Reklama

Reklama

Vědec James Radnor je povolán zpět do práce na projektu, který kdysi vedl. Jeho cílem bylo sestavit stroj, jež má otevřít bránu na cestování časem. Věci se však vymknou kontrole a část Radnorova týmu nenávratně zmizí v budoucnosti. Vědec se rozhodne se vším skoncovat - ovšem ne na dlouho. Plukovník Wichita je odhodlán obnovit pod svým vojenským vedením projekt na cestování v čase a vědec je tak nečekaně povolán zpátky do práce. Stojí však před závažným problémem – klíč k bráně času se ztratil na druhé straně trhliny a Radnor ho musí dostat zpět. Za doprovodu skupiny vojáků se proto vydává skrze bránu času do zdevastované budoucnosti. Zde je však výprava napadena Morloky - zmutovanými krvelačnými tvory, kteří jsou pozůstatkem lidského druhu. Všichni se snaží zachránit, jen plukovník Wichita je posedlý touhou získat živého Morloka, jehož DNA by - jak věří - mohlo uzdravit jeho umírajícího syna. Neuvědomuje si však, že svým nezodpovědným chováním ohrožuje celé lidstvo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Pitomoučká hw-tv fi-fi, rutinní oddechové béčko (d.m.s.n. tedy spíše akční než horor) s legračními morlidmi a vychytaným Wichitem coby praprapraprapravnukem Doktora od Janewayové. Směšně laciné vizuální efekty raději ani nezmiňuju... Ale na odpad to není, u morločího voka na zemi... - - - P.S. Na IMDb zase jednou smysluplnější hodnocení 3,8/10 - k 13.2.13 / 306 hodnotících. Takže do kategorie sraček to spíš posílá tradičně debilní zvukodivý >primoidní< dablink. A to je zase celý... - - - - - (Poprvé viděno 11.2.2013 na nepríma tv >kůl<, hodnocení 60., komentář zde jako pata pátý - 13.2.2013) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě primitivnější, než jste nedoufali. Co vznikne spojením Syfl kanálu a producenta Philipa Pablba Rotha? Primitivně vystavěné anti-scifi, které není v žádném případě filmem, ale jen poslepovanou sbírkou neumětelství muže, který v režijní sesli leda tak maximálně masturbuje, s režijní prací to nemá nic společného. Scénář vypadá následovně. Země je v řiti, přísně tajný vojenský projekt, jehož cílem bylo získat moderní technologie z budoucnosti prostřednictvím cestování v čase, má trhliny. Plukovník však nechce projekt odpískat, povolá původního vědce, který má program zase obnovit a spasit. Budoucnost však není lidstvu nakloněna. Lidstvo bylo vyhlazeno krvelačnými monstry - Morloky. Ti mají k úžasu vědců lidské DNA. Zlotřilý plukovník chce jejich DNA využít při léčbě rakoviny svého syna. Podle něj je buněčná stavba Morloků odolná. Ano, uvidíme vojenskou výpravu, jak na plácku několika čtverečních metrů střílí do lidožravých příšer, jejichž bídná animace už ani nikoho nenasere. Nevalná technická kvalita koketuje s myšlenkou, že by to počínání mělo být výpravné. Pokud se spokojíte s výpravou do studia bratří Mrštíků, nemůžete být nespokojeni. Namítnete, že bratři Mrštíci přece nedělali do