Reklama

Reklama

Zataženo, občas trakaře 2

  • USA Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (více)
Trailer 2

Po katastrofální potravinové bouři v prvním filmu byl vynálezce Flint a jeho přátelé nuceni opustit město. Tentokrát Flint ke svému úžasu zjistí, že jeho zařízení stále pracuje a vytváří neuvěřitelné tvory - cosi jako živoucí jídlo. Pojďte se seznámit s čipernýmí okurkami, hladovými tacodýly nebo krevetími opičkami! Flint bude mít s kamarády spoustu práce uvést vše zase na pravou míru... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (280)

Nach 

všechny recenze uživatele

Pěkné, má to svou úroveň, bohužel ale o dvě třídy horší, než minulý díl. Respektive o dvě hvězdy. Postavy jsou stále tak trhlé, ale již je to ohrané. Civilizace z jídla je pěkná modifikace na Jurský park, ale celé to působí až moc kýčovitě. Chybí zde prostě nějaké ty originální narážky a vtípky, které mě tak učarovaly u prvního filmu. Hold jiní tvůrci, jiný přístup. Tato originalita odešla spolu s nimi (myšleno režiséry prvního Zataženo, občas trakaře) do Lego příběhu. Co nám tu zůstalo je průměrný humorný příběh se známýma postavama, který zkrátí pochmurné odpoledne. Místy potěší, ale je to asi tak vše, co od tohoto filmu čekat. 65% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Stigma pokračování. Je to ulítlejší, větší, praštěnější, megalomanštější, akčnější, je v tom více postav, je to rychlejší... Je to přeplácané a navíc jasné jak facka od chvíle, kdy se na scéně objeví ten Jobso-Ballmer. Pak už má totiž smysl koukat jen na ty lostomilé jahůtecky, lajcátecka a málsmeloucky, ktteré by se skutečně uplatnily jako plyšáci s vočíčkama. A to je bohužel všechno, co jsem si z toho odnesl. Animátoři umějí udělat roztomilé jídlo postavičky. Tečka. Jinak nemá existence tohohle filmu žádné další opodstatnění. Vlastně jo, má: prachy, prachy, prachy, prachy, prachy bez myšlenky. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Celkom obstojné pokračovanie originálneho filmu ,ktoré si dláždi rovnakú cestu no dopláca na jeden filmový kiks ,alebo faul: urobiť niečo raz je vtipné, druhýkrát sa len opakujete. Čiže i keď je to vlastne neskutočne zábavné nemohol som prehliadnuť fakt ,že som sa viac menej smial na rovnakých gagogch ako v jednotke len v inom prostredí ( ,ktoré sa chová a vyzerá úplne dokonale a jahodu Berryho som miloval ) ,ale ,keď postavy nevykazujú nijaký progress tak dej začína rýchlo na mieste stagnovať. Kvalitu nepozdvihuje ani neskutočne klišé záporák ( ,ktorý je tak spravený schválne takže som si ho viac menej aj užil ). Ale návštevu kina neľutujem. Dostal som dobré pokračovanie mojej obľúbenej komédie ,ktorej podobné filmy mohli len snívať podobnom sequeli. Len ako často hovorím ,príbeh dopláca na fakt ,že sa primitivizuje a robí sa pre deti. Ale vo výsledku nespravil film nič zlé ,len som niečo podobné už raz videl. A preto nemôžem filmu dať viacej ako 67% a známku: C ... ak mám byť úprimný mám to stále radšej ako Pixarovky po roku 2017. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

No nezlobte se na mě, ale to byla fakt kravina. Jedničku jsem nikdy neviděla, a po dnešním kino zážitku se na ní ani nepodívám. Za celý film jedna dobrá hláška ("You scared the jam out of her") a pár vtipných animacích. Prakticky ale vše na jedno brdo... Jako u všech animáku.. Být to na mě tak odejdu z kina po dvaceti minutách. Jelikož jsem ta byla s dětma, tak jsem si musela vystačit s facebookem a hrama na telefonu. Děkovala jsem bohu, že mě napadlo si nabít telefon než jsme šli... 1* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Slabšie pokračovanie, čo som tak trocha aj tušil. Cesta pralesom alebo džungľou je jednou veľkou farebnou estrádou, v ktorej sú k videniu tie najneuveriteľnejšie stvorenia. Ak bol prvý diel tohto animáku ľahko strelený, tak tento je ešte viac divokejší a bláznivejší. Ale deťom sa to zrejme páčilo. Celá tá crazy výprava ako do vysnívaného mesta s úžasnými laboratóriami, plnými výstredných obetí svojej posadnutosti, tak putovanie do hĺbky pralesa a stretnutie s neobvyklými tvormi. To všetko ponúkne tento priemerný animovaný film. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Když je ve 14. minutě zvolen nový "Thinkquanaut", při blahopřání na pódiu vykřikne: "Didgeridoo!" To je jméno australského domorodého hudebního nástroje, což je odkazem na vynálezcův původ. (cze.Oi)
  • Podle filmu vznikla stejnojmenná video hra vytvořená firmou GameMill Entertainmen. Uvedena na trh byla 24. září roku 2013 pro Nintendoo DS a Nintendo 3DS. (Kmotr76)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

22.03.2014

Phil Lord a Chris Miller patří mezi nejobletovanější režisérská dua současnosti. Jejich nápadité animáky Zataženo, občas trakaře a Lego příběh zaznamenaly velký úspěch, stejně jako bláznivá akční… (více)

Reklama

Reklama