Rob MeltzerScénář:
Jeff KauffmannKamera:
Eric HaaseHudba:
Karl PreusserHrají:
Jean-Claude Van Damme, Adam Brody, Rob Huebel, Kristen Schaal, Megan Boone, Dennis Haysbert, Eric Edelstein, Bianca Brigitte Van Damme, Aaron Takahashi (více)VOD (1)
Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)
Videa (2)
Vítejte v džungli je neuvěřitelná hovadina. Ale tvůrci to v celku nemysleli vůbec zle a tak mi nezbývalo než to celé brát s určitou dávkou nadsázky a v rámci možností se pobavit. J.C.V.D. na kterého byl velmi horentně upozorňováno si tu střihnul pouze vedlejší roli s pár minutami na place. Dám pouze dvě hvězdy ()
Tohle mohlo v klidu fungovat, komedie v duchu Pána much, no proč ne, i pokleslý žánr může fundovaně pobavit... Tímto fušerským způsobem ovšem opravdu ne. Bezradný scénář bez vtipu (dost často připomínaly dialogy improvizaci bez kritické moderace) a nudná režie, která nedokáže využít ani onu prostou skutečnost, že se to celé neodehrává v Bulharsku v lesích, ale v prosluněných tropických lokacích. 30% ()
Doufal jsem, že se z toho vyklube alespoň průměrná komedie na téma teambuilding, místo toho jsem dostal hodně slabou sračku, kterou nezachránil ani Adam Brody, jenž citelně převyšoval svým hereckým výkonem všechny ostatní a už vůbec ne Jean-Claude Van Damme. Ten asi neměl zrovna do čeho píchnout a tak chtěl získat trochu peněz a hlavně získal mini roli pro svou dceru. Jeho souboj s tygrem byl stejně trapný jako celý film. Kromě té scény s orgií a dementní Brendin „srdceryvný projev plný vulgarit“ to stálo celé za hovno.30% ()
Abych se třikrát zasmál hlasitě u komedie se mě moc nestává.Je to volovina,ale film si na nic nehraje,přesně co jsem čekal,to jsem dostal.JCVD sám psal,že to bude pro něj funny a vzal to na sebe moc pěkně.Udělat vola ze sebe,proč ne.Okusování nehtů přichází v momentu,kdy Claude opustí scénu,což mě trochu štvalo,protože sranda nejvíc brala,když byly všichni pohromadě,občasné koule v kanceláři taky měli něco do sebe.Zamrzí závěrečný kick Van Damme,mohla být i parodie na roznožku.Kdo si pustil film,natož by věděl,že tam hraje JCVD má u mě uznání,protože jedna hvězda dělá šampiony:) ()
JVCD ve své první čistě komediální roli jako vedoucí teambuildingu na pustém ostrově pro partu zaměstnanců jedné firmy. Zápletka je jakousi variace na Pána much a jako komedie to má první dobrý vtip až po dvaceti minutách a celkově to není úplná řachanda, kterou navíc sráží přisprostlý a fekální humor, ale jinak to zaujme, když se člověk dostane do poloviny. ()
- Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)
- Prvá väčšia, čisto komediálna úloha Jean-Claude Van Damma (Storm). (ywo666)
- Jedná se o druhý film Jean-Claude Van Damma ve kterém je napaden tygrem. Tím prvním byl Double team (1997). (Grimaldi)