triků, no, kdo tady mluvil o tricích. Když nakreslíte na výkres šmouhu, budete s ní ve vzduchu půl minuty mávat, tak se ta šmouha pohne. A tak vznikl trikový základ pro tento, zdráhám se použít označení film. Vzniklo tedy COSI, co asi tak v jedné sekvenci, která se odehrává v podzemních prostorách, připomíná to, čím to původně mělo být, tedy filmem. Snůška abnormálních dialogů, nesmyslné kváky, nevalný vizuál, ne moc velký spád událostí, vrcholí téměř na konci zjištěním, v jakém roce se skupinka dementů ocitla. Tomu já říkám trhlina. To nic, scénář byl pokydán Morločími hovny a zvratky režiséra Matta Coda, když se vrátil zkárovaný v šest ráno z kalby. Vzpomněl si, že má za hodinu točit ve vypůjčené garáži a sklepě scifi. A jaké poučení z toho plyne? Když jdeš točit, nechlastej! 0% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zklamání, na film jsem se těšil protože Morloci jsou poměrně originální monstra, ale bohužel v tomhle filmu mohly být jakkékoliv monstra a vyšlo by to na stejno. Monstra tu jsou totiž jen na to aby se objevila zabila pár lidí a zmizla, mohly by tu být vlkodlaci/upíři a kdokoliv jiný. Herci jsou příšerní, Hewlett snad neumí jinej výraz než "jsem zmatený". A ostatní? O nich raději ani nemluvím. Efekty jsou slabé což docela zamrzí protože Syfy má 2 filmy dobré co se efektů týče a pak zase klesnou. Nic moc film. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Syfy opět nezklamalo a připravilo pro nás další porci céčkové podívané. Jde o takovou parodii na Hvězdnou bránu, Vetřelce, atd. Bohužel kvalita digitálních monster je opět hrozná, nicméně se to dá přežít. Úplný průser to zas nebyl, jenže to by tvůrci nesměli být totální kripli – lépe řečeno borci od efektů, kteří mají rádi počítačové hry a tak si vypůjčili digitální vrtulníky, tanky, přehradu, no prostě „fšecko“. Hodně mi vadil fakt, že cestování časem do budoucnosti, „nové a zatím neokoukané“ monstra (Morlocks) – to všechno pobízelo k natočení alespoň průměrného béčka. Herci zas tak špatní nebyli, jen si to chtělo pohrát o hodně víc s dialogy. Bohužel asi nejvíc jsem tu postrádal jakýkoliv náznak ponuré atmosféry, napětí… ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Doktorka Kellyová udělala genetickou expertýzu.." - "Jsou to lidé !!" - "Jsou jako bratranci !! V jistém ohledu jsou méně vyvinutí než my, ale v jiném dokonalejší, silnější.." ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Cestovali jste do budoucnosti, aby jste objevili konec lidského druhu?....... Těšil jsem se na to, je to o monstrech a cestování časem, co se na tom dá zkazit? Všechno. Cestoval jsem na záchod, do lednice pro pivo a pak udělat kafe a ani jednou mě nenapadlo použít tlačítko pausse...chápete? Ten film je strašná blbost. Námět a scénář jsou celkem slušný, ale to ostatní kolem vůbec nefunguje. CITÁT - Hlavně neztratit přehled......... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

