Reklama

Reklama

Zataženo, občas trakaře 2

  • USA Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (více)
Trailer 2

Po katastrofální potravinové bouři v prvním filmu byl vynálezce Flint a jeho přátelé nuceni opustit město. Tentokrát Flint ke svému úžasu zjistí, že jeho zařízení stále pracuje a vytváří neuvěřitelné tvory - cosi jako živoucí jídlo. Pojďte se seznámit s čipernýmí okurkami, hladovými tacodýly nebo krevetími opičkami! Flint bude mít s kamarády spoustu práce uvést vše zase na pravou míru... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (280)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Průhledná schematičnost scénáře se ještě celkem maskovala v úvodním městě vynálezců, ale zpátky na ostrově už svými zkratkami k polopatě podávaným rodinným poučením bezmála otravovala. Humor byl infantilní a měl zejména plynout z roztomilého oživlého zvířecího jídla (jídlomonster, haha), kterážto fantasmagorie mě dvakrát neoslovila, takže jsem spíš protáčel oči v sloup. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Vtipy dělané pro velmi malé publikum. Zapůsobila na mě ta roztomilost oživlých jahod, marshmallownů, okurek a jiných příšerek. Na druhou stranu jsem nepochopila, proč se v téhle pohádce tak strašně křičí. Možná je to ale jen chyba dabingu, kdo ví. Každopádně je to skvělá oddechovka pro infantilní milovníky animáků, jako jsem já :-P. ()

Reklama

noby 

všechny recenze uživatele

Ještě blbější a jednodušší než jednička. Tvůrci jako by ztratili poslední zbytky chuti namíchat slušnou klasiku, čímž je film sice celkově podobně prázdný jako jednička, v jednotlivých ingrediencích se ale bláznivá ztráta zábran projevila spíš pozitivně - šílený svět oživlého jídla si drží tempo a kde příběh trpí, prostor pro vtípky se násobí, a hlavně mi oproti prvnímu dílu přišel mnohem lépe využitý. Tedy stále žádná výhra, ale nakonec asi i o kousek lepší, než jednička. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale bavil jsem se více než u prvního dílu. Příběh sice obyčejný, ale ten svět byl vytvořený moc pěkně. Párkrát jsem se dokonce pořádně zasmál, originalita je vidět na první pohled. Vizuální stránka se povedla a pro ty nejmenší bude Zataženo občas trakaře 2 větší zážitek než první díl. Snad se ještě dočkám pokračování, protože téma není zdaleka vyčerpané .. 7/10 = 76% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Zastávám názor, že pokračování téhle pohádky nikdy nemělo vzniknout. Není to tak vtipné, ani ta roztomilá trapnost tam není. Je to nudné, roztahané a bez nápadu. Jediný originální nápad se mi zalíbil a to byl ten svět z jídla, roztomilé jahody a pavouci ve formě Hamburgerů, ale jinak hodně slabá pohádka, kterou si za týden ani nebudu pamatovat. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Podle filmu vznikla stejnojmenná video hra vytvořená firmou GameMill Entertainmen. Uvedena na trh byla 24. září roku 2013 pro Nintendoo DS a Nintendo 3DS. (Kmotr76)
  • Když je ve 14. minutě zvolen nový "Thinkquanaut", při blahopřání na pódiu vykřikne: "Didgeridoo!" To je jméno australského domorodého hudebního nástroje, což je odkazem na vynálezcův původ. (cze.Oi)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

22.03.2014

Phil Lord a Chris Miller patří mezi nejobletovanější režisérská dua současnosti. Jejich nápadité animáky Zataženo, občas trakaře a Lego příběh zaznamenaly velký úspěch, stejně jako bláznivá akční… (více)

Reklama

Reklama