " prostredie, ktoré je tak prepotrebné pre oživenie slashu , ktorým sa dnes honosí kdečo. V podstate sa jedná o 2-3 bodové nič. Zdržiavam sa hlasovania. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný snímek o jedné "nehodě", která zpečetí osud dvou mladých bratrů a jejich otce. Je tu sice vidět jistá nízkorozpočtová bariéra, scénář mi přijde taky dost naivní, ale koukat se na to dalo (pokud teda opomenete fakt, že se ve filmu na dva mladé kluky, kteří ještě nestanuli za svůj čin před soudem, pořádá honička jak na divokou, v níž jede i policejní šerif místní stanice).........no, ale dá se to, nic extra, co bych měl odvahu doporučit, ale viděl jsem za poslední rok horší krávoviny :-) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch hodně lepších snímků, které vyrovnávají skóre těch špatných za poslední 2 měsíce! Dva bráchové si vyjdou na lov jelena, ale shodou nešťastných okolností místo jelena trefí starostu. Tím se rozehrává sled událostí, které budou mít dopad na všechny co se k tomu připletou.... 75% ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Neviem čo zase všetci majú, Deep Dark Canyon je už od začiatku zaujímavý a tempo jednoducho graduje až do konca. 50% príbehu si myslíte kam to až môže dotiahnuť prostá nehoda a potom taký zvrat. Nenudil som sa ani minútu, dvaja mladý bratia sú sympatický a ten soundtrack je pre mňa pohľadenie na duši. Malý nenápadný film zasluhujúci vysoké hodnotenie. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

Co sa stane ked debilni bratia stretnu bandu buranskych k0k0t0v? Mohla to byt prca, no je to len p1ca...jednu hviezdicku za pohodovu hudbicku... ()

Romeroo 

všechny recenze uživatele

Píšu druhý komentář k tomuto veledílu tak si musím nechat záležet, aby mě zdejší parta filmových odborníků nehodila přes palubu parníku jménem CSFD....jak to jen nejlépe popsat? Dva bráchové si místo do jelena vystřelí do starosty a tak místo trofeje mají plnou prdel starostí na útěku...situaci jim mírně komplikuje parta homosexuálních lovců, která netrefí ani vrata od stodoly zevnitř. Tak tu máme 75 minutovou nudu jak vystřiženou z učebnice absurdity. A na konec, slibně rozehraný konec, který se mění v ještě víc absurdní konec...musím sám před sebou smeknout klobouk, vydržel jsem se dívat až do konce...22% ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Dva vypatlanci zastřelí chlapa. Pak utíkají před policií a místními vidláky. Hlavní hrdinové jsou dva blbé, vylízané ksichty, nejde jim fandit. Ostatní postavy jsou taky nevýrazné a zcela nezajímavé. Děj je unylý, nudný, vleklý. Konec nedodělaný. (3%) ()

Reklama

Reklama