H. G. Wells určite na onom svete rotuje. Ale našťastie všetko, čo spojuje román tohto slávneho spisovateľa s týmto filmom, je stroj času a výrazy Morlock a Eloi. Ide o úbohúčku kôpku nevydarenej réžie a infantilnej trikovej stránky. Proste SyFy. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

To jednou na noční směně člověk zas nevěděl, cobykdeby... Na tudle lahůdku bych se za normálních okolností určitě nedíval, ale vzhledem k tomu, že člověk je rád, když se mu podaří zabít čas, tak proč ne. Morlokové v sobě měli jistý potenciál, ale ten brutálně zabíjí vizualizace, "hraní" herců, a tak trochu nádech sebeparodizace. 20% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Solidní sci-fi horor, o cestování v čase. Mělo to hustou atmosféru, samozřejmě je na tom znát malý rozpočet, ale i tak to nedopadlo nejhůř. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Tým na grafické efekty neměl asi ten správný rozpočet...nicméně ten doktor má dobrý vzhled rebela, proto mě to celé pobavilo :-) ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Typická scifácka tévé vtákovina s obludami. Tentoraz je v hre stroj času ktorý sa nejako zasekol v budúcnosti, odkiaľ k nám prenikajú tamojší zmutovaný sráči. Ďalší dej je jasný, stupídne komando drsňáckych paznechtov je povolané získať stratený vercajg z budúcnosti späť a popritom bojovať s úboho digitálne animovanými začadenými stvorami alias strašnými morlokmi. Hmmm - stroj času, morloci - smrdí to Wellsom, ale len v hnačkovo riedkej, vzdialenej podobe akú vyžaduje prostučký béčkový "horor". Scenár je taktiež tradične vymrdaný do zadku a človek ani nemusí byť časticový fyzik aby pochopil že odborné debaty vedátorských kopytníkov v tomto filme sú prachbiedne somariny až z toho prakajú plomby v zuboch. No a hlavný hrdina, teda ten najspravodlivejší mudrc, sa v rámci pohŕdania tupými zelenými mozgami neustále tvári tak kyslo ako mu to len jeho tvárové svalstvo dovoľuje. Na záver potom stačí streliť do časovej petlice ( nech je to čokoľvek ) a všetko vybuchne. Jasné stará mama, nie je nič čo by amíci nedokázali vyriešiť výbuchom! P.S. ale zaujímavé je že tieto televízne debiliny sa poslednou dobou vôbec neboja krvi a zohavených mŕtvol, aspoň nejaké pozitívum. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém jsou příšery animované tak špatně, že někdy vypadají jen jako obrázky na zdi, to už jsem viděla hodněkrát. Ale kde jsou k tomu podobně kvalitně nakreslené i helikoptéry a tanky, aby studio pořádně ušetřilo, to mi přijde dost jako slabota. Navíc je hlavní hrdina nesnesitelný nesympaťák, a je z toho geniální odpad. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Když ne Asylum tak SyFy. Prašť jak uhoď. Jejich výtvor zdánlivě vypadá jako drsná akční řežba. Celou dobu jsem si říkal, kolik bylo na celém filmu vystříleno nábojů. A světe div se, ale ani jeden. Všechny ty záblesky od hlavní všech zbraní byli animované. Jak originální. Mnohdy zcela viditelně ani nemířili na cíl. A já se usmíval. Ano. Usmíval jsem se nad tupostí celého tohoto počinu. Mělo to vůbec nějaký děj? Řekl bych že ne. Jen skupinka jakých si vojáků bezduše střílí po animovaných obludách a to je všechno. Nakonec vše, co bylo vidět, bylo pixelové. Alespoň kromě herců. Tedy aspoň doufám. V námětu jsem postřehl motivy z 'Hvězdné brány', ale nejsem si úplně jist. Je to tu tak podivně spatlané, že jeden neví na čem je. A tak nám SyFy opět předvedlo, že se ze své odpadní tvorby jen tak nehodlá vzdát. ()

Blackhawks odpad!

všechny recenze uživatele

No z tohohle děsivého hororu si vybavuju nejvíc slovo PETLICE, které snad v téhle sračce zaznělo vícekrát, než slovo prsten v Pánu prstenů.. no klasický výplach toho nejhoršího co nám může film nabídnout.. ()

feryk odpad!

všechny recenze uživatele

To takhle ve tři ráno nemůžete usnout a pustíte si televizi... no radši jsem měl spát. :D Herecké výkony hrozné, efekty strašné, občas jsem nevěděl, jestli to neni kreslený film. :D Ve scénáři nic originálního a už od začátku víte, jak to skončí. Možná by si to zasloužilo jednu hvězdičku za to, že jsem to dokoukal, ale když já opravdu nemohl usnout. :D Jeden z těch béčkových odpadkových filmů. :) ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Tak strašné, až je to směšné. Animované tanky a helikoptéry? Fakt jsem nevěděla jestli mám brečet a nebo se smát. Plus nesympatický hrdina, hloupě chytrá blondýna, špatně animované obludy, a spousta bla bla bla nelogikých sci-fi keců, s ohromnou nudou jako třešní na dortu. I čtrnáct procent je pro tenhle "film" moc! ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Klasické béčko jako vyšité, ani potvory už nejsou nápadité. Efekty dělány na koleně, dějově stupidní, pomalé tempo... Prostě snímek tak na jedno kouknutí, ale jen jedním okem.201411028201/8230 ()

Reklama

Reklama