Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Tohle mohlo v klidu fungovat, komedie v duchu Pána much, no proč ne, i pokleslý žánr může fundovaně pobavit... Tímto fušerským způsobem ovšem opravdu ne. Bezradný scénář bez vtipu (dost často připomínaly dialogy improvizaci bez kritické moderace) a nudná režie, která nedokáže využít ani onu prostou skutečnost, že se to celé neodehrává v Bulharsku v lesích, ale v prosluněných tropických lokacích. 30% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Původně jsem na to nechtěl koukat. Pustil jsem si to jako film u kterýho usnu jako takovou zvukovou kulisu. Jenže tohle bylo tak špatný, že se u toho ani usnout nedalo. Jean-Claude Van Damme vypadá jako starý vytahaný vemeno a jeho hereckej projev je ještě topornější než kdykoliv předtím. Nejvtipnější postavou je tady Brenda. Najde se tu i pár vydařených hlášek ale jako celek je to hroznej průjem, kterej je těsně nad hranicí odpadu. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hroznou kravinu a té se mi dostalo. Naštěstí. Film je spíše lehkou parodií (než skutečnou komedií) a od té se to tak nějak čeká. JCVD tu má roli, kdy si sám ze sebe dělá srandu a jde mu to, zbytek obsazení je vesměs sympatický a celkově si Welcome to the Jungle na nic nehraje a drží si přibližně stejnou úroveň od začátku do konce. 6/10. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Vítejte v džungli je neuvěřitelná hovadina. Ale tvůrci to v celku nemysleli vůbec zle a tak mi nezbývalo než to celé brát s určitou dávkou nadsázky a v rámci možností se pobavit. J.C.V.D. na kterého byl velmi horentně upozorňováno si tu střihnul pouze vedlejší roli s pár minutami na place. Dám pouze dvě hvězdy ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Tak když se zaměřím na obsah filmu tak je to úplná střeštěná hovadina :-D Chvílemi trochu vtipná a chvílemi i trapná ... Co více na to dodat. Ale docela to šlo. A tři hvězdy dávám jen proto, že zde byl Jean-Claude Van Damme jinak bych dal dvě hvězdy. Toho jsem snad ještě nikdy neviděl v komedii a docela to s ním byla zábava a to především když byl průvodcem a dříve byl mariňákem, prostě celkem prča. Poté když na něj zaútočil tygr a poté když tam půl hodiny cca nebyl tak film pomalu upadal a když se tam opět objevil tak to bylo opět zábava. Tudíž chci tím říct, že JVCD to aspoň trochu zachraňuje, neboť jinak by to byla strašná podprůměrná chujovina. 50% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama